Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(justess22 @ 2010 02 12, 17:20)
nedidukas atvirukas...

grazutis, bet as ji kazkur jau maciau bigsmile.gif
Cia gal jis buvo prie konkurso g.gif nes pamenu, kad ta siule isimine mirksiukas.gif
Jusu patarimams, mano vakarykstis , tik fotkej ne tas kampas, tai saguciu lipukai matosi blush2.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 13 vasario 2010 - 17:54
Scrap8 aciu uz pasiulyma, tik butent sioje vietoje tai nelabai tinka, as vis tik klijavau. Bet zinosiu ateiciai, gal kur prisireiks. O sakykit, kodel paprastas siulas netinka, ne taip gerai laiko?

Justess22 labai grazus atvirukas, pavydetinas kruopstumas smile.gif
OJE labai simpatiskas, valentininis mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Jūs neauginate herojų, Jūs auginate sūnus. Ir jeigu su jais elgsitės kaip su sūnumis, jie užaugs herojais, bent jau Jūsų akyse.
didesnė foto ir aprašymas (lietuvių k.) apie techniką yra mano bloge komentaruose Čia

OJE: aš nesusigaudau kur bus tekstas g.gif ...o kas blogoj pusėj? Spalvos gerai suderintos nuo vieno mini puslapiuko į kitą,...akys lengvai pereina thumbup.gif

so-fun: paprasti siūlai irgi tinka, bet kartais jeigu kas skaidraus, ar smulkaus tai spalvotas siūlas matosi labiau negu skaidri žilka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 vasario 2010 - 06:04
Scrap8 Labai gražu smile.gif toks labai įsimeantis darbas, na jie visi pas tave tokie wink.gif

OJE smile.gif gražu. Bet kaip aš supratau, tai čia tekstas visai nesirašys ar rašysis?
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 02 13, 10:16)
Scrap8 Labai gražu smile.gif toks labai įsimeantis darbas, na jie visi pas tave tokie wink.gif

OJE smile.gif gražu. Bet kaip aš supratau, tai čia tekstas visai nesirašys ar rašysis?

dekui.Sakot reikia dar teksto g.gif ne jau meilei reikia tiek daug zodziu tongue.gif manau, kad jame ir taip aisku, ka noriu pasakyti ax.gif
Po LOVE galiu derasyti Valentine ... nebent.. o siaip jis va taip gali stoveti ant lentynos ax.gif
Atsakyti
Scrap8 Labai gražu  toks labai įsimeantis darbas, na jie visi pas tave tokie

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 13, 18:36)

Man tai grazus labai buvo tas ADAM albumiuko virsus, nelabai ikirtau kas ten per auginys tooks, kad lengvai atsispausdino bigsmile.gif
As zinau,, kad man scrapo albumu liga negresia, bet viena kita visai grazu bus pasidaryti ir isireminti bigsmile.gif
Atsakyti
Scrap fantastiskas darbas bigsmile.gif Galima paklaust kas tas tinkliukas ? Spec. popierius g.gif Kiek laiko jau pati uzsiimi scrapu?

As kalbejau apie toki albumo virseli cia
o kitoje puseje tiesiog uzklijavau juostele va taip gal yra koks ir profesionalesnis budas paslepti galiukus, butu idomu suzinoti :ax
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 13 vasario 2010 - 23:55
itariu pats profesionaliausias budas yra kitoj pusej uzklijuoti lapa popieriaus. Bet ir tu sauniai sugalvojai, galejai dar aplink visa remeli apklijuoti ir vidine puse padekoruoti.
apie scrap turime visa interviu scrapping dienorastyje. mirksiukas.gif
stai cia http://scrappinglt.b.../label/Interviu
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 02 14, 14:11)
itariu pats profesionaliausias budas yra kitoj pusej uzklijuoti lapa popieriaus. Bet ir tu sauniai sugalvojai, galejai dar aplink visa remeli apklijuoti ir vidine puse padekoruoti.
apie scrap turime visa interviu scrapping dienorastyje.  mirksiukas.gif
stai cia http://scrappinglt.b.../label/Interviu

Na taip sutapk,ka tik prisedau su savo arbatos puodeliu ir tiesiai prie interviu. Labai mielas interviu, deje ten kazkaip neleido netas, atsakyti bigsmile.gif Linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2010 02 13, 23:48)
As kalbejau apie toki albumo virseli cia
o kitoje puseje tiesiog uzklijavau juostele va taip gal yra koks ir profesionalesnis budas paslepti galiukus, butu idomu suzinoti  :ax

Na, visų pirma, reiktų nepalikti tokių atskurusių juostelių galų - juos galima tiesiai lygiai nukirti su aštriomis žirklėmis mirksiukas.gif ir sutepti klijais bei gražiai priklijuoti- atrodys kokybiškai nepriekaištingai mirksiukas.gif

Arba jei yra tokie ploni nėrinukai, tai galima tiesiog užlekti galą vos vos į blogą pusę ir užklijuoti mirksiukas.gif

Sėkmės darbuojantis 4u.gif
Atsakyti
Man tai grazus labai buvo tas ADAM albumiuko virsus, nelabai ikirtau kas ten per auginys tooks, kad lengvai atsispausdino 

Dekui 4u.gif
Adam mini albumo virselis buvo atspausdintas ant spec. audinio pritaikyto ink-jet printeriui. Jis priklijuotas ant popieriaus (plotis toks kad tinka standartiniam printeriam). Atspausdinus, audinys lengvai nusiplesia nuo popieriaus pagrindo kuris lieka nelipnus tad priklijavau sausais klijais. Firma "Blumenthal" lygtai. Pirkau Joann parduotuvej (realioj, ne internete...).
Daug kas taip pat naudoja Claudine Hellmuth "sticky back canvas" kanva, bet si lipni ir manau kanva yra daug grubesne negu mano panaudotas audinys.
Scrap fantastiskas darbas  Galima paklaust kas tas tinkliukas ? Spec. popierius

Aciu wink.gif Tas tinkliukas tai Hambly firmos skaidri plevele (30x30cm)..pasizvalgyk Hambly bloge/svetainej...nuostabiu produktu ir dizaineriu galerija wub.gif labai modernus ir siuolaikinis stilius.
Na taip sutapk,ka tik prisedau su savo arbatos puodeliu ir tiesiai prie interviu. Labai mielas interviu, deje ten kazkaip neleido netas, atsakyti  Linkiu sekmes 

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 vasario 2010 - 19:31