Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Aciu labai uz kitoki poziurio kampa.Labai idomu buvo pabandyti sudelioti pagal tavo patarima. bigsmile.gif
Pilnai sutinku, kad su tom paciom medziagom, visu kuriniai skirtingi gautusi.
Man net paciai parupo paziureti, kas gausis kuria kita diena, atkapscius tas pacias medziagas tongue.gif (gaila, kad pacios kurybos procese, dazniausiai idejai igyvendinti, ju pritruksta, kaip va, anam atviruke, neturejau nei zalio, nei rudo paprasto lapo)
Dekui , tikrai buvo vertinga.
Lauramama- 4u.gif faina.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2010 02 10, 23:31)
Scrapuke, jau kokie darbai fantastiski  wub.gif , as vis ilendu zagteliu. Labai pasiilgau skrapo, pries pat gimdyma tik atviruka spejau sukalt, tai kad nebuciau visiska atsilikele, imetu savo greituka

O kaip gi tu embosinai su siluetu?? Ar cia man vaidenasi... ax.gif
Atsakyti
jau senioai ka nors rodziau ax.gif

uzrasine dukrytei

user posted image

ir atvirukas kol kas niekeneo, kada nors kam nors bus kas nor jame irasyta lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Linutuk puikiai atrodo dukriuko užrašinė ir atvirutė fantastinė. Kas ją gaus tikrai apsidžiaugs wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 11 vasario 2010 - 11:08
linutuk, o galima butu paziuret atversta uzrasine, man idomu kaip vidine puse padaryt graziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 02 11, 15:03)
linutuk, o galima butu paziuret atversta uzrasine, man idomu kaip vidine puse padaryt graziai 4u.gif

niu gerai, kai tik dukra suras kur ja nukiso, pafotkinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 02 11, 01:46)
O kaip gi tu embosinai su siluetu?? Ar cia man vaidenasi...  ax.gif

lauramama ispjauste gelytes su Siluetu, aš embosinau aguonas juodais milteliais mirksiukas.gif .
Nors galbūt prie Silueto dasideda koki embosinimo priedai? Mačiau pavyz. Slice galima pakeisti pjaustymo peiliukus i embosinimo.
jau senioai ka nors rodziau 

uzrasine dukrytei

clap.gif pagaliau vėl skrebini...džiugios naujienos. Miela užrašinė--žalia mano favorite spalva, ir atvirukas mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 02 11, 13:17)
niu gerai, kai tik dukra suras kur ja nukiso, pafotkinsiu  lotuliukas.gif

tai matyt jau kokiu paslapciu prirase smile.gif
Atsakyti
Kas nematė rodausi su savo minimalistiniu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 11 vasario 2010 - 18:14
kristi: dekui kad pasidalini ir cia (as nemaciau)...
Minimalistinis grozis, bet graziausia detale tai mergytes akiu didumas ir melynumas wub.gif
Atsakyti
Labai puikūs darbeliai. Šaunuolės.
Atsakyti
Faini jusu darbukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pasakykit,man kaip pradedanciai ligonei ar yra kazkoks trafaretas ar dar kazkas, kampuku uzapvalinimui ? (kaip kad pas Kristi13- nuotraukyciu)
I ka merkiami stampukai ?
Atsakyti