Aciu labai uz kitoki poziurio kampa.Labai idomu buvo pabandyti sudelioti pagal tavo patarima.
Pilnai sutinku, kad su tom paciom medziagom, visu kuriniai skirtingi gautusi.
Man net paciai parupo paziureti, kas gausis kuria kita diena, atkapscius tas pacias medziagas (gaila, kad pacios kurybos procese, dazniausiai idejai igyvendinti, ju pritruksta, kaip va, anam atviruke, neturejau nei zalio, nei rudo paprasto lapo)
Dekui , tikrai buvo vertinga.
Lauramama- faina.
QUOTE(lauramama @ 2010 02 10, 23:31)
Scrapuke, jau kokie darbai fantastiski , as vis ilendu zagteliu. Labai pasiilgau skrapo, pries pat gimdyma tik atviruka spejau sukalt, tai kad nebuciau visiska atsilikele, imetu savo greituka
O kaip gi tu embosinai su siluetu?? Ar cia man vaidenasi...
Linutuk puikiai atrodo dukriuko užrašinė ir atvirutė fantastinė. Kas ją gaus tikrai apsidžiaugs
linutuk, o galima butu paziuret atversta uzrasine, man idomu kaip vidine puse padaryt graziai
QUOTE(ader @ 2010 02 11, 15:03)
linutuk, o galima butu paziuret atversta uzrasine, man idomu kaip vidine puse padaryt graziai
niu gerai, kai tik dukra suras kur ja nukiso, pafotkinsiu
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 02 11, 01:46)
O kaip gi tu embosinai su siluetu?? Ar cia man vaidenasi...
lauramama ispjauste gelytes su Siluetu, aš embosinau aguonas juodais milteliais .
Nors galbūt prie Silueto dasideda koki embosinimo priedai? Mačiau pavyz. Slice galima pakeisti pjaustymo peiliukus i embosinimo.
jau senioai ka nors rodziau
uzrasine dukrytei
uzrasine dukrytei
pagaliau vėl skrebini...džiugios naujienos. Miela užrašinė--žalia mano favorite spalva, ir atvirukas mielas
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2010 02 11, 13:17)
niu gerai, kai tik dukra suras kur ja nukiso, pafotkinsiu
tai matyt jau kokiu paslapciu prirase
Kas nematė rodausi su savo minimalistiniu
kristi: dekui kad pasidalini ir cia (as nemaciau)...
Minimalistinis grozis, bet graziausia detale tai mergytes akiu didumas ir melynumas
Minimalistinis grozis, bet graziausia detale tai mergytes akiu didumas ir melynumas
Labai puikūs darbeliai. Šaunuolės.
Faini jusu darbukai
Pasakykit,man kaip pradedanciai ligonei ar yra kazkoks trafaretas ar dar kazkas, kampuku uzapvalinimui ? (kaip kad pas Kristi13- nuotraukyciu)
I ka merkiami stampukai ?
Pasakykit,man kaip pradedanciai ligonei ar yra kazkoks trafaretas ar dar kazkas, kampuku uzapvalinimui ? (kaip kad pas Kristi13- nuotraukyciu)
I ka merkiami stampukai ?