Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(Žiurbutis @ 2010 02 10, 11:46)
Beje, tas arbatinukas atsidaro, ten ir sveikinimas įrašytas, ir cinamonu kvepianti arbatėle gyvena. O kitos detalės tiesiog dvipusės.

Arbatinukas tiesiog pasakiškas. Dailus, įdomus, pasirodo, net funkcionalus biggrin.gif Labai labai wub.gif
O arbatinuką pati piešei/kirpai? Ar pagal kažkokį trafaretą? Ar su mašina pjaustymo? smile.gif

Ir Scrap8, gražuoliai antspaudukai 4u.gif
Atsakyti
Kad turiu as tu darbeliu pridariusi, bet pradejau tingeti deti nete, na man ta sistema kad nuotrauka pasilieki orginaliam dydi sau, vienam forume vienokio praso, kitam kitokio dydzio  Tai kiekvienam kaitaliok, nepatinka man taip  labai daug laiko prideda 

tai bent įkelk nuorodą kur esi įkėlus darbelį, kad merginos ir čia galėtų pasižiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 02 10, 16:24)
Ačiū  4u.gif

Glide, man abi taviškės patinka, bet toji su išsiūtomis širdelėmis tai wub.gifwub.gifwub.gif
Ir, žinoma, naudokis arbatinuku į sveikatą, tik nepamiršk pasirodyti  4u.gif  mirksiukas.gif

Oje, taip, taip, viskas karpyta ir iš atskirų detalių suklijuota. Ilgiausiai knisaus prie tortuko (gerai, kad tu taškelių turėjau kaip lipdukų, tai nereikėjo karpyt) ir arbatinuko. Užrašo raidės - lipdukai, bet aš juos klijavau dar ant pasportuko, o tada vis tiek karpiau ir dar sykį klijavau.

geras, maniau cia jau pusiau gatavi ... ax.gif nu tai isvis isdeja superine...
O as tai seniau siusdavau visiem Valentinam,ne vien brangiausiajam, taip norejos.. siai dienai.. snaudziu ... ax.gif
O su tom nuotrauku delionem,, tai faktas- bais daug visko reikia... doh.gif
cia pries diena user posted image
Atsakyti
Scrapuke, taigi parasiuky mano visos silpnybes wink.gif
http://public.fotki.com/Atvirute/
Atsakyti
Mercredi, ačiū 4u.gif
O susiradau man patikusią juodai baltą arbatinuko formą internete, pasikeičiau jo matmenis man reikiamais ir atsispausdinau. Išsikirpusi jį naudojau kaip šabloną bendrai formai, paskui dangtelui, paskui ąselei.
Žinok, va tada vis pamąstydavau, kaip smagu, jei po ranka būtų kokia karpymo mašinėlė, pvz, Slice... ax.gif

Oje, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man labai patiko detalės ir koloritas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 02 10, 16:16)
Mercredi, ačiū  4u.gif
O susiradau man patikusią juodai baltą arbatinuko formą internete, pasikeičiau jo matmenis man reikiamais ir atsispausdinau. Išsikirpusi jį naudojau kaip šabloną bendrai formai, paskui dangtelui, paskui ąselei.
Žinok, va tada vis pamąstydavau, kaip smagu, jei po ranka būtų kokia karpymo mašinėlė, pvz, Slice... ax.gif

Gal yra koks puslapiukas su gražiais trafaretais? smile.gif
Man irgi buvo mintis apie tai atėjus, bet kažkaip pagalvojau, kad ir taip daug visko SB turiu, reikia atsižaist su esamais daiktais biggrin.gif. Štampukų dar nedaug esu naudojus, punch'ų, o ir pati detales darau ne visada, tad dar laisvų plotų į valias... smile.gif
Atsakyti
Gal yra koks puslapiukas su gražiais trafaretais?  

Mirkwood Designs blogas turi namazai pdf formato sablonu, traferetu, pavyz. darbu galeriju...pasidairyk ten rasi ivairiausiu grozybiu thumbup.gif

Glide: wub.gif labai grazu, elegantiska...patinka man tavo minimalus neperdetas stilius thumbup.gif

OJE: mielas atvirukas...spalvine gama man labai patinka, ir ta gelyte is siulu labai daug duoda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 vasario 2010 - 17:19
QUOTE(ader @ 2010 02 09, 11:37)
Relija, taigi sakiau kai patobulinsiu  nono.gif  biggrin.gif nu gerai, reikia dabar staigiai uzpildyt tinkamai dalykais.

ader, tai gi sakau, kad užuomarša esu biggrin.gif Nieko nieko, dabar busi priversta daugiau skrebukų pridaryti thumbup.gif Lankysim ir ieškosim mirksiukas.gif

Glide, tavo atvirukai labai minimalūs ir skoningi bigsmile.gif Ypač patiko tas, kur siūta su siuvimo mašina thumbup.gif

Klausykit, o ar yra čia skaitmeninio skrebinimo skrebukių???
Vyksta skaitmeninio skrebuko konkursas, tai sakau gal dar yra nežinančių 4u.gif
Aš jaučiu, kad skrebukių, skrebinančių kompiuteryje yra daug, tačiau neišlenda į viešumą, o juk taip būtų įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
skaitmenos skrebukiu yra atskira tema SM...lygtai prie "mamos kompiuteris" temos...Laches4 ten anksciau uzvede ta tema ir nemazai dalyvaujanciu buvo wink.gif
Atsakyti
aciu merginos.
As cia kolkas be jokiu techniniu metodu ir visu kutu pribumbasu.. tiesiog kas gaunas, ta ir darau.. su viltim, kad kai baigsis slogos i parde isleksiu biggrin.gif O tada.. nepasiseke mano piniginei ....
Butu naudinga, isgirsti is jusu kokiu nors patarimu , link ko tobulintis ... ax.gif
Atsakyti
Scrapuke, jau kokie darbai fantastiski wub.gif , as vis ilendu zagteliu. Labai pasiilgau skrapo, pries pat gimdyma tik atviruka spejau sukalt, tai kad nebuciau visiska atsilikele, imetu savo greituka
user posted image

Scrapuke, labai suerzinai su aguonom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 02 10, 12:08)
aciu merginos.
As cia kolkas be jokiu techniniu metodu  ir visu kutu pribumbasu.. tiesiog kas gaunas,  ta ir darau.. su viltim, kad kai baigsis slogos i parde isleksiu  biggrin.gif O tada.. nepasiseke mano piniginei ....
Butu naudinga, isgirsti is jusu kokiu nors patarimu , link ko  tobulintis ...  ax.gif

OJE: jooo, skrebas didžiausias piniginės priešas biggrin.gif Aš sau priesaiką pasirašiau kad nepirksiu naujų skrebo priemonių vieniem metam- su sąlyga kad jei laikysiesiu, tai sau dovanosiu Leica fotika wub.gif situacija butu geresne jei skrebo priemoniu gamintojai nustotu tas CHA nauju prekiu parodas doh.gif ...dar laikausi cool.gif
o dėl patarimų, nors neskrebinu atvirukų, tie patys dizaino pagrindai naudojami kiek skrebuose kiek ir atvirukuose...
*Jei pagrindas margas (spalvom ar raštu), patariama kad nuotrauką ar kortelę klijuoti ant vienspalvio popieriaus įrėminti kad labiau atšoktų nuo to margo pagrindo.Pavyz. tą baltą kortelę bučiau įrėminus dar ant salotinio/žalios spalvos popieriaus.
*Bandyk palikti nors vieną kampą tuščią kad akim būtų vieta kur sustoti ir pailsėti. Angliškai tai vadinasi "white space" (pagooglink "white space as a design element" or "using white space effectively" arba "white space in scrapbooking'. Jei padalintum atviruką į 4 dalis, būčiau palikus viršutinį kairy kampą tuščią, ir centrą dėmesio--t.y gėlių/apskritimų puokštę bei pavadinimą dėjus apatiniam dešiny kampe.
*Kartais mažiau yra daugiau "less is more" mirksiukas.gif ...tas gėlytes/apskritimus būčiau sugrupavus į vieną kampą (pavyz. apatiniam dešiny), o ne išsklaistytas fo visą atviruką.
(čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif , beabejo jei duotum merginom tas pačias priemones turėtum įvairtiausiai skirtinų atvirukų).

Lauramama: erzinu tave erzinu tongue.gif
gražuolis atvirukas. Spėju kad iškirpai tą baltą lapą Siluetu ir po to priklijavai karpytas gėlytes su pagalvėlėm?...taip gyvai atrodo...nuostabu thumbup.gif
Dėkui už komplimentus mirksiukas.gif
Atsakyti