QUOTE(OJE @ 2010 02 10, 12:08)
aciu merginos.
As cia kolkas be jokiu techniniu metodu ir visu kutu pribumbasu.. tiesiog kas gaunas, ta ir darau.. su viltim, kad kai baigsis slogos i parde isleksiu
O tada.. nepasiseke mano piniginei ....
Butu naudinga, isgirsti is jusu kokiu nors patarimu , link ko tobulintis ...
OJE: jooo, skrebas didžiausias piniginės priešas
Aš sau priesaiką pasirašiau kad nepirksiu naujų skrebo priemonių vieniem metam- su sąlyga kad jei laikysiesiu, tai sau dovanosiu Leica fotika
situacija butu geresne jei skrebo priemoniu gamintojai nustotu tas CHA nauju prekiu parodas
...dar laikausi
o dėl patarimų, nors neskrebinu atvirukų, tie patys dizaino pagrindai naudojami kiek skrebuose kiek ir atvirukuose...
*Jei pagrindas margas (spalvom ar raštu), patariama kad nuotrauką ar kortelę klijuoti ant vienspalvio popieriaus įrėminti kad labiau atšoktų nuo to margo pagrindo.Pavyz. tą baltą kortelę bučiau įrėminus dar ant salotinio/žalios spalvos popieriaus.
*Bandyk palikti nors vieną kampą tuščią kad akim būtų vieta kur sustoti ir pailsėti. Angliškai tai vadinasi "white space" (pagooglink "white space as a design element" or "using white space effectively" arba "white space in scrapbooking'. Jei padalintum atviruką į 4 dalis, būčiau palikus viršutinį kairy kampą tuščią, ir centrą dėmesio--t.y gėlių/apskritimų puokštę bei pavadinimą dėjus apatiniam dešiny kampe.
*Kartais mažiau yra daugiau "less is more"
...tas gėlytes/apskritimus būčiau sugrupavus į vieną kampą (pavyz. apatiniam dešiny), o ne išsklaistytas fo visą atviruką.
(čia tik mano nuomonė
, beabejo jei duotum merginom tas pačias priemones turėtum įvairtiausiai skirtinų atvirukų).
Lauramama: erzinu tave erzinu
gražuolis atvirukas. Spėju kad iškirpai tą baltą lapą Siluetu ir po to priklijavai karpytas gėlytes su pagalvėlėm?...taip gyvai atrodo...nuostabu
Dėkui už komplimentus