Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Vai, Skrapuke, kokių grožių pažėrei wub.gif Ir paskutinieji tavo du skrebukai iš nuostabiųjų srities wub.gif thumbup.gif , ir akis gundai dar tokiais fantastiškais štampukais doh.gif , o dar tokių gėlyčių pamokėlė 4u.gif Ačiū.

Oje, mielas ir gražus darbelis, taip, kad lauksim daugiau thumbup.gif 4u.gif

Na, o čia pora mano savaitgalinis pasižaidimas - gimtadieninis sveikinimas vienai merginai

Bendras vaizdas
user posted image

Atskiros detalės:
user posted image
Atsakyti
OJE: giriu Jusu atsidavima perskaityti tiek temu 4u.gif ...as tiek kantrybes netureciau mirksiukas.gif geriau kibk i darbus, ir jei kas neaisku paklausk skrebukiu, arba youtube pamokeliu atrask.

Ziurbuti: arbatele pakvipo...nudziugintu mane toks darbelis kaip beabejo nudziugins ta kuriai jis skirtas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 09, 15:46)
OJE: giriu Jusu atsidavima perskaityti tiek temu 4u.gif ...as tiek kantrybes netureciau  mirksiukas.gif  geriau kibk i darbus, ir jei kas neaisku paklausk skrebukiu,  arba youtube pamokeliu atrask.

Ziurbuti: arbatele pakvipo...nudziugintu mane toks darbelis kaip beabejo nudziugins ta kuriai jis skirtas  mirksiukas.gif

Na Irvinga "kol tave rasiu" ir gi turiu vilties perskaityti iki pabaigos lotuliukas.gif nors atrodo neiveikiamas.
Na, o prie teorijos,kuri, vis delto naudinga, bandysiu ir praktika neatsilikti mirksiukas.gif
Ziurbutis- kitoj temoj, aptikau tavo darbeli thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OJE: 09 vasario 2010 - 15:10
Na, o prie teorijos,kuri, vis delto naudinga, bandysiu ir praktika neatsilikti 

lauksim rezultatu, neabejoju kad bus tokie grazus kaip pirmasis kuri mum pristatei mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės. 4u.gif

Bet kaip man sunku buvo ta geleta popieriu karpyti lotuliukas.gif Vis dar sunku rolleyes.gif

Beje, tas arbatinukas atsidaro, ten ir sveikinimas įrašytas, ir cinamonu kvepianti arbatėle gyvena. O kitos detalės tiesiog dvipusės.
Atsakyti
Ziurbuti thumbup.gif Labai gera ideja tas arbatinukas su arbata.ir igyvendinimas kruopstus ir dailus,super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 10 vasario 2010 - 13:04
Ziurbuti - fantastika wub.gif tikiuos nesupyksi jei arbatinuko ideja panaudosiu blush2.gif
O cia pora valentininiu darbeliu:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 02 10, 12:46)
Ačiū, mergaitės.  4u.gif

Bet kaip man sunku buvo ta geleta popieriu karpyti lotuliukas.gif Vis dar sunku rolleyes.gif

Beje, tas arbatinukas atsidaro, ten ir sveikinimas įrašytas, ir cinamonu kvepianti arbatėle gyvena. O kitos detalės tiesiog dvipusės.

tai tu cia pati tas detales padarei ax.gif ?
O kvepia tai fainiai bigsmile.gif
Glide- paprastai ir fainiai 4u.gif siusi kam ?
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2010 02 10, 15:37)
tai tu cia pati tas detales padarei  ax.gif ?
O  kvepia tai fainiai  bigsmile.gif
Glide- paprastai ir fainiai  4u.gif siusi kam ?

ne, MB salia, daugiau nera cia kam siust smile.gif
Atsakyti
Glide: abu atvirukai puikus ir skirtingi wub.gif man antro siuvineta sirdeles ideja labai patiko...butinai pritaikysiu ir as kokiam skrebuke...dekui kad daliniesi 4u.gif
ne, MB salia, daugiau nera cia kam siust

o savo drauguzei(m) nesiunciat?...mano drauge per Valentino diena ir manes nepamirsta biggrin.gif wub.gif Manau Valentino diena turetu but ne tik tarp isimylejusiu, vyro-moters, bet taip pat ir mylimuju draugiu smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Glide, man abi taviškės patinka, bet toji su išsiūtomis širdelėmis tai wub.gifwub.gifwub.gif
Ir, žinoma, naudokis arbatinuku į sveikatą, tik nepamiršk pasirodyti 4u.gif mirksiukas.gif

Oje, taip, taip, viskas karpyta ir iš atskirų detalių suklijuota. Ilgiausiai knisaus prie tortuko (gerai, kad tu taškelių turėjau kaip lipdukų, tai nereikėjo karpyt) ir arbatinuko. Užrašo raidės - lipdukai, bet aš juos klijavau dar ant pasportuko, o tada vis tiek karpiau ir dar sykį klijavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 10 vasario 2010 - 15:29
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 10, 16:20)
Glide: abu atvirukai puikus ir skirtingi wub.gif man antro siuvineta sirdeles ideja labai patiko...butinai pritaikysiu ir as kokiam skrebuke...dekui kad daliniesi 4u.gif

o savo drauguzei(m) nesiunciat?...mano drauge per Valentino diena ir manes nepamirsta biggrin.gif  wub.gif Manau Valentino diena turetu but ne tik tarp isimylejusiu, vyro-moters,  bet taip pat ir mylimuju draugiu smile.gif

Kad turiu as tu darbeliu pridariusi, bet pradejau tingeti deti nete, na man ta sistema kad nuotrauka pasilieki orginaliam dydi sau, vienam forume vienokio praso, kitam kitokio dydzio doh.gif Tai kiekvienam kaitaliok, nepatinka man taip ax.gif labai daug laiko prideda blush2.gif
Gera ideja, reiks issiust, vienai draugei tai butinai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 02 10, 16:24)
Ir, žinoma, naudokis arbatinuku į sveikatą, tik nepamiršk pasirodyti  4u.gif  mirksiukas.gif

Pasirodysiu butinai, turiu toki reikala receptu knyga padaryti ax.gif tai labai taviske ideja superine thumbup.gif Man labai i tema tiks mirksiukas.gif
Atsakyti