Vai, Skrapuke, kokių grožių pažėrei Ir paskutinieji tavo du skrebukai iš nuostabiųjų srities , ir akis gundai dar tokiais fantastiškais štampukais , o dar tokių gėlyčių pamokėlė Ačiū.
Oje, mielas ir gražus darbelis, taip, kad lauksim daugiau
Na, o čia pora mano savaitgalinis pasižaidimas - gimtadieninis sveikinimas vienai merginai
Bendras vaizdas
Atskiros detalės:
OJE: giriu Jusu atsidavima perskaityti tiek temu ...as tiek kantrybes netureciau geriau kibk i darbus, ir jei kas neaisku paklausk skrebukiu, arba youtube pamokeliu atrask.
Ziurbuti: arbatele pakvipo...nudziugintu mane toks darbelis kaip beabejo nudziugins ta kuriai jis skirtas
Ziurbuti: arbatele pakvipo...nudziugintu mane toks darbelis kaip beabejo nudziugins ta kuriai jis skirtas
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 09, 15:46)
OJE: giriu Jusu atsidavima perskaityti tiek temu ...as tiek kantrybes netureciau geriau kibk i darbus, ir jei kas neaisku paklausk skrebukiu, arba youtube pamokeliu atrask.
Na Irvinga "kol tave rasiu" ir gi turiu vilties perskaityti iki pabaigos nors atrodo neiveikiamas.
Na, o prie teorijos,kuri, vis delto naudinga, bandysiu ir praktika neatsilikti
Ziurbutis- kitoj temoj, aptikau tavo darbeli
Na, o prie teorijos,kuri, vis delto naudinga, bandysiu ir praktika neatsilikti
lauksim rezultatu, neabejoju kad bus tokie grazus kaip pirmasis kuri mum pristatei
Ačiū, mergaitės.
Bet kaip man sunku buvo ta geleta popieriu karpyti Vis dar sunku
Beje, tas arbatinukas atsidaro, ten ir sveikinimas įrašytas, ir cinamonu kvepianti arbatėle gyvena. O kitos detalės tiesiog dvipusės.
Beje, tas arbatinukas atsidaro, ten ir sveikinimas įrašytas, ir cinamonu kvepianti arbatėle gyvena. O kitos detalės tiesiog dvipusės.
Ziurbuti Labai gera ideja tas arbatinukas su arbata.ir igyvendinimas kruopstus ir dailus,super
Ziurbuti - fantastika tikiuos nesupyksi jei arbatinuko ideja panaudosiu
O cia pora valentininiu darbeliu:
O cia pora valentininiu darbeliu:
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 02 10, 12:46)
Ačiū, mergaitės.
tai tu cia pati tas detales padarei ?
O kvepia tai fainiai
Glide- paprastai ir fainiai siusi kam ?
QUOTE(OJE @ 2010 02 10, 15:37)
tai tu cia pati tas detales padarei ?
O kvepia tai fainiai
O kvepia tai fainiai
ne, MB salia, daugiau nera cia kam siust
Glide: abu atvirukai puikus ir skirtingi man antro siuvineta sirdeles ideja labai patiko...butinai pritaikysiu ir as kokiam skrebuke...dekui kad daliniesi
o savo drauguzei(m) nesiunciat?...mano drauge per Valentino diena ir manes nepamirsta Manau Valentino diena turetu but ne tik tarp isimylejusiu, vyro-moters, bet taip pat ir mylimuju draugiu
ne, MB salia, daugiau nera cia kam siust
o savo drauguzei(m) nesiunciat?...mano drauge per Valentino diena ir manes nepamirsta Manau Valentino diena turetu but ne tik tarp isimylejusiu, vyro-moters, bet taip pat ir mylimuju draugiu
Ačiū
Glide, man abi taviškės patinka, bet toji su išsiūtomis širdelėmis tai
Ir, žinoma, naudokis arbatinuku į sveikatą, tik nepamiršk pasirodyti
Oje, taip, taip, viskas karpyta ir iš atskirų detalių suklijuota. Ilgiausiai knisaus prie tortuko (gerai, kad tu taškelių turėjau kaip lipdukų, tai nereikėjo karpyt) ir arbatinuko. Užrašo raidės - lipdukai, bet aš juos klijavau dar ant pasportuko, o tada vis tiek karpiau ir dar sykį klijavau.
Glide, man abi taviškės patinka, bet toji su išsiūtomis širdelėmis tai
Oje, taip, taip, viskas karpyta ir iš atskirų detalių suklijuota. Ilgiausiai knisaus prie tortuko (gerai, kad tu taškelių turėjau kaip lipdukų, tai nereikėjo karpyt) ir arbatinuko. Užrašo raidės - lipdukai, bet aš juos klijavau dar ant pasportuko, o tada vis tiek karpiau ir dar sykį klijavau.
QUOTE(Scrap8 @ 2010 02 10, 16:20)
Glide: abu atvirukai puikus ir skirtingi man antro siuvineta sirdeles ideja labai patiko...butinai pritaikysiu ir as kokiam skrebuke...dekui kad daliniesi
Kad turiu as tu darbeliu pridariusi, bet pradejau tingeti deti nete, na man ta sistema kad nuotrauka pasilieki orginaliam dydi sau, vienam forume vienokio praso, kitam kitokio dydzio Tai kiekvienam kaitaliok, nepatinka man taip labai daug laiko prideda
Gera ideja, reiks issiust, vienai draugei tai butinai
Papildyta:
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 02 10, 16:24)
Pasirodysiu butinai, turiu toki reikala receptu knyga padaryti tai labai taviske ideja superine Man labai i tema tiks