Scrapuke, ačiū už knygos nuorodą, būtinai jos ieškosiu
Sanrita, lekiu įkelti tavo dienoraštį prie visų
Beje, jei dar yra skrebukių, turinčių virtualius dienoraščius, kuriuose rodo savus skrebukus , bet jo dar nėra bendrame sąraše skrebinimo dienoraštyje būtinai rašykite ir busite įtrauktos. Lai visi aplankantys tą dienoraštį mato visų lietuvaičių darbus
Man tas tradicinis skrebukas taip patiko, kad dabar jau vėl dairausi kokios nors foto
relija, mane gal veliau itrauksi, kai truputi daugiau skrebuku patalpinsiu
sveikos mergaites
Nu, ka, susiradau ir jusu tema
Pasirodo su nesenai prikubusiu gripu, Lawrute prikabino man dar ir scrapo virusa
Man jis zinoma, patinka... klausimas ar patiks seimynai ir biudzetui , ir ar sugebesiu ikirsti visas tas taisykles ir technikas,nes man su jom kazkaip sunkiai
Pradziai tiek, vienas darbukas nieko super... palyginus su tuom.. ka galima ir ka galit jus
Nu, ka, susiradau ir jusu tema
Pasirodo su nesenai prikubusiu gripu, Lawrute prikabino man dar ir scrapo virusa
Man jis zinoma, patinka... klausimas ar patiks seimynai ir biudzetui , ir ar sugebesiu ikirsti visas tas taisykles ir technikas,nes man su jom kazkaip sunkiai
Pradziai tiek, vienas darbukas nieko super... palyginus su tuom.. ka galima ir ka galit jus
OJE: cia tavo pirmas ...nesitiki net, ka belieka pasakyt tai : oje oje oje!!! kaip nuostabu...kad mano tokia pradzia butu buvus
O nekreipk demesio ar seimai patiks (biudzetui tai tikrai nepatiks ), skrebink sau ir savo malonumui, tik tokiu budu nepasigydisi nuo skrebliges
O nekreipk demesio ar seimai patiks (biudzetui tai tikrai nepatiks ), skrebink sau ir savo malonumui, tik tokiu budu nepasigydisi nuo skrebliges
Oho, Oje,
tai bent. Puikus darbas
tai bent. Puikus darbas
geras, netiketai jus cia man.. komplimentu pazeret... labai miela, aciu uz ivertinima
Na, taip, tai buvo siu Kaledu vienas is issiustu atviruku, paprastutis, palyginus su tais kuriu as cia sian prisiziurejau nete.... galva uzvire, gerai kad tepmeratura nuo to nekyla
Lieka pasidometi nuo ko jus cia pradejot ir siekti aukstesniu isbandymu
Kiek suprantu jus jau senai sergancios tuom ?
Na, taip, tai buvo siu Kaledu vienas is issiustu atviruku, paprastutis, palyginus su tais kuriu as cia sian prisiziurejau nete.... galva uzvire, gerai kad tepmeratura nuo to nekyla
Lieka pasidometi nuo ko jus cia pradejot ir siekti aukstesniu isbandymu
Kiek suprantu jus jau senai sergancios tuom ?
ader, gerai, kad pasakai, nes jau nebesumatau visko Jau įtrauktras dienoraštis
OJE, sveika susirgus
Pirmyn ir tik pirmyn
OJE, sveika susirgus
Pirmyn ir tik pirmyn
OJE Pradėk nuo eskizų ir skrebo galerijų. Nustatyk kokio stiliaus skrebais labiausiai domiesi ir bandyk atkartoti nors kelias detales, spalvas, dizainą Pirmyn...matosi kad talento turi
o dabar....
Hero Arts štampukų gamintojai/atstovai mane aprūpino naujų "Clings" štampų asortimentu, ir dar...
Tad, skubiai šianakt sumečiau skrebuką parodyti mėgiamiausio štampo galią, padėkoti , ir juos pareklamuoti... Daugiau mano dienorašty (į lietuvių k. išverčiau komentaruose
čia mano skrebukas naudojant aguonų štampą
Kažkodėl visad štampuojant pamenu mūsų štampukę lauramama, kažkaip nujaučiau kad šie jai labai patiks (nors manau ir kitom patiktų
Clings štampai yra nemontuoti, raudonos gumos, montuojasi prie skaidraus padelio:
mano favoritai:
ir šis medinis (didokas)
Būtinai apsilankykite jų bloge-- video instuktažas kaip štampuoti naudojant skaidrius miltelius embosinimo technika ir taip pat įvairius Distress efektus čia video
o dabar....
Hero Arts štampukų gamintojai/atstovai mane aprūpino naujų "Clings" štampų asortimentu, ir dar...
Tad, skubiai šianakt sumečiau skrebuką parodyti mėgiamiausio štampo galią, padėkoti , ir juos pareklamuoti... Daugiau mano dienorašty (į lietuvių k. išverčiau komentaruose
čia mano skrebukas naudojant aguonų štampą
Kažkodėl visad štampuojant pamenu mūsų štampukę lauramama, kažkaip nujaučiau kad šie jai labai patiks (nors manau ir kitom patiktų
Clings štampai yra nemontuoti, raudonos gumos, montuojasi prie skaidraus padelio:
mano favoritai:
ir šis medinis (didokas)
Būtinai apsilankykite jų bloge-- video instuktažas kaip štampuoti naudojant skaidrius miltelius embosinimo technika ir taip pat įvairius Distress efektus čia video
cia nuoroda
Kadangi man nesimiega , ikeliu super duper gera pamokele kaip pasigaminti susuktas rozes is popieriaus apskritimu...lengva!!!!
Kadangi man nesimiega , ikeliu super duper gera pamokele kaip pasigaminti susuktas rozes is popieriaus apskritimu...lengva!!!!
Gera pamokėlė ir man patiko tokios rožytės
QUOTE(relija @ 2010 02 09, 01:52)
Relija, taigi sakiau kai patobulinsiu nu gerai, reikia dabar staigiai uzpildyt tinkamai dalykais.
Scrap, superiniai antspaudukai, reikia man kazkaip prisipratint ir pradet stampuot.
labu
scrap8 - dekui uz patarima. Grazus darbukai.
Vakar bandziau skaityti, pazaliuosiu 18 temu- po 50 psl Perskaiciau tik 7psl
Na krypti, daug maz jauciiu.. bet dar neturiu priemoniu, reikia pribresti viskam.
scrap8 - dekui uz patarima. Grazus darbukai.
Vakar bandziau skaityti, pazaliuosiu 18 temu- po 50 psl Perskaiciau tik 7psl
Na krypti, daug maz jauciiu.. bet dar neturiu priemoniu, reikia pribresti viskam.