Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Scrapuke, ačiū už knygos nuorodą, būtinai jos ieškosiu 4u.gif

Sanrita, lekiu įkelti tavo dienoraštį prie visų 4u.gif

Beje, jei dar yra skrebukių, turinčių virtualius dienoraščius, kuriuose rodo savus skrebukus bigsmile.gif , bet jo dar nėra bendrame sąraše skrebinimo dienoraštyje būtinai rašykite ir busite įtrauktos. Lai visi aplankantys tą dienoraštį mato visų lietuvaičių darbus bigsmile.gif drinks_cheers.gif

Man tas tradicinis skrebukas taip patiko, kad dabar jau vėl dairausi kokios nors foto ax.gif
Atsakyti
relija, mane gal veliau itrauksi, kai truputi daugiau skrebuku patalpinsiu blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
Nu, ka, susiradau ir jusu tema bigsmile.gif
Pasirodo su nesenai prikubusiu gripu, Lawrute prikabino man dar ir scrapo virusa doh.gif mirksiukas.gif
Man jis zinoma, patinka... klausimas ar patiks seimynai ax.gif ir biudzetui biggrin.gif , ir ar sugebesiu ikirsti visas tas taisykles ir technikas,nes man su jom kazkaip sunkiai bigsmile.gif
Pradziai tiek, vienas darbukas ax.gif nieko super... palyginus su tuom.. ka galima wub.gif ir ka galit jus bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
OJE: cia tavo pirmas blink.gif ohmy.gif ...nesitiki net, thumbup.gif ka belieka pasakyt tai : oje oje oje!!! kaip nuostabu...kad mano tokia pradzia butu buvus ax.gif
O nekreipk demesio ar seimai patiks (biudzetui tai tikrai nepatiks lotuliukas.gif ), skrebink sau ir savo malonumui, tik tokiu budu nepasigydisi nuo skrebliges mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, Oje,

tai bent. Puikus darbas thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif blush2.gif geras, netiketai jus cia man.. komplimentu pazeret... labai miela, aciu uz ivertinima aciuks.gif
Na, taip, tai buvo siu Kaledu vienas is issiustu atviruku, paprastutis, palyginus su tais kuriu as cia sian prisiziurejau bigsmile.gif nete.... galva uzvire, gerai kad tepmeratura nuo to nekyla karsta.gif hihihi.gif
Lieka pasidometi nuo ko jus cia pradejot bigsmile.gif ir siekti aukstesniu isbandymu mirksiukas.gif
Kiek suprantu jus jau senai sergancios tongue.gif tuom ?
Atsakyti
ader, gerai, kad pasakai, nes jau nebesumatau visko mirksiukas.gif Jau įtrauktras dienoraštis drinks_cheers.gif

OJE, sveika susirgus biggrin.gif drinks_cheers.gif
Pirmyn ir tik pirmyn drinks_cheers.gif
Atsakyti
OJE Pradėk nuo eskizų ir skrebo galerijų. Nustatyk kokio stiliaus skrebais labiausiai domiesi ir bandyk atkartoti nors kelias detales, spalvas, dizainą wink.gif Pirmyn...matosi kad talento turi 4u.gif

o dabar.... smile.gif
Hero Arts štampukų gamintojai/atstovai mane aprūpino naujų "Clings" štampų asortimentu, ir dar... ax.gif
Tad, skubiai šianakt sumečiau skrebuką parodyti mėgiamiausio štampo galią, padėkoti wub.gif , ir juos pareklamuoti... Daugiau mano dienorašty (į lietuvių k. išverčiau komentaruose wink.gif

čia mano skrebukas naudojant aguonų štampą wub.gif

Kažkodėl visad štampuojant pamenu mūsų štampukę lauramama, kažkaip nujaučiau kad šie jai labai patiks (nors manau ir kitom patiktų wink.gif
Clings štampai yra nemontuoti, raudonos gumos, montuojasi prie skaidraus padelio:
mano favoritai:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ir šis medinis (didokas)
user posted image
Būtinai apsilankykite jų bloge-- thumbup.gif video instuktažas kaip štampuoti naudojant skaidrius miltelius embosinimo technika ir taip pat įvairius Distress efektus čia video
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 09 vasario 2010 - 05:36
cia nuorodauser posted image
Kadangi man nesimiega blink.gif , ikeliu super duper gera pamokele kaip pasigaminti susuktas rozes is popieriaus apskritimu...lengva!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 09 vasario 2010 - 07:16
Gera pamokėlė ir man patiko tokios rožytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2010 02 09, 01:52)
ader, gerai, kad pasakai, nes jau nebesumatau visko  mirksiukas.gif  Jau įtrauktras dienoraštis  drinks_cheers.gif

Relija, taigi sakiau kai patobulinsiu nono.gif biggrin.gif nu gerai, reikia dabar staigiai uzpildyt tinkamai dalykais.

Scrap, superiniai antspaudukai, reikia man kazkaip prisipratint ir pradet stampuot.
Atsakyti
labu
scrap8 - dekui uz patarima. Grazus darbukai.
Vakar bandziau skaityti, pazaliuosiu 18 temu- po 50 psl doh.gif Perskaiciau tik 7psl doh.gif
Na krypti, daug maz jauciiu.. bet dar neturiu priemoniu, reikia pribresti viskam.
Atsakyti