Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

justess, super thumbup.gif labai orginalu thumbup.gif
Atsakyti
justess: thumbup.gif vintazinis koloritas, ir tas stiklainis man pamena Prima gelyciu. O kokia paskirtis bus siam stiklainiukui, ar siaip tik dekoracija?
Atsakyti
Sanrita, dėkui 4u.gif

Scrap8, čia bus dovanėlė vestuvių proga...į vidų dėsim pinigėlius 4u.gif O stiklainiukas tai grynai iš buities... mirksiukas.gif
Atsakyti
Dvigubas LO
user posted image
Atsakyti
Agnėja, puikus darbelis...man tokie gamtiški labai patinka wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
taip ir nepadariau nei vieno tikro scrapuko ax.gif blush2.gif bet skaitmeninio priemones toliau kaupiu, ir naudoju, tik ne visai pagal paskirtį smile.gif
Vis ateinu jūsiškių pažiūrėti, buvo čia vienu metu tyla įsimetus, bet dabar vėl suaktyvėjo judėjimas thumbup.gif Šiandien Domus galerijoj esančioj dailės prekių parduotuvėje pirkau šilko dažus ir paletes sau, ir užmačiau, kad jie prisivežė scrap'o priemonių ir popierių. Pamaniau kad reikia jums atraportuoti, nes gi pasirinkimo per daug nebūna. Tikiuosi negausiu galvon už reklamą, bet asmeninio intereso tame tikrai nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2010 02 02, 17:46)
Sveikos smile.gif
taip ir nepadariau nei vieno tikro scrapuko  ax.gif  blush2.gif  bet skaitmeninio priemones toliau kaupiu, ir naudoju, tik ne visai pagal paskirtį  smile.gif 
Vis ateinu jūsiškių pažiūrėti, buvo čia vienu metu tyla įsimetus, bet dabar vėl suaktyvėjo judėjimas  thumbup.gif  Šiandien Domus galerijoj esančioj dailės prekių parduotuvėje pirkau šilko dažus ir paletes sau, ir užmačiau, kad jie prisivežė scrap'o priemonių ir popierių. Pamaniau kad reikia jums atraportuoti, nes gi pasirinkimo per daug nebūna. Tikiuosi negausiu galvon už reklamą, bet asmeninio intereso tame tikrai nėra  unsure.gif

girdėjau apie Domus Galeriją mirksiukas.gif ...smagu kad SB virusas taip sparčiai plinta LT kad prognozuoju neužilgo bus SB prekių netgi maisto krautuvėse kaip JAV biggrin.gif ...bus dilema: ar šeimą gardžiai pamaitint, ar geriau SB prekyčių nusipirkt g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šviežias darbelis blush2.gif čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 03 vasario 2010 - 22:39
QUOTE(Sanrita @ 2010 02 03, 15:38)
Šviežias darbelis  blush2.gif čia

smagu kad dr randi laiko skrebinti wink.gif Palikau komentarą bloge...
Atsakyti
Sanrita tavo darbukas tobulas. Labai patiko wub.gif

Papildyta:
O štai ir maniškis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 04 vasario 2010 - 08:32
kristi 13... labai siltas darbelis... spalvos tokios vasariskos... tas zalias karpinys labai primena pieva ir dera prie dukrytes sukneles gelyciu... thumbup.gif o tie balti bradai sauniai risasi prie iskirstos baltos zoles burbuliuku... viska puikiai suderinai wub.gif
Atsakyti
Alioooooooooooooooo, merginos, jau kaip man visur suspėt lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

Šimtą metų čia nebuvau, o jau oi oi oi kaip reiktų pasirodyti drinks_cheers.gif

Ar žinote, kad atsirado naujas dienoraštis, platinantis skrebinimo virusą DAR PLAČIAU bigsmile.gif O ar žinote, kad ten prasidėjo konkursų visokių visokiausių????
Ir juk bus prizai mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

UŽSUKITE IR DALYVAUKITE drinks_cheers.gif

va ir aš nusprendžiau vienam konkursui padaryti pavyzdį, kuris yra laaabai retas mano galerijoje - tai tradicinis skrebukas ax.gif

user posted image

Čia vaikutis ne mano, bet laaabai mielas wub.gif mb krikštaduktė ax.gif

Papildyta:
Sanrita, ar galiu tavo dienoraščio nuorodą įdėti į skrebinimo dienoraštį??? Ten sudėtos visos kiek tik žinau skrebukės lietuvaitės, tai ir tave noriu įtraukti ax.gif

O gal yra ir daugiau merginų, kurios turi savo kūrybinių dirbtuvėlių namus??? Rašykit man adresus, visas sudėsime, lai kuo daugiau žmogeliukų jus randa bigsmile.gif
Atsakyti