justess, super labai orginalu
justess: vintazinis koloritas, ir tas stiklainis man pamena Prima gelyciu. O kokia paskirtis bus siam stiklainiukui, ar siaip tik dekoracija?
Sanrita, dėkui
Scrap8, čia bus dovanėlė vestuvių proga...į vidų dėsim pinigėlius O stiklainiukas tai grynai iš buities...
Scrap8, čia bus dovanėlė vestuvių proga...į vidų dėsim pinigėlius O stiklainiukas tai grynai iš buities...
Dvigubas LO
Agnėja, puikus darbelis...man tokie gamtiški labai patinka
Sveikos
taip ir nepadariau nei vieno tikro scrapuko bet skaitmeninio priemones toliau kaupiu, ir naudoju, tik ne visai pagal paskirtį
Vis ateinu jūsiškių pažiūrėti, buvo čia vienu metu tyla įsimetus, bet dabar vėl suaktyvėjo judėjimas Šiandien Domus galerijoj esančioj dailės prekių parduotuvėje pirkau šilko dažus ir paletes sau, ir užmačiau, kad jie prisivežė scrap'o priemonių ir popierių. Pamaniau kad reikia jums atraportuoti, nes gi pasirinkimo per daug nebūna. Tikiuosi negausiu galvon už reklamą, bet asmeninio intereso tame tikrai nėra
taip ir nepadariau nei vieno tikro scrapuko bet skaitmeninio priemones toliau kaupiu, ir naudoju, tik ne visai pagal paskirtį
Vis ateinu jūsiškių pažiūrėti, buvo čia vienu metu tyla įsimetus, bet dabar vėl suaktyvėjo judėjimas Šiandien Domus galerijoj esančioj dailės prekių parduotuvėje pirkau šilko dažus ir paletes sau, ir užmačiau, kad jie prisivežė scrap'o priemonių ir popierių. Pamaniau kad reikia jums atraportuoti, nes gi pasirinkimo per daug nebūna. Tikiuosi negausiu galvon už reklamą, bet asmeninio intereso tame tikrai nėra
QUOTE(kusachius @ 2010 02 02, 17:46)
Sveikos
girdėjau apie Domus Galeriją ...smagu kad SB virusas taip sparčiai plinta LT kad prognozuoju neužilgo bus SB prekių netgi maisto krautuvėse kaip JAV ...bus dilema: ar šeimą gardžiai pamaitint, ar geriau SB prekyčių nusipirkt
QUOTE(Sanrita @ 2010 02 03, 15:38)
smagu kad dr randi laiko skrebinti Palikau komentarą bloge...
Sanrita tavo darbukas tobulas. Labai patiko
Papildyta:
O štai ir maniškis
Papildyta:
O štai ir maniškis
kristi 13... labai siltas darbelis... spalvos tokios vasariskos... tas zalias karpinys labai primena pieva ir dera prie dukrytes sukneles gelyciu... o tie balti bradai sauniai risasi prie iskirstos baltos zoles burbuliuku... viska puikiai suderinai
Alioooooooooooooooo, merginos, jau kaip man visur suspėt
Šimtą metų čia nebuvau, o jau oi oi oi kaip reiktų pasirodyti
Ar žinote, kad atsirado naujas dienoraštis, platinantis skrebinimo virusą DAR PLAČIAU O ar žinote, kad ten prasidėjo konkursų visokių visokiausių????
Ir juk bus prizai
UŽSUKITE IR DALYVAUKITE
va ir aš nusprendžiau vienam konkursui padaryti pavyzdį, kuris yra laaabai retas mano galerijoje - tai tradicinis skrebukas
Čia vaikutis ne mano, bet laaabai mielas mb krikštaduktė
Papildyta:
Sanrita, ar galiu tavo dienoraščio nuorodą įdėti į skrebinimo dienoraštį??? Ten sudėtos visos kiek tik žinau skrebukės lietuvaitės, tai ir tave noriu įtraukti
O gal yra ir daugiau merginų, kurios turi savo kūrybinių dirbtuvėlių namus??? Rašykit man adresus, visas sudėsime, lai kuo daugiau žmogeliukų jus randa
Šimtą metų čia nebuvau, o jau oi oi oi kaip reiktų pasirodyti
Ar žinote, kad atsirado naujas dienoraštis, platinantis skrebinimo virusą DAR PLAČIAU O ar žinote, kad ten prasidėjo konkursų visokių visokiausių????
Ir juk bus prizai
UŽSUKITE IR DALYVAUKITE
va ir aš nusprendžiau vienam konkursui padaryti pavyzdį, kuris yra laaabai retas mano galerijoje - tai tradicinis skrebukas
Čia vaikutis ne mano, bet laaabai mielas mb krikštaduktė
Papildyta:
Sanrita, ar galiu tavo dienoraščio nuorodą įdėti į skrebinimo dienoraštį??? Ten sudėtos visos kiek tik žinau skrebukės lietuvaitės, tai ir tave noriu įtraukti
O gal yra ir daugiau merginų, kurios turi savo kūrybinių dirbtuvėlių namus??? Rašykit man adresus, visas sudėsime, lai kuo daugiau žmogeliukų jus randa