Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Taigi, šio vakaro Pencil Lines 171 eskizo rezultatas (kartais nesinori galvoti, o tik skrebinti)
čia
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 28, 04:51)
Taigi, šio vakaro Pencil Lines 171 eskizo rezultatas (kartais nesinori galvoti, o tik skrebinti)
čia

Labai siltas darbas, man labai grazu wub.gif O jau vaikiuko nuotrauka... labai pavydziu, kad sugebi pagauti tokius momentus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 01 29, 04:28)
Labai siltas darbas, man labai grazu  wub.gif  O jau vaikiuko nuotrauka... labai pavydziu, kad sugebi pagauti tokius momentus  thumbup.gif

Nuosirdziai dekoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos scrapukes smile.gif
Zinau, kad akriliniai dazai yra acid free, o kaip akvarele, spalvoti piestukai, akvareliniai piestukai, gal ir jie neturi rugsciu?
Atsakyti
QUOTE(dvidešimtmetė @ 2010 01 30, 15:44)
Sveikos scrapukes smile.gif
Zinau, kad akriliniai dazai yra acid free, o kaip akvarele, spalvoti piestukai, akvareliniai piestukai, gal ir jie neturi rugsciu?

Akvarele irgi neturi,kaip ir akvarelinis popierius 4u.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau galiu kukliai pasirodyti su savo darytu skrebuku relijos keliaujančiam "Norų" albumui (ačiū, Relijai, už foto). Taigi, mano pirmasis ax.gif

Nieko ypatinga, iš esmės pažaista tik popieriukais, žirklėmis ir klijais blush2.gif

Viršelis
user posted image

Antra pusė:
user posted image

Tagiukas pasislepia kišenėlėje už tų kvadračiukų.
O antros pusės mintis tokia: antroji lapelio pusė yra žaidimas, todėl ir pridėjau kauliuką bei figūrėles. Kokį skaičiuką išrideni, per tiek trikampiukų ir paeini, kol pasieki tam tikrą mano norą. Finišas turėtų būti norų nebuvimas, bet kadangi mano atveju tai nerealu, tad pasiekus finišą viską ir vėl reikia viską pradėti nuo pradžios. Ir taip be pabaigos tongue.gif

Priedukai:
user posted image
Atsakyti
Na va, pagaliau galiu kukliai pasirodyti su savo darytu skrebuku relijos keliaujančiam "Norų" albumui

labai unikalu...intryguojantis darbellis...bet man rodos kad ne pirmas? g.gif
Atsakyti
Pirmas, pirmas... Aš tik anksčiau - prieš pusantro mėnesio - sakiau, kad jau padariau, bet negalėjau parodyti, kol jis neatsirado pas Reliją.
Tai dabar ir rodau biggrin.gif
Atsakyti
Ne visai tradicinis skrebukas:

user posted image

Žiurbuti, labai man patiko šis tavo skrebukas wub.gif Ypač "gyvai" pačiupinėt buvo įdomu - 100 kartų geresnis vaizdas thumbup.gif

Scrap8, na, sunku kažką pasakyt apie tavo darbelius apart pagyrų wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Justess.
Žinai, man irgi nufotografuotas manasis mini skrebukas kažkoks netoks atrodo. Ar dėl spalvų, ar kaip... Nežinau... Kažkaip "gyvai" jis tikrai geriau žiūrisi...

Žinai, galvoju, gal ir man kokių antrų vestuvių reiktų, jeigu va tokios dovanos kaip tavoji būtų dovanojamos... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Žinai, galvoju, gal ir man kokių antrų vestuvių reiktų, jeigu va tokios dovanos kaip tavoji būtų dovanojamos... 

Kam antru vestuviu? tokia dovanele ir jubiliejui labai tiktu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
bandau įdėt didesnę foto blush2.gif

Scrap8, ačiū 4u.gif

Žiurbuti, sugalvosim progą thumbup.gif
Atsakyti