Labai gražu, man šitie popieriukai labai gražūs
ps. ačiū už atsakymą
QUOTE(Sanrita @ 2010 01 25, 05:39)
palikau komentara bloge...dar dadesiu kad kas man patinka tavo darbuose tai kad nuotrauka visada centre demesio...to siekiu ir savo skrebuose--kad besaikiai neuzgozti papuosimais ar gausiom detalem.
Skrebinu ir as
Scrap8, nuostabus darbelis Ir popieriai grazus
Sanrita, grazus uzfiksuotas momentas, ir detales, nors ju nedaug, bet taip graziai atrodo
Scrap8, nuostabus darbelis Ir popieriai grazus
Sanrita, grazus uzfiksuotas momentas, ir detales, nors ju nedaug, bet taip graziai atrodo
Agnėja: LO, palikau komentarą bloge
P.S. Agneja, (ir kitom ), ar matet sios savaites eskiza Pencil Lines bloge? As būtinai suzaisiu: labai ikvepiantis eskizas kadangi naudojama standartine 4x6" foto, ir dizainas labai idomus... čia
Smagu kad dar yra skrebinančių...pagalvojau kad žiemą kada lauke ilgai nepabūsi kad darbelių daugiau pasižers, bet galbūt praverčia skrebui paimti sabatą atnaujint kūrybos idėjų šaltinį.
P.S. Agneja, (ir kitom ), ar matet sios savaites eskiza Pencil Lines bloge? As būtinai suzaisiu: labai ikvepiantis eskizas kadangi naudojama standartine 4x6" foto, ir dizainas labai idomus... čia
Smagu kad dar yra skrebinančių...pagalvojau kad žiemą kada lauke ilgai nepabūsi kad darbelių daugiau pasižers, bet galbūt praverčia skrebui paimti sabatą atnaujint kūrybos idėjų šaltinį.
merginos o kaip angliskai man ieskot raidynu, raidziu, tokiu noriu storu iskirstu, ne lipduku .
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 25, 08:57)
Jeigu trumpai tai tik šitaip galėčiau pasidžiaugti O jeigu daugiau žodžių, tai palikau juos bloge
Ai, dar norejau pasakyt, kad paskutiniai darbeliai mane vis nustebina - jie kitokie nei buvau įpratusi, bet lygiai tokie pat nuostabūs
Papildyta:
QUOTE(Agneja @ 2010 01 25, 15:28)
Skrebinu ir as
Labai gražu Žiauriai patiko tie saulės spinduliukai per medžius... Iš karto užsigalvojau apie vasarą... Ir tos žolytės pjaustytos krito į akį (lyg ir ne pirmą kartą aš jas matau, ir vis pasidžiaugiu)
QUOTE(ader @ 2010 01 25, 16:16)
merginos o kaip angliskai man ieskot raidynu, raidziu, tokiu noriu storu iskirstu, ne lipduku .
gali bandyt alphabet chipboard google rezultatai
aciu
Jeigu trumpai tai tik šitaip galėčiau pasidžiaugti O jeigu daugiau žodžių, tai palikau juos bloge
Ai, dar norejau pasakyt, kad paskutiniai darbeliai mane vis nustebina - jie kitokie nei buvau įpratusi, bet lygiai tokie pat nuostabūs
Ačiū o darbeliai skrebeliai...skrebinu jau nuo 2004-5m. bet '09, ir iki šiol, skaitau kad pagaliau einu ta kryptim kuri skatina mano kūrybą, ir tiesiog mėgaujuosi skrebu. Bandau sudalyvauti įvairiuose užduočių bloguose, ir tai mane dar labiau įkvepia...labai ir kitom patarčiau
Scrap8, aciu kad priminei apie pencil lines paskutiniu metu vis nedave ramybes mintis, kad kazka praleidau, nes po darbu greit aplekiu visur apziuriu...va ka buvau pamirsus