Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Labai gražu, man šitie popieriukai labai gražūs smile.gif

ps. ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Skrebina mirksiukas.gif
Rodausi su minimalistiniu čia

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2010 01 25, 05:39)
Skrebina  mirksiukas.gif
Rodausi su minimalistiniu čia

palikau komentara bloge...dar dadesiu kad kas man patinka tavo darbuose tai kad nuotrauka visada centre demesio...to siekiu ir savo skrebuose--kad besaikiai neuzgozti papuosimais ar gausiom detalem. 4u.gif
Atsakyti
Skrebinu ir as biggrin.gif
user posted image

Scrap8, nuostabus darbelis 4u.gif Ir popieriai grazus smile.gif

Sanrita, wub.gif grazus uzfiksuotas momentas, ir detales, nors ju nedaug, bet taip graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Agnėja: wub.gif LO, palikau komentarą bloge wink.gif
P.S. Agneja, (ir kitom mirksiukas.gif ), ar matet sios savaites eskiza Pencil Lines bloge? As būtinai suzaisiu: labai ikvepiantis eskizas kadangi naudojama standartine 4x6" foto, ir dizainas labai idomus... čia
Smagu kad dar yra skrebinančių...pagalvojau kad žiemą kada lauke ilgai nepabūsi kad darbelių daugiau pasižers, bet galbūt praverčia skrebui paimti sabatą atnaujint kūrybos idėjų šaltinį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 25 sausio 2010 - 15:59
merginos o kaip angliskai man ieskot raidynu, raidziu, tokiu noriu storu iskirstu, ne lipduku . g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 25, 08:57)
čia taip tylu ax.gif ...niekas neskrebina?  g.gif
Taigi...rodausi ir vėl  blush2.gif šio paryčio darbelis
čia

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jeigu trumpai tai tik šitaip galėčiau pasidžiaugti smile.gif O jeigu daugiau žodžių, tai palikau juos bloge 4u.gif
Ai, dar norejau pasakyt, kad paskutiniai darbeliai mane vis nustebina - jie kitokie nei buvau įpratusi, bet lygiai tokie pat nuostabūs wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Agneja @ 2010 01 25, 15:28)
Skrebinu ir as biggrin.gif

Labai gražu wub.gif Žiauriai patiko tie saulės spinduliukai per medžius... Iš karto užsigalvojau apie vasarą... wub.gif Ir tos žolytės pjaustytos krito į akį (lyg ir ne pirmą kartą aš jas matau, ir vis pasidžiaugiu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2010 01 25, 16:16)
merginos o kaip angliskai man ieskot raidynu, raidziu, tokiu noriu storu iskirstu, ne lipduku .  g.gif

gali bandyt alphabet chipboard google rezultatai
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
    Jeigu trumpai tai tik šitaip galėčiau pasidžiaugti  O jeigu daugiau žodžių, tai palikau juos bloge 
Ai, dar norejau pasakyt, kad paskutiniai darbeliai mane vis nustebina - jie kitokie nei buvau įpratusi, bet lygiai tokie pat nuostabūs 

Ačiū 4u.gif o darbeliai skrebeliai...skrebinu jau nuo 2004-5m. bet '09, ir iki šiol, skaitau kad pagaliau einu ta kryptim kuri skatina mano kūrybą, ir tiesiog mėgaujuosi skrebu. Bandau sudalyvauti įvairiuose užduočių bloguose, ir tai mane dar labiau įkvepia...labai ir kitom patarčiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
atisprašau kad su savo klausimu lendu į temukę, bet gal darot užsakymėliu iš : www.joann.com ? blush2.gif
Atsakyti
Scrap8, aciu kad priminei apie pencil lines smile.gif paskutiniu metu vis nedave ramybes mintis, kad kazka praleidau, nes po darbu greit aplekiu visur apziuriu...va ka buvau pamirsus biggrin.gif
Atsakyti