Ar leisite dar girtis ? Atlikau man netipišką projektą...netipiškas tuom kad labai įpratus skrebinti tik skrebukus, čia šis tas kitokio, ir jum "bonus" bloge talpinau šabloną pagal kurį ir Jūs galėtumėte pasidaryti ką nors panašaus
čia Žiemos Namai
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 21, 00:50)
Ar leisite dar girtis ? Atlikau man netipišką projektą...netipiškas tuom kad labai įpratus skrebinti tik skrebukus, čia šis tas kitokio, ir jum "bonus" bloge talpinau šabloną pagal kurį ir Jūs galėtumėte pasidaryti ką nors panašaus
čia Žiemos Namai
čia Žiemos Namai
Oho, kaip grazu, kazkas nepaprasto. O ziemos grozis... Kur tu tokius kadrus radai? Labai idomus pateikimas, tavo stilius isvis keiciasi, o gal cia tik bandymai. Bet sekasi puikiai
Jau radau kelis atsakymus i savo klausimus, neperskaicia komentaru Dabar jau aisku is kur tokia ziema
QUOTE(lauramama @ 2010 01 20, 18:18)
Oho, kaip grazu, kazkas nepaprasto. O ziemos grozis... Kur tu tokius kadrus radai? Labai idomus pateikimas, tavo stilius isvis keiciasi, o gal cia tik bandymai. Bet sekasi puikiai
Jau radau kelis atsakymus i savo klausimus, neperskaicia komentaru Dabar jau aisku is kur tokia ziema
Ačiū ...kad pati nžn net kaip apibudinti savo stilių , todėl pirštus įkišu į kiekvieno stiliaus balą ...bet šiaip, turiu silpną vietą vintažiniam stiliui, blusų turgui, sendaikčiam ir natūraliom spalvom/ matomą gamtos įtaką detalėse.
sveikos.turiu toki klausima.gal kuri zinos
90 sheets of 80lb. uncoated paper
kokio storio cia popierius?
QUOTE(Gabii__ @ 2010 01 22, 05:16)
80lb=36kg...neaisku kam naudosi ,bet pavyz. akvarelei, kad neraitytu popieriaus, ir butu pakankamai storas skrebui/pagrindui, reikia bent 140lb=64kg....tikiuosi siek tiek padejau
QUOTE(Gabii__ @ 2010 01 22, 11:16)
80lb yra plons, ale printerio popierius
aciu.taip ir galvojau, akd cia tas plonasis, na bet galima sugalvot kur panaudot:)
Merginos, norėjau paklausti ar šis rašalo padas geras http://senasnaujas.l...product&id=4270 Man labai reikia štampukam bet pas mus pnv daugiau nieko nėra, tai galvoju ar visgi laukti ir ieškoti kažkur pirkti ar šis puse bėdos?
QUOTE(shrekiuke @ 2010 01 24, 12:43)
Merginos, norėjau paklausti ar šis rašalo padas geras http://senasnaujas.l...product&id=4270 Man labai reikia štampukam bet pas mus pnv daugiau nieko nėra, tai galvoju ar visgi laukti ir ieškoti kažkur pirkti ar šis puse bėdos?
patart daug negaliu, nes šio niekad nenaudaujau...bet jeigu spalvos atskirai neišsiima iš dėžutės po vieną, tai bus nepatogu naudoti...galėsi tik mažus štampukus padažyti...o didelių nebus kaip...ir sendint kraštelių nesigaus...o jei išsiima atskirai kiekviena spalva, tai tuomet turėtų normalus tas rašalas būt...bent jau šios firmos kiek pavienių spalvų turėjau, tai man patiko.
ačiū nežinau išsiima ar ne. reikės paklaust, bet jaučiu ir jos nežinos, na pabandysiu.
QUOTE(shrekiuke @ 2010 01 24, 05:43)
esu macius siuos padukus realiai ...versamark yra labai gera firma, ir ju ivairiu yra: embossinimui, mini stampavimui ir didesniu, bet butent sis padukas atskirai jame spalvos neissima. Kadangi spalvos yra toj pacioj "spalvos seimoj"--t.y. rudos, isgaunamas toks "color gradation" efektas kur tas pats stampas bus paspalvintas ivairiom rudom spalvom...tai imanoma naudoti didelius stampus, bet stampuosis margai