Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 19, 15:08)
ar leisit pasigirti?  ax.gif  nuostabi šio ryto pradžia...dar pilnai akių neatmerkus sėdau prie PC, bet pamačius šią staigmeną iškart  bigsmile.gif prabudau sriubytės LO'liukas čia

Sveikinu sveikinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Josephin @ 2010 01 19, 18:07)
bigsmile.gif labai sveikinu thumbup.gif  tikrai puikus rytas thumbup.gif
man irgi..iandien gavau uzsakyma krikstynu fotosesijai thumbup.gif  negaliu atsidziagti..tai bus pirmoji(todel tiek dziaugsmo), tad as busiu LT birzelio pradzioj..gal dar kas susigundys lotuliukas.gif

Dar viena puiki naujiena! Galima sakyti, kad savaite prasidejo puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Scrap8,

nuoširdžiai sveikinu wub.gif
Atsakyti
Josephin: Pirmiausia sveikinu!!! thumbup.gif saunuole.
Antra, nelabai suprantu kodel parasei kad tai tavo pirmas uzsakymas g.gif . Juk bloge esu macius n tavo darytu puikiu fotosesiju, taigi jos buvo neuzsakytos, o siaip sau tik isbandyti aparatura ar patirties gaut? ..kazko cia nesupratau smile.gif
einu i bloga...tau turiu klausimuka mirksiukas.gif

Dekui visom...istiesu mane pradziugina jusu parama ir malonus zodziai group.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 19, 22:41)
Josephin: Pirmiausia sveikinu!!!  thumbup.gif  saunuole.
Antra, nelabai suprantu kodel parasei kad tai tavo pirmas uzsakymas g.gif . Juk bloge esu macius n tavo darytu puikiu fotosesiju, taigi jos buvo neuzsakytos, o siaip sau tik isbandyti aparatura ar patirties gaut? ..kazko cia nesupratau smile.gif
einu i bloga...tau turiu klausimuka  mirksiukas.gif

Dekui visom...istiesu mane pradziugina jusu parama ir malonus zodziai group.gif

biggrin.gif pirma krikstynu sesija smile.gif tikrai jau nebepirma siaip sesija..bet dar neteko jokios progines sventes fotografuot ax.gif
einu ziuret kas per klaisimai biggrin.gif
Atsakyti
Scrap8, Josephin, nuoširdžiausiai jus sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, įlysiu ir aš pas jus į temelę su klausimu ar tai ką padariau (atvirukas) scrap'as ar ne? Mat aš į technologinę pusę nesigilinau, taip esu prijaučianti scrap'ui. Aišku, nenaudoju tam skirtų priemonių (žinau, kuo jos skiriasi), bet kartais patinka pasigaminti, kai ką iš popieriaus. Tai nesiskaito tada ar kaip?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Scrap, kaip visada darbai tobuli, uztat ir nuopelnai yra thumbup.gif
Balte, grazu, spalvytes man patinka labai. o atvirukam ir nelabai reikia spec priemoniu ax.gif
Atsakyti
Balte, puikus atvirukas, man tokie labai grazus ir kaspinas fainas labai.. nesvarbu su kokiom prie monem dirbi, vistiek scrapas thumbup.gif
Atsakyti
Atvirukas yra atvirukas (cradmaking), o Scrapas yra scrapas (Scrapbooking). Bet net ir tai,kad nedarai su spec priemonem, ar nenaudoji tu paciu techniku savo atvirukuose kaip ir scrape, cia rodykis drasiai. Gera pradzia nuo atviruku, uzsikabinsi,padarysi ir skrapuka koki ax.gif
Atsakyti
balte: gražus atvirukas. Nei atvirukam, nei skrebam nereikia spec. priemonių. ...(nebent jei pergyveni dėl rūgčių paveikiančių nuotraukas).
Pastebėjau SB galerijose, kad tie skrebukai daryti netipiškom medžiagom dažniausiai daugiausia atsiliepimų susilaukia...dauguma sugeba nusipirkti firminių skrebo prekių, bet ne visi turi vaizduotę padaryti "kažką iš nieko" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 20, 14:53)
balte: gražus atvirukas. Nei atvirukam, nei skrebam nereikia spec. priemonių. ...(nebent jei pergyveni dėl rūgčių paveikiančių nuotraukas).
Pastebėjau SB galerijose, kad tie skrebukai daryti netipiškom medžiagom dažniausiai daugiausia atsiliepimų susilaukia...dauguma sugeba nusipirkti firminių skrebo prekių, bet ne visi turi vaizduotę padaryti "kažką iš nieko" 4u.gif

drinks_cheers.gif visiskai pritariu.. ale as nesureiksminu scrap priemoniu..aisku nuotraukas dazniausiai paklijuoju ant sb popieriaus(just in case)..o siaip naudoju visko..ir man nesvarbu.. man svarbu daryti ir dziaugtis, tai mano terapija lotuliukas.gif
ir man labiausiai patinka tie LO kurie pagaminti is velnias zino ko.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad šiltai įvertinot. wub.gif Aš pati viską pasigaminau, toks gavosi ir popierius vienetinis, nes truputį dekupažo panaudojau - užklijavau ant to banguoto popieriaus ryžinį popierių... smile.gif
Atsakyti