pabandykit paziuret cia didesniu foto
http://aderavi.blogs...-seneliams.html
*Gadriuke: labai elegantiškas atvirukas
**Nesiliaunu aš čia su tais skrebais ...dar vienas iš mano "dienoraščio albumo" serijos...
čia skrebukas
**Nesiliaunu aš čia su tais skrebais ...dar vienas iš mano "dienoraščio albumo" serijos...
čia skrebukas
ader, gražus darbelis Tikrai gera dovana
Gadriuke, stilingas darbelis. Toks visiškai be priekaištų
Scrapuke, su šiuo tavo darbeliu pradėjau vesti būsimų darbelių konspektus. Tokia superinė idėja kilo Ačiū tau už atvirumą
Gadriuke, stilingas darbelis. Toks visiškai be priekaištų
Scrapuke, su šiuo tavo darbeliu pradėjau vesti būsimų darbelių konspektus. Tokia superinė idėja kilo Ačiū tau už atvirumą
Atsliauziu,atropoju
Dovaneles pakavimas - vienoje puseje tagiukas su linkejimais,kitoje - vokelyje dovanele. Placiau - http://manodienumozaikos.blogspot.com/
Dovaneles pakavimas - vienoje puseje tagiukas su linkejimais,kitoje - vokelyje dovanele. Placiau - http://manodienumozaikos.blogspot.com/
Sveikutes visos uzsukau i jusu temele vedama smalsumo. ir likau suzaveta
gal nuskambes kvailai bet turiu pora klausymeliu
kai isleidziate pinigu tokiu groziu kurimui?
ir nuo ko deretu pradeti norit uzsiimti "scrapbooking"?
dekui uz kantrybe
dekui uz kantrybe
QUOTE(bambooce @ 2010 01 18, 12:57)
Sveikutes visos uzsukau i jusu temele vedama smalsumo. ir likau suzaveta
dekui uz kantrybe
dekui uz kantrybe
Pinigeliu isleidziame labai daug. As nebegaleciau suskaiciuoti kiek tukstanciu jau paaukota Bet galima suktis ir pigiau, su lietuviskom prekem, sagutem, medziagelem.
reikia tik noro pradeti. O paskui atsiras smalsumas priemonems. Panagrinek daugiau pavyzdziu internete, prasiples scrapbookingo galimybes tavo akyse. Ir visada klausk cia jei iskils klausimu.
QUOTE(lauramama @ 2010 01 18, 12:29)
Pinigeliu isleidziame labai daug. As nebegaleciau suskaiciuoti kiek tukstanciu jau paaukota Bet galima suktis ir pigiau, su lietuviskom prekem, sagutem, medziagelem.
reikia tik noro pradeti. O paskui atsiras smalsumas priemonems. Panagrinek daugiau pavyzdziu internete, prasiples scrapbookingo galimybes tavo akyse. Ir visada klausk cia jei iskils klausimu.
aciu uz atsakyma
pasibandysiu pradzioj internete su "free digital kits for scrapbooking" jai patiks ir uzkabins, pereisiu prie realaus ant popieriaus scrap'o
QUOTE(lauramama @ 2010 01 18, 06:29)
patarimais...pradek nuo interneto, ir pati pirma isbandyk koki skrebuka naminem priemonem...lauksim darbeliu
ar leisit pasigirti? nuostabi šio ryto pradžia...dar pilnai akių neatmerkus sėdau prie PC, bet pamačius šią staigmeną iškart prabudau sriubytės LO'liukas čia
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 19, 14:08)
ar leisit pasigirti? nuostabi šio ryto pradžia...dar pilnai akių neatmerkus sėdau prie PC, bet pamačius šią staigmeną iškart prabudau sriubytės LO'liukas čia
labai sveikinu tikrai puikus rytas
man irgi..iandien gavau uzsakyma krikstynu fotosesijai negaliu atsidziagti..tai bus pirmoji(todel tiek dziaugsmo), tad as busiu LT birzelio pradzioj..gal dar kas susigundys
Oi, kaip smagu Scrapuke! Su laimejimu
Josephin, ir tave sveikinu su pirmuoju uzsakymu
Josephin, ir tave sveikinu su pirmuoju uzsakymu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 19, 15:08)
SVEIKINU
QUOTE(Josephin @ 2010 01 19, 18:07)
labai sveikinu tikrai puikus rytas
man irgi..iandien gavau uzsakyma krikstynu fotosesijai negaliu atsidziagti..tai bus pirmoji(todel tiek dziaugsmo), tad as busiu LT birzelio pradzioj..gal dar kas susigundys
žinai, o visko gali būti... reiks pamąstyt apie krikštynas