Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

sveikos:)

paziurejau filma "my sisters keeper", pamaciau ten ta knyga-albuma apie gyvenima scrabookingu padaryta ir....
jau kuris laikas tyliai tyrineju scrapbookinga, sia temele, jusu darbus, baigiu perskaityti puikia knyga apie scrabookinga, bet... nesiryztu imtis, nesu didele menininke, isvis nesu kruopstus zmogus, tad dar nepradejus screbinti jau pradejau abejoti. bet turbut bijau labiau to, kad man visas sitas reikalas gali labai patikti - ir tada ir taip maziukas kambarys kentes nuo visokiu nauju daiktu, irankiu, o vyras giliai dusaus...smile.gif

zodziu, issisnekejau... prisistaciau:)
dabar belieka paskutinis zingsnis - nueiti iki parduotuves, apziureti scrabookingui reikalinga amunicija... parsinesti nukritusia varnos plunksna, issitraukti is knygu dziovintas naslaites ir........

Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2010 01 12, 20:30)
dabar belieka paskutinis zingsnis - nueiti iki parduotuves, apziureti scrabookingui reikalinga amunicija... parsinesti nukritusia varnos plunksna, issitraukti is knygu dziovintas naslaites ir........

... ir kurti nuostabius darbelius... Galbūt pradžioje jie ir nebus "meniški", bet galiu tave patikinti - pajusi tooookį malonumą, relaksą, kad nebegalėsi sustoti... wink.gif Skrebindama turėsi galimybę įvairiai išreikšti save, taip kad nestabdyk. smile.gif Gražiai rašai, tikiu, kad ir skrebinsi neprasčiau. 4u.gif

Et, aš irgi skrebinu po pertraukėlės, bet tokį albumą, kurio net negalėsiu parodyt, nes labai minimaliai jame bus skrebo. Papuošiau barchatinį juodą albumo viršelį aguona ir kringeliukais, o prie baltų lapų priklijavau skrebo popierium paspartuotas bendradarbių nuotraukas. Kiekviena prie savo nuotraukos parašys po gražų palinkėjimą, o aš paskui dar patepliosiu lapus ir pridėsiu dar vieną kitą kringelį - bus palinkėjimų albumas vienai bendradarbei 60-mečio proga.. Kadangi mano moterys darbe neskrebina, tai joms tai, ką padariau, atrodo labai žavu. smile.gif O man malonu skleisti skrebo virusą. smile.gif

Bet užvis maloniausia yra kaskart čia užsukus rasti vis naujų skrebo ligoniukių. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2010 01 12, 13:30)
sveikos:)

paziurejau filma "my sisters keeper", pamaciau ten ta knyga-albuma apie gyvenima scrabookingu padaryta ir....
jau kuris laikas tyliai tyrineju scrapbookinga, sia temele, jusu darbus, baigiu perskaityti puikia knyga apie scrabookinga, bet... nesiryztu imtis, nesu didele menininke, isvis nesu kruopstus zmogus, tad dar nepradejus screbinti jau pradejau abejoti. bet turbut bijau labiau to, kad man visas sitas reikalas gali labai patikti - ir tada ir taip maziukas kambarys kentes nuo visokiu nauju daiktu, irankiu, o vyras giliai dusaus...smile.gif

zodziu, issisnekejau... prisistaciau:)

sveika prisistačius group.gif ...man taip smagu kad daugėja narių mūsų būry thumbup.gif
*nepaisyk ar TB burbės jei prisipirksi skrebo gėrybių...MB burbėjo kada juvelyrika užsiiminėjau...burba iki šiol, bet dabar dėl skrebo...taigi niekas nepasikeitė tik jam daviau daugiau už ką burbėti biggrin.gif
* Patariu iškar neprisipirk visko...gali paskrebinti ant akvarelės popieriaus+kelios juostelės+gėlytės+sagutės ir tik tiek reikės....kada priskrebinsi kelius darbelius bus aiškiau ko trūksta ir aiškesni prioritetai bus ką reikia pirkti mirksiukas.gif
* didelė galimybė kad tau skrebas gali labai patikti kad mesi visų kitų rankdarbių rūšis...visos jau įspėjom biggrin.gif mirksiukas.gif
Sekmės ir lauksim darbelių pristatymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 12, 16:43)
...kas ką skrebina?

Padariau ir aš vieną minimalistinį, bet negaliu rodyti verysad.gif Kol kas ... tikiuosi mirksiukas.gif Penktadienį padovanosiu vienam žmogeliukui ir paprašysiu leidimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 12, 23:27)
sveika prisistačius group.gif ...man taip smagu kad daugėja narių mūsų būry thumbup.gif
*nepaisyk ar TB burbės jei prisipirksi skrebo gėrybių...MB burbėjo kada juvelyrika užsiiminėjau...burba iki šiol, bet dabar dėl skrebo...taigi niekas nepasikeitė tik jam daviau daugiau už ką burbėti biggrin.gif
* Patariu iškar neprisipirk visko...gali paskrebinti ant akvarelės popieriaus+kelios juostelės+gėlytės+sagutės ir tik tiek reikės....kada priskrebinsi kelius darbelius bus aiškiau ko trūksta ir aiškesni prioritetai bus ką reikia pirkti mirksiukas.gif
* didelė galimybė kad tau skrebas gali labai patikti kad mesi visų kitų rankdarbių rūšis...visos jau įspėjom biggrin.gif  mirksiukas.gif
Sekmės ir lauksim darbelių pristatymo 4u.gif

Va va, lengva sakyti visko neprisipirk kai pas lacia atsargos milziniskos lotuliukas.gif
As atrodo ir tai ne tiek mazai jau turiu, o va reikia ka konkretaus padaryti ir nerandu tarp savu atsargu jokiu pritaikomu priedu doh.gif reiks kazkaip kitaip kurybingai suktis ax.gif
Atsakyti
Va va, lengva sakyti visko neprisipirk kai pas lacia atsargos milziniskos 

bandau isivaizduoti kaip ir nuo ko pradeciau skrebinti jei viska prarasciau (tfu tfu), ir reiketu nuo 0 pradeti... Imanoma su minimaliom priemonem: akvareles popierius, akvarele, akriliniai dazai, juosteles, gelytes ir sagos, ir PVA + sausi klijai...nuo to pradeciau ir nesustabdytu mano skrebinimo nei kiek mirksiukas.gif
Siaip mane visad zavi tie isradingi skrebai kurie padaryti su netradicinem, netipiskom (ne spec. skrebo) priemonem.
Atsakyti
niu va lendu po truputi is pogrindzio ax.gif keletas kukliu pakvietimu,

user posted image
Atsakyti
wow user posted image linutuke, kokie spalvingi ir patrauklus pakvietimai thumbup.gif . Jie atverciami ar tekstas tiesiog kitoje puseje?
Atsakyti
Linutuke, super thumbup.gif Gražu, žaisminga, orginalu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2010 01 14, 11:31)
wow  user posted image  linutuke, kokie spalvingi ir patrauklus pakvietimai  thumbup.gif . Jie atverciami ar tekstas tiesiog kitoje puseje?
aciu, ne neatsivercia, kitoje puseje tiesiog tekstas su vardais ir mano tel nr, tai nefotkinau
QUOTE(Sanrita @ 2010 01 14, 11:35)
Linutuke, super  thumbup.gif Gražu, žaisminga, orginalu  mirksiukas.gif
aciu ax.gif
Atsakyti
Dieve, kaip gražu.... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Čia aš tau, Linutuk wub.gif
Atsakyti
LINUTUKE, labai gražūs ir mieli kvietimai
Atsakyti