sveikos:)
paziurejau filma "my sisters keeper", pamaciau ten ta knyga-albuma apie gyvenima scrabookingu padaryta ir....
jau kuris laikas tyliai tyrineju scrapbookinga, sia temele, jusu darbus, baigiu perskaityti puikia knyga apie scrabookinga, bet... nesiryztu imtis, nesu didele menininke, isvis nesu kruopstus zmogus, tad dar nepradejus screbinti jau pradejau abejoti. bet turbut bijau labiau to, kad man visas sitas reikalas gali labai patikti - ir tada ir taip maziukas kambarys kentes nuo visokiu nauju daiktu, irankiu, o vyras giliai dusaus...
zodziu, issisnekejau... prisistaciau:)
dabar belieka paskutinis zingsnis - nueiti iki parduotuves, apziureti scrabookingui reikalinga amunicija... parsinesti nukritusia varnos plunksna, issitraukti is knygu dziovintas naslaites ir........
QUOTE(VikiPiki @ 2010 01 12, 20:30)
dabar belieka paskutinis zingsnis - nueiti iki parduotuves, apziureti scrabookingui reikalinga amunicija... parsinesti nukritusia varnos plunksna, issitraukti is knygu dziovintas naslaites ir........
... ir kurti nuostabius darbelius... Galbūt pradžioje jie ir nebus "meniški", bet galiu tave patikinti - pajusi tooookį malonumą, relaksą, kad nebegalėsi sustoti... Skrebindama turėsi galimybę įvairiai išreikšti save, taip kad nestabdyk. Gražiai rašai, tikiu, kad ir skrebinsi neprasčiau.
Et, aš irgi skrebinu po pertraukėlės, bet tokį albumą, kurio net negalėsiu parodyt, nes labai minimaliai jame bus skrebo. Papuošiau barchatinį juodą albumo viršelį aguona ir kringeliukais, o prie baltų lapų priklijavau skrebo popierium paspartuotas bendradarbių nuotraukas. Kiekviena prie savo nuotraukos parašys po gražų palinkėjimą, o aš paskui dar patepliosiu lapus ir pridėsiu dar vieną kitą kringelį - bus palinkėjimų albumas vienai bendradarbei 60-mečio proga.. Kadangi mano moterys darbe neskrebina, tai joms tai, ką padariau, atrodo labai žavu. O man malonu skleisti skrebo virusą.
Bet užvis maloniausia yra kaskart čia užsukus rasti vis naujų skrebo ligoniukių.
QUOTE(VikiPiki @ 2010 01 12, 13:30)
sveikos:)
paziurejau filma "my sisters keeper", pamaciau ten ta knyga-albuma apie gyvenima scrabookingu padaryta ir....
jau kuris laikas tyliai tyrineju scrapbookinga, sia temele, jusu darbus, baigiu perskaityti puikia knyga apie scrabookinga, bet... nesiryztu imtis, nesu didele menininke, isvis nesu kruopstus zmogus, tad dar nepradejus screbinti jau pradejau abejoti. bet turbut bijau labiau to, kad man visas sitas reikalas gali labai patikti - ir tada ir taip maziukas kambarys kentes nuo visokiu nauju daiktu, irankiu, o vyras giliai dusaus...
sveika prisistačius ...man taip smagu kad daugėja narių mūsų būry
*nepaisyk ar TB burbės jei prisipirksi skrebo gėrybių...MB burbėjo kada juvelyrika užsiiminėjau...burba iki šiol, bet dabar dėl skrebo...taigi niekas nepasikeitė tik jam daviau daugiau už ką burbėti
* Patariu iškar neprisipirk visko...gali paskrebinti ant akvarelės popieriaus+kelios juostelės+gėlytės+sagutės ir tik tiek reikės....kada priskrebinsi kelius darbelius bus aiškiau ko trūksta ir aiškesni prioritetai bus ką reikia pirkti
* didelė galimybė kad tau skrebas gali labai patikti kad mesi visų kitų rankdarbių rūšis...visos jau įspėjom
Sekmės ir lauksim darbelių pristatymo
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 12, 16:43)
...kas ką skrebina?
Padariau ir aš vieną minimalistinį, bet negaliu rodyti Kol kas ... tikiuosi Penktadienį padovanosiu vienam žmogeliukui ir paprašysiu leidimo
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 12, 23:27)
sveika prisistačius ...man taip smagu kad daugėja narių mūsų būry
*nepaisyk ar TB burbės jei prisipirksi skrebo gėrybių...MB burbėjo kada juvelyrika užsiiminėjau...burba iki šiol, bet dabar dėl skrebo...taigi niekas nepasikeitė tik jam daviau daugiau už ką burbėti
* Patariu iškar neprisipirk visko...gali paskrebinti ant akvarelės popieriaus+kelios juostelės+gėlytės+sagutės ir tik tiek reikės....kada priskrebinsi kelius darbelius bus aiškiau ko trūksta ir aiškesni prioritetai bus ką reikia pirkti
* didelė galimybė kad tau skrebas gali labai patikti kad mesi visų kitų rankdarbių rūšis...visos jau įspėjom
Va va, lengva sakyti visko neprisipirk kai pas lacia atsargos milziniskos
As atrodo ir tai ne tiek mazai jau turiu, o va reikia ka konkretaus padaryti ir nerandu tarp savu atsargu jokiu pritaikomu priedu reiks kazkaip kitaip kurybingai suktis
Va va, lengva sakyti visko neprisipirk kai pas lacia atsargos milziniskos
bandau isivaizduoti kaip ir nuo ko pradeciau skrebinti jei viska prarasciau (tfu tfu), ir reiketu nuo 0 pradeti... Imanoma su minimaliom priemonem: akvareles popierius, akvarele, akriliniai dazai, juosteles, gelytes ir sagos, ir PVA + sausi klijai...nuo to pradeciau ir nesustabdytu mano skrebinimo nei kiek
Siaip mane visad zavi tie isradingi skrebai kurie padaryti su netradicinem, netipiskom (ne spec. skrebo) priemonem.
wow linutuke, kokie spalvingi ir patrauklus pakvietimai . Jie atverciami ar tekstas tiesiog kitoje puseje?
Linutuke, super Gražu, žaisminga, orginalu
QUOTE(gaga* @ 2010 01 14, 11:31)
wow linutuke, kokie spalvingi ir patrauklus pakvietimai . Jie atverciami ar tekstas tiesiog kitoje puseje?
aciu, ne neatsivercia, kitoje puseje tiesiog tekstas su vardais ir mano tel nr, tai nefotkinauQUOTE(Sanrita @ 2010 01 14, 11:35)
Linutuke, super Gražu, žaisminga, orginalu
aciu
Dieve, kaip gražu....
Čia aš tau, Linutuk
Čia aš tau, Linutuk
LINUTUKE, labai gražūs ir mieli kvietimai