Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Scrap8, labai dėkoju už nuorodą, vakar pusę vakaro tame blog'e pramirkau... Ne vieną idėją išsisaugojau, be to, gražu jau vien į visą tą gėrį pažiūrėt.

uzsuk i mano bloge, kategorijos stupely "Talented artists" surasyta mano daznai lankomi blogai, kitam stulpely "Techniques & Resources" blogai apie ivairia technika, o daugiausia nuorodu tai i uzduociu blogus kur dabar dazniausiai lankausi 4u.gif
*** Mieli atvirukai, man antro spalvos labiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 08, 15:14)
uzsuk i mano bloge, kategorijos stupely "Talented artists" surasyta mano daznai lankomi blogai, kitam stulpely "Techniques & Resources" blogai apie ivairia technika, o daugiausia nuorodu tai i uzduociu blogus kur dabar dazniausiai lankausi 4u.gif
*** Mieli atvirukai, man antro spalvos labiau thumbup.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Mercredi 4u.gif
Jei vis dar smalsu keletą maniškių atvirukų truputį iš arčiau gali pamatyti čia, čia, čia ir čia, dar ten ir ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 01 08, 16:33)
Ačiū, Mercredi  4u.gif
Jei vis dar smalsu keletą maniškių atvirukų truputį iš arčiau gali pamatyti čia, čia, čia ir čia, dar ten ir ten mirksiukas.gif

O popierius pirktas raštuotas ar štampuotas ir sendintas? ax.gif Visi paukštukai, briedžiai, snaigutės - žavingi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2010 01 08, 18:22)
O popierius pirktas raštuotas ar štampuotas ir sendintas?

Popierius pirktas raštuotas iš abiejų pusių. Ir žinoma, kampai, kraštai bei sulenkimo linijos - sendintos/spalvintos. Šiuose atvirukuose nieko neštampavau.
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 01 09, 17:40)
Popierius pirktas raštuotas iš abiejų pusių. Ir žinoma, kampai, kraštai bei sulenkimo linijos - sendintos/spalvintos. Šiuose atvirukuose nieko neštampavau.

Aišku 4u.gif

Dar norėjau paklaust - kaip spalvinat štampukais atspaustus paveiksliukus? Specialiais rašikliais? Ar turit savų būdų? smile.gif
Atsakyti
[/QUOTE]Dar norėjau paklaust - kaip spalvinat štampukais atspaustus paveiksliukus? Specialiais rašikliais? Ar turit savų būdų? [QUOTE]
dabar visos skrebukės ir "atvirukininkės" pasinešę ant Copic firmos flomasterių.
user posted image
Jie nepigūs, ir nemaža spalvų reikia turėti kad pavyz. realiai odos spalvą nuspalvinti. Didelis (+) šių flomasterių tai kad jie spiritiniai, tai galima spalvinti ne tik ant popieriaus bet ir ant skaidrių plėvelių, plastikos, stiklo, pavyz. kaip "ghost shapes".
-- aš dažniausiai spalvinu su American Crafts flomasteriais
user posted image
arba dar dažniau su Berol Prismacolor spalvuotais pieštukais
user posted image
kuriuos patrinu su popieriaus suktuku (?) "paper stub kad sulietų spalvas ir linijų nesimatytų.
Atsakyti
***šį vakarą pagaliau ikeliau super-greituką, tokį farsą-do-skrebą biggrin.gif (komentaruose išverčiau į lietuvių k.)
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 10 sausio 2010 - 08:58
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 10, 03:34)

Dėkui, turėsiu omeny, kad ir pieštukus ant neslidžių paviršių galima panaudot, kol flomasterius įsigysiu. ax.gif

Labai jaukus skrebukas. 4u.gif
Atsakyti
Nesu labai rimta skrebininkė. Gal net, sakyčiau, visai nesu skrapbokininkė ax.gif , bet šį bei tą pabandau. blush2.gif
Sūnučiui padaryta knyga visiškai nenaudojant jokių specialių skrapbooking'o priemonių. Tiesiog panaudojau tai, kas buvo namuose.

user posted image

Visą knygą galite pažiūrėti MANO BLOGE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivaj: 10 sausio 2010 - 15:29
QUOTE(Mercredi @ 2010 01 10, 03:20)
Dėkui, turėsiu omeny, kad ir pieštukus ant neslidžių paviršių galima panaudot, kol flomasterius įsigysiu.  ax.gif

Labai jaukus skrebukas.  4u.gif

dekui 4u.gif
Man asmeniskai piestukais lengviau spalvinti negu flomasteriais (kad spalvu susiliejimo efektas butu toks minkstas)...su flomasteriais man daznai matosi nepageidautinos linijos ax.gif

vaivaij: sveika prisijungus slapta skrebuke biggrin.gif (palikau komentara bloge mirksiukas.gif )
Atsakyti
Scrap8,

ačiū ax.gif
Na gal po truputį kas rimtesnio ims gautis g.gif Kai prisižiūri visokio grožio, pačiam ima rankos niežtėti ax.gif
Atsakyti