Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

dėl akrilinių štampukų, tai naudoju jiems organstiklio gabaliukus, kuriu atraižų yra net senukuose.
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2010 01 06, 21:32)
Klausimas dar vienas dėl akrilinių štampukų, o juos užklijuoti galima tik ant jam spex skirto pagrindo ar galima ir ant kokio plastiko, na kaip būna trafaretų pagrindas tox?

galima klijuot ant CD dėkliuko 4u.gif Tik kad su tais spec patogiau štampuot, bet tikrai galima puikiai be jų išsiversti 4u.gif
Atsakyti
nors atrodo draugauju ir su žirklėm ir su liniuote, bet matyt jos su manim nedrauja.

su zirklem ir linuote man irgi nepavyktu tiesiai nukirpti. Kada pradejau skrebinti nusipirkau Fiskars pjaustykle su pakeiciamu peiliuku kuris nudildavo po 2-3 skrebuku...irgi kreivai pjaustydavo...pagaliau gavau geros kokybes pjaustykle ir problema issisprende.
Siaip, gali atviruku krastus apiplesyti...juk tai netgi yra skrebo stilius "shabby chick" mirksiukas.gif
Scrapuke - labai aciu smile.gif as taip ir galvojau skiesti vandeniu smile.gif bet pamaniau kad reikai dar pas kanors pakalausti smile.gif ypyliau y buteliuka trupuciuka ir gerai splajkiau:) vis dar graziai skeldeja wink.gif

geros zinios kad pavyko...dabr pradejau "mislinti" galbut ir mano crackle dazai tokiam stovy g.gif reiks patikrinti.
Atsakyti
apsilankykite siame bloge...labai daug instrukcijos, pamokeliu, ir zingsnis-po-zingsnio technikos skrebukem, dekupazininkem, siuvejom, mezgejom, kulinarem, suvalkietem, ir t.t....yra kur akis paganyt tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 07 sausio 2010 - 08:05
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 07, 09:04)
apsilankykite siame bloge...labai daug instrukcijos, pamokeliu, ir zingsnis-po-zingsnio technikos skrebukem, dekupazininkem, siuvejom, mezgejom, kulinarem, suvalkietem, ir t.t....yra kur akis paganyt tikrai bigsmile.gif

Fantastiskas puslapiukas nieko daugiau nesinori tik lekti namo ir rankdarbiauti blush2.gif
Atsakyti
Srekiuke, as sendinu su paprastu tusu wink.gif Office1 pirkau hm... uz 2,49 berods - pradziai tikrai tinka thumbup.gif O sendinu paprastai... Turiu tokiu mazyciu porolono kubeliu - kiekvienai spalvai paskyriau po viena. Aisku, skirtumas pacio proceso yra didelis, kur naudoji tusa, o kur specialias priemones, bet visko iskart gi nesusipirksi, ir net nezinai ko reikia, tad bandymams tikrai tinka thumbup.gif O spalvu turiu juoda, ruda, raudona ir balta. Balta kiek per svelni spalva, nesigauna.. Labiausiai naudoju ruda mirksiukas.gif
Atsakyti
shrekiuke smile.gif smagu matyti kad judi y prieky smile.gif
o as susidraugavau su liniuote ir peiliu smile.gif po daug daug pjaustymu - tapom geriausiais draugais ax.gif o po vasarinio myto pas linutuka - ysigijau dar toky peily su ratuku senukuose - bet su juo irgi reikia bandyti susidraugauti smile.gif man pavyko

akriliniams stampukams as taip pat naudoju kompaktu dezutes - ir jiems susideti labai gerai smile.gif ir stampavimui esu paskysus pora dangteliu - man patogu smile.gif

Scrapuke - aciu uz nuorodele - kiek daug realizuotu ideju smile.gif

Pagaliau gavau nuotraukas darbelio kury dovanojau mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Lawrute, atsiliepimus palikau tavo bloge mirksiukas.gif
Atsakyti
Scrapuke, ačiū už nuorodą į blogą 4u.gif

Lawrute, tavąjį skrebuką aš irgi jau aptikau bloge thumbup.gif

O čia aš ateinu su pasiūlymu - jį paviešinau ir anuose skrebo namučiuose, bet galvoju, gal kokia mergikė ir iš čia visai sutiktų pabendradarbiaut ir padalyvaut...

Tai va, įkvėpta Scrapukės pasakojimų, Relijos keliaujančio albumo sėkmės, bei merginų (tame tarpe ir čia besilankančių) skrebukų grožio, savo pomėgio gauti laiškus bei meilės kelionėms sugalvojau pratęsti tradiciją ir pasiūlyti jums padalyvauti "Keliaujančio kelionių albumo" projekte...

Temos skrebukams net kelios - kuri artimiausia širdžiai būtų, tą ir skrebinkit...:

"Labiausiai norėčiau nukeliauti į..." / "Labiausiai norėčiau pamatyti..." / "Mano nuostabiausia kelionė" / "Mano keisčiausia kelionė" / "Mano nuotykingiausia kelionė" ...

Na, gal kuri nors susidomėtų-nepatingėtų... blush2.gif

p.s. kam įdomu apie Didįjį kanjoną - prašom pas mane ant sofutės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 07, 09:04)

labai fainas psl liux aciuuuu
Atsakyti
gal kam nors bus aktualu, vakar jysk'e pirkau kaligrafijos rinkini, penkios plunksnos, plunksnakotis ir tusas, 6.99 Lt smile.gif
Atsakyti
Sveikos, su savaitgaliu. 4u.gif
Jau taip seniai savo atvirukus kėliau, taip seniai išsamiai komentavau, tik tyliai darbais grožėjausi karts nuo karto juos pagirdama. Tad norėčiau vėl priartėti prie SB pasaulio čia, SM. smile.gif

lauramama, dailus atvirukas. Popierius jau pirktas tokiais gražiais raštais ar štampuotas? Ar raštuotas pirktas ir dar papildomai prištampuotas? smile.gif Įdomiai ir gražiai įkomponuota data. ax.gif

Agneja, valanda darbo kartu su medžiagų išsirinkimu? Jei taip - oho biggrin.gif .
Tvarkingi, neperkrauti, mielų spalvų screbukai. Ir ypač smagios nuotraukos. smile.gif

filmukas, darbo dienom SB priemonių net neišsiimu, kiek bandydavau, vis nespėdavau nieko doro sukurt, o ir nuovargis darbo dienos vakare juk jaučiasi. Tad lieka savaitgaliai. Manyje kokia nors rankdarbių rūšis nuolat dominuoja - pavasarį buvo dekupažas, dabar jam leidžiu paiilsėti, o į trasą nuo vasaros išėjo scrapbooking'as. Ir kol kas pozicijų smarkiai neužleidžia niekam kitam. smile.gif

Žiurbuti, Kalėdiniai atvirukai pasakiški. Ir raštai, ir spalvos, ir formos, ir visa visuma. Labai mielos detalės. Būtų įdomu pamatyt dar didesnes nuotraukas. ax.gif

shrekiuke, pasižymiu linijas ir pjaustau su pjaustykle. Linijas žymiuosi su liniuote, kartais ir kampainį pasiimu, kad lygiau būtų. Seniau karpydavau žirklėm, nors pjaustyklę ir turėjau, bet ilgainiui pajutau, kad su pjaustykle greičiau, gražiau ir tvarkingiau.

Scrap8, labai dėkoju už nuorodą, vakar pusę vakaro tame blog'e pramirkau... Ne vieną idėją išsisaugojau, be to, gražu jau vien į visą tą gėrį pažiūrėt. smile.gif

Gal galėtumėt/norėtumėt pasidalinti savo mėgstamiausių SB (ir kitų) blog'ų nuorodomis? smile.gif

Lawrute, labai ryškus gražus darbukas ir įdomiai atrodantis šviesus popierius fone. Gražu. 4u.gif

Įkeliu ir porą savo atvirukų. smile.gif Šventiniu laikotarpiu buvau padarius ir šventinių, tik, bėda, jie iškeliavo taip ir nenufotografuoti. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir kitas smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 08 sausio 2010 - 14:20