Filmuk, prisikalbejai, dabar jau nebeturesi kur dingt lauksim tavuju darbeliu
o as siandien dar viena padariau
Tyrinėtojas
O dar, as labai dziaugiuosi,kad cia labai atgijo viskas SM.
...ir as ...dar laukiu astos December Daily projekto pristatymo, ir Miglotos skrebuku ir tada iki pilnos laimes nieko netruks
Ziurbuti: super atvirukai...ypac tie antri su traukinukais
QUOTE(Agneja @ 2010 01 05, 16:02)
Filmuk, prisikalbejai, dabar jau nebeturesi kur dingt lauksim tavuju darbeliu
Tyrinėtojas
Tyrinėtojas
toks jausmas kad tikrai tuos paukstelius stebetu
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 05, 16:29)
...ir as ...dar laukiu astos December Daily projekto pristatymo, ir Miglotos skrebuku ir tada iki pilnos laimes nieko netruks
Miglota ir as klibinsiu,kad skrebint pradetu, nes greit as ja pasivysiu skrebuku kiekiu
Vakar gavo traukini is manes, tai dabar skoloj skrebuka mum
Agneja, super tempai ir rezultatai
Mergaitės, jūsų darbai nerealūs. Ir LO'liukai ir atvirutės.
Agnėja, na tu ir sparčiai darbuojiesi.
Žiurbuti, tavieji atvirukai tiesiog kvepia šventėmis.
Lauramama, tavųjų darbų laukiu kaip ir Miglotos. Kiekvieną kartą nustebini
Savo december daily parodysiu turbūt tik kt. sav. nes per šventes vežiausi pas tėvus, ir netyčia palikau, bet pabaigiau, tai ne taip svarbu buvo.
Agnėja, na tu ir sparčiai darbuojiesi.
Žiurbuti, tavieji atvirukai tiesiog kvepia šventėmis.
Lauramama, tavųjų darbų laukiu kaip ir Miglotos. Kiekvieną kartą nustebini
Savo december daily parodysiu turbūt tik kt. sav. nes per šventes vežiausi pas tėvus, ir netyčia palikau, bet pabaigiau, tai ne taip svarbu buvo.
Noriu paklausti labai rimto klausimo ar pradžioj dar pas ką nors buvo abi rankos kairės pjaustant viską ar tik pas mane Kažkox tai siaubas Atvirutės gavosi šleivos kreivos nors atrodo draugauju ir su žirklėm ir su liniuote, bet matyt jos su manim nedrauja. O jei dar rimčiau matau visos naudonat tuos pačius dažus štampiukams. O sakykit kokios pagrindinės spalvos? Kaip su jai reikia elgtis, kad gražiai gautųsi sendinimas tox ir dar vienas kl. skaičiau, kad kai kas sendina su tušu, bet aš tik sugadinau na prisendinau, tai kaip ten reikia ?
Scrapuke - labai aciu as taip ir galvojau skiesti vandeniu bet pamaniau kad reikai dar pas kanors pakalausti ypyliau y buteliuka trupuciuka ir gerai splajkiau:) vis dar graziai skeldeja
Assta - labai laukiu tavo daily albumo :)man visada rupejo, bet truksta ryzto
tikiuosi Miglota ilgai nelauks ir tuoj tuoj cia mums parodys nauja savo kepsniuka-skrebuka
Shrekiuke -sakai kreivos rankos neoy kad juoiuos - bet tai naturalu visoms taip buna tik praktika privercia susidraugauti su visais yrankiais
jeigu tu kalbi apie disstres ink rasalus - tai cia yra filmuku kaip zaisti su disstresu o vat su rasalu neesu bandzius - tik su kava ir juoda arbata pamokele kaip sendint su juoda arbata - scrapmanijoj
mano pagrindines spalvos - zoles zalia, ruda, juoda ir bordo
kantrybes bebandant susidraugauti su scrapbookingu ir lauksim tavo pirmuju bandymu
Assta - labai laukiu tavo daily albumo :)man visada rupejo, bet truksta ryzto
tikiuosi Miglota ilgai nelauks ir tuoj tuoj cia mums parodys nauja savo kepsniuka-skrebuka
Shrekiuke -sakai kreivos rankos neoy kad juoiuos - bet tai naturalu visoms taip buna tik praktika privercia susidraugauti su visais yrankiais
jeigu tu kalbi apie disstres ink rasalus - tai cia yra filmuku kaip zaisti su disstresu o vat su rasalu neesu bandzius - tik su kava ir juoda arbata pamokele kaip sendint su juoda arbata - scrapmanijoj
mano pagrindines spalvos - zoles zalia, ruda, juoda ir bordo
kantrybes bebandant susidraugauti su scrapbookingu ir lauksim tavo pirmuju bandymu
ojojoi mano ir rankos irgi kreivokos. tai padeda prietaisai vat ko noreciau tai ismokt piest, bet jau per sena tam reikalui
Na va mano pirmi kreivi darbai apsiverkisu.. Vat įrankių, tai reikia, bet nežinau pirmiausia kokių, juk jų daug, kas reikalingiausia nes akys didelės, visko reikia, bet juk finansai riboti ir labai
Kažko įkėlėl labai dideles foto vakare pataisysiu
Kažko įkėlėl labai dideles foto vakare pataisysiu
Shrekiuke mazink nuotraukytes
Klausimas dar vienas dėl akrilinių štampukų, o juos užklijuoti galima tik ant jam spex skirto pagrindo ar galima ir ant kokio plastiko, na kaip būna trafaretų pagrindas tox?
Nebeturiu kantrybės su tom nuotraukom ryt pabandysiu įkelti didesnes, nes vieno darbuko visai nėra. Kažko nedraugauju, jei su photoshopu šnd, nei su internetu Matyt būna dienų kaip tyčia