Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking

Filmuk, prisikalbejai, dabar jau nebeturesi kur dingt thumbup.gif lauksim tavuju darbeliu mirksiukas.gif

o as siandien dar viena padariau ax.gif
Tyrinėtojas
user posted image
Atsakyti
O dar, as labai dziaugiuosi,kad cia labai atgijo viskas SM.

...ir as group.gif wub.gif ...dar laukiu astos December Daily projekto pristatymo, ir Miglotos skrebuku ir tada iki pilnos laimes nieko netruks biggrin.gif

Ziurbuti: super atvirukai...ypac tie antri su traukinukais wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2010 01 05, 16:02)
Filmuk, prisikalbejai, dabar jau nebeturesi kur dingt thumbup.gif lauksim tavuju darbeliu mirksiukas.gif

o as siandien dar viena padariau ax.gif
Tyrinėtojas

toks jausmas kad tikrai tuos paukstelius stebetu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 05, 16:29)
...ir as  group.gif  wub.gif ...dar laukiu astos  December Daily projekto pristatymo, ir Miglotos skrebuku ir tada iki pilnos laimes nieko netruks biggrin.gif

Miglota ir as klibinsiu,kad skrebint pradetu, nes greit as ja pasivysiu skrebuku kiekiu tongue.gif
Vakar gavo traukini is manes, tai dabar skoloj skrebuka mum rolleyes.gif

Agneja, super tempai ir rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 05 sausio 2010 - 20:42
Mergaitės, jūsų darbai nerealūs. Ir LO'liukai ir atvirutės.
Agnėja, na tu ir sparčiai darbuojiesi. wub.gif
Žiurbuti, tavieji atvirukai tiesiog kvepia šventėmis.
Lauramama, tavųjų darbų laukiu kaip ir Miglotos. Kiekvieną kartą nustebini wub.gif
Savo december daily parodysiu turbūt tik kt. sav. nes per šventes vežiausi pas tėvus, ir netyčia palikau, bet pabaigiau, tai ne taip svarbu buvo. 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti labai rimto klausimo smile.gif ar pradžioj dar pas ką nors buvo abi rankos kairės pjaustant viską ar tik pas mane smile.gif Kažkox tai siaubas smile.gif Atvirutės gavosi šleivos kreivos smile.gif nors atrodo draugauju ir su žirklėm ir su liniuote, bet matyt jos su manim nedrauja. O jei dar rimčiau matau visos naudonat tuos pačius dažus štampiukams. O sakykit kokios pagrindinės spalvos? Kaip su jai reikia elgtis, kad gražiai gautųsi sendinimas tox ir dar vienas kl. skaičiau, kad kai kas sendina su tušu, bet aš tik sugadinau smile.gif na prisendinau, tai kaip ten reikia smile.gif?
Atsakyti
Scrapuke - labai aciu smile.gif as taip ir galvojau skiesti vandeniu smile.gif bet pamaniau kad reikai dar pas kanors pakalausti smile.gif ypyliau y buteliuka trupuciuka ir gerai splajkiau:) vis dar graziai skeldeja wink.gif

Assta - labai laukiu tavo daily albumo :)man visada rupejo, bet truksta ryzto smile.gif

tikiuosi Miglota ilgai nelauks ir tuoj tuoj cia mums parodys nauja savo kepsniuka-skrebuka

Shrekiuke -sakai kreivos rankos lotuliukas.gif neoy kad juoiuos - bet tai naturalu smile.gif visoms taip buna smile.gif tik praktika privercia susidraugauti su visais yrankiais smile.gif
jeigu tu kalbi apie disstres ink rasalus - tai cia yra filmuku kaip zaisti su disstresu smile.gif o vat su rasalu neesu bandzius - tik su kava ir juoda arbata smile.gif pamokele kaip sendint su juoda arbata - scrapmanijoj
mano pagrindines spalvos - zoles zalia, ruda, juoda ir bordo mirksiukas.gif

kantrybes bebandant susidraugauti su scrapbookingu smile.gif ir lauksim tavo pirmuju bandymu smile.gif

Atsakyti
ojojoi mano ir rankos irgi kreivokos. tai padeda prietaisai smile.gif vat ko noreciau tai ismokt piest, bet jau per sena tam reikalui lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va mano pirmi kreivi darbai smile.gif apsiverkisu.. Vat įrankių, tai reikia, bet nežinau pirmiausia kokių, juk jų daug, kas reikalingiausia smile.gif nes akys didelės, visko reikia, bet juk finansai riboti ir labai smile.gif
Kažko įkėlėl labai dideles foto smile.gif vakare pataisysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 06 sausio 2010 - 17:40
Shrekiuke mazink nuotraukytes blink.gif
Atsakyti
Klausimas dar vienas dėl akrilinių štampukų, o juos užklijuoti galima tik ant jam spex skirto pagrindo ar galima ir ant kokio plastiko, na kaip būna trafaretų pagrindas tox?
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 06 sausio 2010 - 22:02
Nebeturiu kantrybės su tom nuotraukom smile.gif ryt pabandysiu įkelti didesnes, nes vieno darbuko visai nėra. Kažko nedraugauju, jei su photoshopu šnd, nei su internetu smile.gif Matyt būna dienų kaip tyčia smile.gif
Atsakyti