Na, tai, kad jau seniai ką čia berodžiau, parodysiu bent jau keletą savo Kalėdinių atvirukų (fotografuotų bele kaip, nes labai skubėjau išsiųst):
Keletas dryžuotų kvadratinukių:
Keletas dryžuotų pailgų:
Keletas dar kitokių:
ziurbuti, is kur traukini gavai? man tokio reikiaaaaaa
Ziurbuti, jau kokie tie su traukinukais ir paukstukais
Lauramama, kvieciu uzsukt i savo tinklarasti, nes cia kazkaip bijau ikelt didesniu foto , kad neistrintu
Aciu, merginos!
Lauramama, kvieciu uzsukt i savo tinklarasti, nes cia kazkaip bijau ikelt didesniu foto , kad neistrintu
Aciu, merginos!
Gavau per swapa iš Lorietes tik ta priekinę traukinuko dalį, net nežinau, kaip ji vadinas, bet pagamintas iš tokios medžiagos kaip ta karūna ir kas po ja (nežinau, kaip vadinas):
O vagoniukus jau pati pasipaišiau pasinaudodama ta priekine dalimi...
Jei nori, ryt nufotkinsiu, kaip ta priekinė dalis atrodo
Ziurbuti, isimylejau tavo raudonuosius atvirukus
va cia tai TIKROS kaledos
va cia tai TIKROS kaledos
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 01 04, 18:52)
Gavau per swapa iš Lorietes tik ta priekinę traukinuko dalį, net nežinau, kaip ji vadinas, bet pagamintas iš tokios medžiagos kaip ta karūna ir kas po ja (nežinau, kaip vadinas):
supratau man reikai siluetui, jau radau panasu, aisku, ne toks grazus kaip taviskis, bet tiks
QUOTE(filmukas @ 2010 01 04, 19:26)
is kur jus sakykit laiko turit? as ir dekupzazuot noriu, dirbtuves jau ant valgomojo stalo patapo, ir meskina bandau siuti, saliono stalas nukrautas, ir dar scrabinti noriu..bet bijau pradet. nors zirkles ir skilamusi jau turiu:) dabar ieskosiu kur popieriaus isigyt fantastinio:)
as dar riesines pradejau megzti ir siaip vaikams visokius dalykelius
Papildyta:
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 01 04, 20:36)
Na, tai, kad jau seniai ką čia berodžiau, parodysiu bent jau keletą savo Kalėdinių atvirukų (fotografuotų bele kaip, nes labai skubėjau išsiųst):
Labai silti, fantastiski tiesiog!
Papildyta:
QUOTE(Scrap8 @ 2010 01 04, 18:18)
tikrai labai vasarinis ta zalia kiaura popieriu su Siluetu iskirpai?
ir man dziugios naujienos kad pradesime matyti daugiau tavo pacios/seimos skrebuku
ir man dziugios naujienos kad pradesime matyti daugiau tavo pacios/seimos skrebuku
jo, jo su siluetu, truputi paredagavau gatava QK online pirkta sablona.
As irgi jau turiu daug planu ties mano asmeniniais skrebukais, bet prie to paties ir bijau, kad antras vaikelis dar labiau mano laika "sues"
O dar, as labai dziaugiuosi,kad cia labai atgijo viskas SM.
Papildyta:
Miglota, su traukiniu gal as tau galesiu padeti, bent minimaliai
QUOTE(lauramama @ 2010 01 04, 19:22)
Miglota, su traukiniu gal as tau galesiu padeti, bent minimaliai
gal turi koki? nes as viena radau ir dabar bandau perpiest
QUOTE(lauramama @ 2010 01 04, 15:01)
Labai graziai merginos is po svenciu darbuojasi. Ir Kristi, su leliuku speja viska
As tai pries kaledas visai ne sventini, o vasarini vienai saldziai merginai sukurpiau. Paskutinis mano akcijinis, kaip as vadinu, darbo kolegai.
As tai pries kaledas visai ne sventini, o vasarini vienai saldziai merginai sukurpiau. Paskutinis mano akcijinis, kaip as vadinu, darbo kolegai.
Jau tikrai, gal sulauskim ir seimyniniu Minimalistinis ir dailus
QUOTE(Agneja @ 2010 01 04, 16:27)
o štai mano siandieninis - super greitas, gal per valanda padariau
ziuriu su patirtyim ir tempai sparteja Mielas darbelis - sukeliantis sypsena
QUOTE(filmukas @ 2010 01 04, 19:26)
is kur jus sakykit laiko turit? as ir dekupzazuot noriu, dirbtuves jau ant valgomojo stalo patapo, ir meskina bandau siuti, saliono stalas nukrautas, ir dar scrabinti noriu..bet bijau pradet. nors zirkles ir skilamusi jau turiu:) dabar ieskosiu kur popieriaus isigyt fantastinio:)
tai jei tiek suspeji ir scrapinti laiko atrasi cia galioja ta taisykle, kuo daugiau darai - tuo daugiau padarai
QUOTE(Žiurbutis @ 2010 01 04, 20:36)
nu nerealiai grazus, studijuoju su padidinimo stiklu detales
Ziuriu ko tais siandien labai linksmma
Koks gausumas darbų
Yra į ką akis paganyti ir įkvėpimo paieškoti
Šaunuolės kad darbuojatės
Yra į ką akis paganyti ir įkvėpimo paieškoti
Šaunuolės kad darbuojatės
Aciu uz pagyrimus atvirukams
na jau pradesiu kolekcionuoti ir popierius visokius. nusprendizua draugei daryti albumuka gimtadienio proga:) jusu darbai puikus ikvepejai:)