Nu nerealu Gadriuke ne tik SB gražūs darbai, bet ir dekupažo nuostabūs O Lawrutes albumas, tai išvis pasaka Jo skaitinėjuosi domiuosi, bet atrodo, kad čia niekada gyvenime tokio nepadarysiu, siaubas kiek darbo kiek įdėjų jūs čia sudedat
QUOTE(shrekiuke @ 2010 01 03, 17:27)
Nu nerealu Gadriuke ne tik SB gražūs darbai, bet ir dekupažo nuostabūs O Lawrutes albumas, tai išvis pasaka Jo skaitinėjuosi domiuosi, bet atrodo, kad čia niekada gyvenime tokio nepadarysiu, siaubas kiek darbo kiek įdėjų jūs čia sudedat
visos mes cia pradejom nuo pirmos ikaltos kniedes, pirmo popieriuku rinkinuko, pirmo skrebuko...per viena para juk neismoksi skrebinti, bet kuo dazniau cia lankysiesi, ir bandysi pati paskrebinti savaime tobulesi, ir gaminsi tai apie ka anksciau tik svajojai...net nepajusi sios metamorfozes
QUOTE(shrekiuke @ 2010 01 04, 01:27)
aciu Zinok ir as dar jauciuosi pradedanti, dar tiek daug neatrastu ir neisnaudotu galimybiu, nors greitai jau metai kaip parejo pirmas siuntinukas priemoniu is UK
Svarbiausia iradeti ir atrasti kas paciai patinka. Ziurinek kitu darbus, kas patinka issisaugok, bandyk liftinti (kopijuoti). Ir net nepajusi kai nebegali sustoti
Tik turedama laisva minute visa spirgu ka cia padarius
Merginos suprantu Aš ir nenoriu visko iškart mokėt arba kad pirmas darbelis gautųsi labai labai čiki žinau, kai pradėjau dekupažint prieš gerus tris metus atrodė, kad ką matau intere nerealu o dabar taip nebėra, tiesiog atrodo, kad dekupažo grožį lengviau sukurti, nes reikalainga tiek daug dalykų kaip SB, bet gal taip atrodo nes dekupažui jau man nieko nereikia, seniai esu uždraudusi pirkti.... Nieko jau brandinu viena SB ir du atvirukus, tai jei panelė mano labiau nesusirgs šios saviatės gale gal jau ką nors pasirodysiu Ačiū jums, kad konsultuojate ir negailite info.
Turiu jau nusižiūrėjusi vieną mergiatę, kurios darbai man tiesiog fantastiški, tai seku jos blogą ir mokausi
Turiu jau nusižiūrėjusi vieną mergiatę, kurios darbai man tiesiog fantastiški, tai seku jos blogą ir mokausi
Labai graziai merginos is po svenciu darbuojasi. Ir Kristi, su leliuku speja viska
As tai pries kaledas visai ne sventini, o vasarini vienai saldziai merginai sukurpiau. Paskutinis mano akcijinis, kaip as vadinu, darbo kolegai.
As tai pries kaledas visai ne sventini, o vasarini vienai saldziai merginai sukurpiau. Paskutinis mano akcijinis, kaip as vadinu, darbo kolegai.
Visų pirma, atbudusi po žiemos miego - o tiksliau, sugrįžusi iš Lietuvos, vėl galiu po truputį grįžti prie įprasto ritmo, tad skubu jus visas pasveikinti su praėjusiomis šventėmis ir palinkėti įkvėpimo, entuziazmo ir laiko skrebui
Aš pati labai džiaugiuosi savimi, nes baigiantis metams visgi spėjau sukurpti savo pirmąjį skrebuką, kuris skirtas Relijos "keliaujančiam albumui". Deja, foto kol kas negaliu parodyti, nes per visokius kelioninius rūpesčius ir kitus techninius nesklandumus nespėjau jo nufotografuoti. Teks laukti, kol Relija pasidalins jo foto...
O dabar pasiraitojusi rankoves skubu pakomentuoti šį bei tą - ką praleidau:
[quote=a Lua,2009 12 20, 16:10] koooks meškis... [/quote]
Ačiū labai tau
[quote=Scrap8,2009 12 24, 18:44]Pavadinimas: "4 metukų fotografas" [/quote]
Aš be žodžių Tikrai augini fotografą. Labai mielas skrebukas.
[quote=Sanrita,2009 12 28, 09:08]Atsiprašysiu, kad ne į temą, bet noriu labai pasigirti [/quote]
Pelnytas laimėjimas. Labai graži foto. Aš ja irgi anksčiau mačiau, bet nė nenutuokiau, kad čia tavoji panelytė
[quote=Lawrute,2009 12 30, 17:56]
pristatau pora savo MB darbeliu [/quote]
Visapusiškai talentinga šeima. Labai man patiko taviškio "Made in Belaruss"
[quote=Gadriuke,2009 12 31, 08:11][/quote]
Gadriuke, esu tavo atvirukų - šventinių, tuo prabangiojo vestuvinio bei vaikiškų su meškiukais - didžiausia gerbėja. Kaip ir dekupažinių darbelių, ypač su skrebo popieriumi
Beje, ir į mano namus jau atkeliavo Big Baitas
[quote=Lawrute,2009 12 31, 08:32]
dar jy ykalbejau padaryti bendra projekta musu draugams, kurie kaituoja (jegos aitvaru sportas) dovanas... [/quote]
Ir pavadinimas superinis
[quote=shrekiuke,2009 12 31, 13:26]Bet norėčiau jūsų paklausti gal kuri iš jūs veda scrapo kursus, noriu į kursus vien tam, kad neprisipirkčiau nereikalingų daiktų, kurių buvau prisipirkusi dekupažui [/quote]
Jei tai tave dar domina, pabandyk susisiekti su relija - ji vis praveda kursiukus
[quote=Scrap8,2009 12 31, 17:07] * Naujas mano skrebukas[/quote]
Nuotraukos užburiančios Bet ir visas darbelis
[quote=mama32,2010 01 01, 08:55] O čia mano pirmieji skrebukai ir atvirukai:[/quote]
Sveika, tik nesustok, skrebink. Labai smagi "Miško mono" foto
[quote=kristi13,2010 01 03, 12:21] cirke1-vi.jpg [/quote]
Laukiau šito skrebuko. Smagu, kad suspėji ir paskrebint
[quote=Lawrute,2010 01 03, 21:48]
rodausi su mini albumu mociutei - kaledu proga [/quote]
Lawrute, tavo visi darbeliai kažkas toookio man. Labai mielas dūšiai tavo stilius
[quote=lauramama,2010 01 04, 14:01] As tai pries kaledas visai ne sventini, o vasarini vienai saldziai merginai sukurpiau. [/quote]
Lauramama, gražu Bet pas tave kitaip ir nebūna
Beje, pagaliau tavieji popieriai pas mane
Aš pati labai džiaugiuosi savimi, nes baigiantis metams visgi spėjau sukurpti savo pirmąjį skrebuką, kuris skirtas Relijos "keliaujančiam albumui". Deja, foto kol kas negaliu parodyti, nes per visokius kelioninius rūpesčius ir kitus techninius nesklandumus nespėjau jo nufotografuoti. Teks laukti, kol Relija pasidalins jo foto...
O dabar pasiraitojusi rankoves skubu pakomentuoti šį bei tą - ką praleidau:
[quote=a Lua,2009 12 20, 16:10] koooks meškis... [/quote]
Ačiū labai tau
[quote=Scrap8,2009 12 24, 18:44]Pavadinimas: "4 metukų fotografas" [/quote]
Aš be žodžių Tikrai augini fotografą. Labai mielas skrebukas.
[quote=Sanrita,2009 12 28, 09:08]Atsiprašysiu, kad ne į temą, bet noriu labai pasigirti [/quote]
Pelnytas laimėjimas. Labai graži foto. Aš ja irgi anksčiau mačiau, bet nė nenutuokiau, kad čia tavoji panelytė
[quote=Lawrute,2009 12 30, 17:56]
pristatau pora savo MB darbeliu [/quote]
Visapusiškai talentinga šeima. Labai man patiko taviškio "Made in Belaruss"
[quote=Gadriuke,2009 12 31, 08:11][/quote]
Gadriuke, esu tavo atvirukų - šventinių, tuo prabangiojo vestuvinio bei vaikiškų su meškiukais - didžiausia gerbėja. Kaip ir dekupažinių darbelių, ypač su skrebo popieriumi
Beje, ir į mano namus jau atkeliavo Big Baitas
[quote=Lawrute,2009 12 31, 08:32]
dar jy ykalbejau padaryti bendra projekta musu draugams, kurie kaituoja (jegos aitvaru sportas) dovanas... [/quote]
Ir pavadinimas superinis
[quote=shrekiuke,2009 12 31, 13:26]Bet norėčiau jūsų paklausti gal kuri iš jūs veda scrapo kursus, noriu į kursus vien tam, kad neprisipirkčiau nereikalingų daiktų, kurių buvau prisipirkusi dekupažui [/quote]
Jei tai tave dar domina, pabandyk susisiekti su relija - ji vis praveda kursiukus
[quote=Scrap8,2009 12 31, 17:07] * Naujas mano skrebukas[/quote]
Nuotraukos užburiančios Bet ir visas darbelis
[quote=mama32,2010 01 01, 08:55] O čia mano pirmieji skrebukai ir atvirukai:[/quote]
Sveika, tik nesustok, skrebink. Labai smagi "Miško mono" foto
[quote=kristi13,2010 01 03, 12:21] cirke1-vi.jpg [/quote]
Laukiau šito skrebuko. Smagu, kad suspėji ir paskrebint
[quote=Lawrute,2010 01 03, 21:48]
rodausi su mini albumu mociutei - kaledu proga [/quote]
Lawrute, tavo visi darbeliai kažkas toookio man. Labai mielas dūšiai tavo stilius
[quote=lauramama,2010 01 04, 14:01] As tai pries kaledas visai ne sventini, o vasarini vienai saldziai merginai sukurpiau. [/quote]
Lauramama, gražu Bet pas tave kitaip ir nebūna
Beje, pagaliau tavieji popieriai pas mane
Gadriuke, tavieji vaikiski atvirukai man labai patiko, jau tokie mieli tie meskuciai
Lauramama, labai grazu, tai tikrai vasariska
o štai mano siandieninis - super greitas, gal per valanda padariau
Lauramama, labai grazu, tai tikrai vasariska
o štai mano siandieninis - super greitas, gal per valanda padariau
Aciu merginos
Laura mama grazus darbelis
as irgi viena dariau su tom paciom iskarpytom gelytem draugei - kaledoms dovanu... reikai paprasyti kad nufotkintu ir atsiusu parodysiu savajy gelyna
as dar su klausimu apie priemones ziuriu priemoniu tema kazkaip numirus tai gal cia greiciau atsakymo sulauksiu:)
Gal kuri zinote kaip atgaivinti distress cracle paint - kazkaip labai sutirstejo ir net sunku tepti - galvoju ar juos galima skiesti vandeniu? instrukcijoj kazkaip nerandu kad tai butu parasyta
Agneja - kaip grazu!!!!! po lova
Laura mama grazus darbelis
as irgi viena dariau su tom paciom iskarpytom gelytem draugei - kaledoms dovanu... reikai paprasyti kad nufotkintu ir atsiusu parodysiu savajy gelyna
as dar su klausimu apie priemones ziuriu priemoniu tema kazkaip numirus tai gal cia greiciau atsakymo sulauksiu:)
Gal kuri zinote kaip atgaivinti distress cracle paint - kazkaip labai sutirstejo ir net sunku tepti - galvoju ar juos galima skiesti vandeniu? instrukcijoj kazkaip nerandu kad tai butu parasyta
Agneja - kaip grazu!!!!! po lova
Agneja, superinis darbukas,noretusi kad didesne foto patalpintum, as neiziuriu visko, o aki labai traukia
QUOTE(lauramama @ 2010 01 04, 09:15)
Agneja, superinis darbukas,noretusi kad didesne foto patalpintum, as neiziuriu visko, o aki labai traukia
jos bloge didesne foto, i SM ikelia tik "teaser" kad nueitum i bloga
Gal kuri zinote kaip atgaivinti distress cracle paint
nzn...neteko man su tuo dar susidurti, bet kadangi jie "water based"- vandens pagrindo, manau tiktu atskiesti norima kieki su vandeniu.
vasarini vienai saldziai merginai sukurpiau. Paskutinis mano akcijinis, kaip as vadinu, darbo kolegai.
tikrai labai vasarinis ta zalia kiaura popieriu su Siluetu iskirpai?
ir man dziugios naujienos kad pradesime matyti daugiau tavo pacios/seimos skrebuku
is kur jus sakykit laiko turit? as ir dekupzazuot noriu, dirbtuves jau ant valgomojo stalo patapo, ir meskina bandau siuti, saliono stalas nukrautas, ir dar scrabinti noriu..bet bijau pradet. nors zirkles ir skilamusi jau turiu:) dabar ieskosiu kur popieriaus isigyt fantastinio:)