QUOTE(Amica @ 2009 12 31, 02:21)
Gal ir barstė. Bet faraonų laikais juk niekas nebarstė, o, kaip tu rašei, vistiek žmonės AD sirgo.
Mano vaiko AD visiškai kitoks nei pvz tavo vaiko AD. Tad kaip galima rasti vienodą gydymo būdą skirtingiems atvejams?
Na matai. Girdei, nes tada neturėjai kito pasirinkimo. Olgina dabar irgi neturi kito pasirinkimo. Kito pasirinkimo šiandien. Jei rytoj ji turės geresnį pasirinkimą, net neabejoju, kad juo ir pasinaudos. Kaip ir tu pasinaudojai naujai atrastu būdu.
Mano vaiko AD visiškai kitoks nei pvz tavo vaiko AD. Tad kaip galima rasti vienodą gydymo būdą skirtingiems atvejams?
Na matai. Girdei, nes tada neturėjai kito pasirinkimo. Olgina dabar irgi neturi kito pasirinkimo. Kito pasirinkimo šiandien. Jei rytoj ji turės geresnį pasirinkimą, net neabejoju, kad juo ir pasinaudos. Kaip ir tu pasinaudojai naujai atrastu būdu.
Visais laikais pasitaikydavo genu mutaciju, todel ir sirgo, bet vienetai, o ne tokiais mastais. Anot Astrauskaites, tokiu pacientu kaip mes siai dienai ji turi apie 60 000 per visa Lietuva. Pabreziu tokiu kaip mes, o kiek dar tokiu, kurie neuzsiregistrave Vilniaus alergologiniam?
Tavo ir mano vaiko ad gal ir skirtingi, o vat Olginos ir musu - labai panasus. Todel mano patarimai jai sakyciau tikslesni nei tavo. Tau tai kas, patari tepk tepk sintetiniais, bile padeda, o kai ji uzdarys tuos toksinus mergaites viduje ir privarys astma, ka tu tada patarsi? Taviskiui tai astma negresia, maistui jis nealergiskas, jam toksinai per oda nelipa, o cia visai kitas atvejis. Tokie ad kaip taviskio i astma neperauga, perauga tik alergiukams.
Girdziau ne del to, kad neturejau pasirinkimo, girdziau, nes neturejau ziniu, patirties.