QUOTE(kycia @ 2009 12 29, 16:14)
O vienu metu ji man pradejo super greitai kvepuoti (nebuvo isikniaubusi, normaliai), ir sirdele dauzesi kaip paselusi....keletas tokiu ciklu buvo, paskui toliau miegojo.... o kai atsibudo, lupa virsutine buvo melyna
per daug neissigandau, nes kazkokia spalvyte ta lupa igauna vis kartas nuo karto, bet gal vertetu sunerimti, ypac, kai zinau, kad kraujas per tirstas jos?
O kaip šiuo metu mažei su viduriavimu? Kažkur skaičiau, kad dėl dehidratacijos gali būti mėlynos lūpos.
Vis tik kažkaip neraminančiai man skamba tas super greitas kvėpavimas ir širdutės daužymasis plius cianozė
Aš tokio dalyko nesu pastebėjus saviškiui, nors ir mažakraujystę didesnę už jūsų ilgai turėjom, ir lėtinį viduriavimą, ir pora širdies ydų yra. Būtų gerai, kad gydytojas širdutės veiklą patikrintų.
QUOTE(ausru @ 2009 12 29, 19:44)
Viena syki pasitepiau ts ir as savo atsinaujinusias ad vietas, tai vos nenukvaisau nuo niezulio
. Sakau nu kaip cia tas mano vaikis istveria, jei toki niezuli sukelia
. Bet jam kazkaip nepastebejau, kad intensyvintu
- ko gero kiekvienam individualiai.
Pas mane ant rankų pirštų yra AD likęs, tai jei būna ypatingai išberta ar suskirdę, tada šiek tiek graužia. Niežulys kartais vos vos atsiranda, bet TS stipriai įtrynus į tą niežtinčią vietą, pranyksta. Visumoj jis man pats geriausias iš visų tepalų-kremų, kuriuos per ilgus
gyvenimo metus esu išbandžius
Pasipasakosiu, ką veikiam. Šią savaitę eksperimentavau su šaltalankių aliejum. Vieną mergičkos kūno pusę tepiau vien TS, o kitą šaltalankiais (ir paskui aliejui susigėrus ant viršaus TS geresniam drėkinimui). Skirtumo visai jokio nepastebėjau.
Praeitą savaitę taip pat dariau su antiseptiniu emu. Egzemai nieko geriau jis nenuveikė, bet va kai užtepiau ant užpakalio įdrėkstose vietose pasidariusius pūlingus spuogus, tai per naktį iš jų liko tik taškiukai
Mažą pašlapiavimą taip pat sėkmingai uždžiovino.
Tiesa, dar apie šaltalankius. Mažiaus pleiskanojančią ir niežtinčią galvytę tas aliejus apramino, mažiau kasėsi, lyg kiek geriau gijo padraskyti šašiukai ant kaktos, pamažėjo tarp jų buvęs rausvumas. Bet kitą dieną jis vėl sugrįžo ir jau tepimas nebedavė to efekto. Ar kitiems dermatukams jis duoda kokį stebuklingesnį gydomąjį poveikį?
Šiandien prie kilo taukmedžio gavom iš Akomos užsakytą gliceriną ir avokado sviestą. Dar kokosų aliejus stalčiui stovi, laukia savo eilės. Žaisim toliau