QUOTE(Totore @ 2009 12 27, 23:14)
Mano mazaji nuo bananu per MP tai beria, manau daug jie "gerio" yra prikaupe, o karta kai buvo maximoj ekologisku neisigijau. Kai sirdis uzigeidzia pabandau, bet pedsakai lieka
Is vaisiu manajam tinka tik eko obuoliukai, bet jie dekingi: kompotas, kepti su cukrum, i ryziu kose, obuoliu kose su batonu ir juoda arbata niam niam
Tiesa, pabandyk atsisakyt visu prieskoniu iskyrus druska ir cukru. Man ju atsisakius maziukas zymiai pagrazejo
tai o buna ekologisku bananu?? geras...
del prieskoniu, kaip jau minejau, pradejus laikytis dietos, ju visiskai atsisakiau, net cukru ribojau. Buvo tik druska. Na ir krapai, nes saldytu turejau is turgaus bobutes. Dabar dar pridejau kmynus i duona deti, nu bet netikiu, kad del ju. Idomiausia, kad mano vyras priprato prie tokiu "prieskoniu"
QUOTE(ausru @ 2009 12 28, 12:36)
Aukso zodziai
, tik vat per sventes man susidare kitoks ispudis
- kur tik benuvaziuotume, i kokius svecius benueitume visi tik ir dejuoja: "Aijajai tai negalima jam sito valgyti? O sito? O tai gal sita galima?"
- nu pavargau nerealiai
. Atrodo, kad visu pagrindinis tikslas
esti esti ir dar karta
esti, tarsi be kimsimo i save gyvenime nera jau nieko svarbesnio, jokiu kitu malonumu
man irgi del to nepatinka sventes. Bet as i stala ziuredama liudejau ne del to, kad buciau norejusi visko is eiles, kas skanu....tiesiog per visa diena buvau nusikalusi, vaikas neramus ant ranku istisai, dar tie maitinimai kas valanda vos ne, o valgyt nelabai ka pasigaminusi buvau, tai as prisedusi prie bendro giminiu stalo, atsinesiau su savimi....fazer ruginiu duoniuku bei naminio jogurto su bananais, ir visa vakara kapojau juos.... buvo gaila saves
nes bado tai neuzmuse...tada galiausiai spjoviau i viska ir uzvalgiau kaimisku grybu kotletuku...
nors zinau, kad grybu negalima. Bet kad pablogejimas jau is anksciau buvo, tai galvoju, ar taip ar taip
bet jau bent as nebusiu alkana per sventes...
del citomegalo. As kai tik pastojau, iskart vaziavau i Vilniu, Santariskes, darytis tyrimu del citomegalo, toksoplazmozes, dar ten kazko, IgN kazkokiu... nes gi mano paskutines mm buvo ne mm, o persileidimas, ir kazkaip ne pirmas, tad AFS temoje patare moterys pasidaryti tyrimus, ar ne per tirstas kraujas mano, ar nereikia aspirino gerti (buvau pradejusi savaite). Tyrimai buvo geri, vienas tik ant ribos buvo. Bet Cit. ir Toks. nerado pas mane, tai vaikas vis tiek galejo pasigauti kazkokiu budu ji?
dabar susimasciau dar, nepalagvojus buvau...jei gyd minejo, kad vaiko kraujas per tirstas...o AFS buna, kai jis buna per tirstas...ir reikia tirtis del citomegalo.... tai taip iseina, kad cit. sukelia kraujo tirstuma? gal tai susije? dabar prisigalvosiu, kad mano vaikas cit. turi.
nu bet kazkaip priezasciu tai reik ieskot.
AUSRU, o tik santariskeje daro citomegalo ta tyrima? is kraujo, taip? kur kreiptis, norint ji pasidaryti? Gydytoja nieko panasaus nesiule.... ji tik pasake, kad kraujas rodo virusa, o kadangi maze tuo metu stiprokai slogavo (nosis nebego, bet tokia pulinga sloga is giliai buvo...), tai ir sako, kad DEL SLOGOS tikriausiai rodo ta virusa, t.y. virusine sloga
as ir nepuoliau akiu draskyt, kad gal jus klystat....
Papildyta:
jurhea, man irgi pvz lietuviskasis variantas, kur prekiauja, labiau patinka, jis man kvepia tikrais riesutais (is akomos kur gavau- smirdi, is pradziu net pykindavo mane)...taciau LT prekiaujamo TS kaina mane prisbloske, 120 ml, o kaina 60 lt.... kad ir kaip lengvai jis tepasi - tuo paciu daugiau ir sunaudoju, nes tepu ir save, mane irgi dermatitas puola- nu bet uz 3 kartus istepima moket 60 lt....
tavasis variantas irgi brangus
ten tik 100 gr, o kaina 20 doleriu...
gal kas greitu metu is akomos ka nors siusis? man jau TS baigiejasi
tas kilogramas, kur pries menesi ar kada gavau