QUOTE(LiloSun @ 2009 12 26, 22:14)
Tai duok per viena maitinima is abieju. Ir sakau nepergyvenk kad nesitraukia, man irgi nesitraukdavo, bet jei kiekviena men priauga norm. svorio tai nera ko pergyvent. Dar pora meneseliu uzteks manau pienuko, o tada jau galesit papildoma duot
P del noro padeti, juk gamta viska protingai sutvarkius ir tavo organizmas, tuo paciu ir pieno gamyba derinasi prie vaiko poreikiu. O vat jei per daug jaudinsies tada gali ir isvis digt tas pienukas. Nes viskas pas mus galvoj, jei primastyti kad nebeturi pieno tai ir neturesi. O jei nusiteiksi teigiamai galesi iki mokyklos maitint
aha, iki mokyklos
man tai atrodo- kaip paprasta: nesiojiesi visada su savimi "pasildyta pieno buteliuka", ir nakti nei keltis kazkur reik, nei ka.. kaip bus paskui, kai reikes kosytes visokias gaminti (tikiuosi, jau nakti nevalgo po 3-4 kartus vaikai kosiu??? ). Dabar tik sast kruti- ir valgo. Bet maitinimas turi viena vienintele beda... tai hipoalergine dieta, kuri, tiesa sakant, mane sekina.... matyt, ir vaikas is manes hemoglobino negauna per piena, jei jis tik 86...
QUOTE(~MILENA~ @ 2009 12 26, 22:20)
Maitink kol yra,veliau prasides ieskojimas misini,alergija,berimas, viduriu uzkietejimas
Turejau as problema...jau ne ...geriau papos kankink
bet savo pienukas geriau
pritariu
ale jau taip norisi paciai sustipret. Valgyti tai, ko noriu, o ne kaskart valgant galvoti- vaje vaje, gal nuo sito bers... kuo toliau, tuo labiau manau, kad cia tas maistas gal isvis nekaltas.
bet kazi, ar gali TIESIOg vienna diena labiau, kita- maziau berti, o dar trecia- itin stipriai NUO NIEKO, SIAIP? aisku, kad gali. pati zinau, tai kam dar klausiu
tiesiog labai laukiu 5-6 menesiu, noriu padaryti visus tyrimus, kad tureciau gaires kazkokias, o gal tikrai maistui nieko ypatingo ner, kita vertus, kraujas rodo alergija
ai bus kaip bus, ne pasaulio pabaiga...uzaugo musu seima visi atopikai, astmininkai
uzaugisiu ir as savo vaikeli.
bukit geros, parasykit labai trumpai ir konkreciai, KOKIO tyrimo tureciau reikalauti alergologes, kol dar nera tu 6 menesiu, kad galeciau maisto palete vaikui padaryt?
p.s. bijau eit pas gydytoja, bet gali buti, kad uo vyro uzsikreciau bakterijom, ir man reikes gerti atibiotikus
nnes gydytojas sake, kad jam vienam ner prasmes gert juos, reikia abiems. Tai va... del to cia taip apie ta misini prakalbau, bandau susivokti, ka tokiu atveju reikes daryt, jei maitint negalesiu, o jau kai ateis laikas kai galesiu- as to pieno bebus
p.p.s. is tiesu as per daug nesuku galvos, viska palieku savieigai, gal tik nao budas toks daugiau- padiskutuoti paciai su savimi garsiai