QUOTE(Fedes @ 2009 12 22, 15:56)
o kaip jūs nusprendėt, kad viduriuoja?
jūsų gastro keista...
mums kiek skyrė tai vieną kapsulę per dieną, tik dalint ją į dvi dalis. kiek supratau daugiau galima duot, neperdozuosi, bet neverta, nes vis tiek nepasisavins. yra ne vienos gerosios bakterijos nuo pat gimimo, pvz protexin restore (tik camelia vaistinėse) - patarčiau išbandyt, mano mažajai laaabai padėjo. su vyresnėliu dar jų nežinojau tokių. yra bifolac, bet joms mums visai jokio poveikio
dar - probiotics ir firmos pavadinimas toliau, nepamenu, bet vaistinėj žino, milteliais specialiai kūdikiams. tikiu kad yra dar, tiesiog išsamiai visų nenagrinėjau. be to esant reikalui skiria ir kitus preparatus, ant ne vieno iš jų parašyta, kad iki dviejų metų tik gyd paskyrus.
dėl fermentų, jei reikia jų gali ir pediatrė išrašyt, ir pavartosit po kelis grūdelius jei nepadėtų gerosios bakterijos. bet šiaip nuo gb , jau turėtų kakutis pagražėti po kokios savaitėlės tikrai
na buna ivairiai. Is pradziu normaliai tustindavosi, per diena apie 8-10 kartu, bet tada (nuo 2-3 savaiciu) prasidejo zalia spalva, 12-14 kartu, ir viskas susigere i pampersa. Po to buvo lyg pagereje, ir atsinaujino- vel taip pat, tik dar gleives nuolat buvo. Dabar, po 2 kapsuliu gefilus plius per diena- spalva susinormalizavo, skystumas- jau nebe vandenukas dazniausiai, ir daznumas jau kokia 6-8 kartai, tai jau ramiau.
o kaip vadinasi fermentai tie, ir ar jie visiem tinka, ar pvz reikia kazkoki tyrima daryti, kad nustatytu, kokio truksta?
siandien valgiau imbieriniu sausainiuku, ekologiskos zasies, pora kasniu sokolado.... nes berimai laikosi panasus, ir kartais atrodo, kad maistas niekuo detas.
kazkas rase, kad mesa netinka kazkam. Buna, buna...kazi, kaip mum
as vakar ir uzvakar sukirtau 1 kg jaucio liezuvio.... nes mesa valgau kasdien, kitaip neaisku, kas butu su mazakraujyste.
Tiesa, pasakysiu, kokius
"vaistukus" dabar girdom vaikui...
Gefilus plius
Folio rugsties miltukai
Vigantol (vit D.) 3 lasai
Zyrtec- ketvirtadlis tabletes
Hemofer- 2 lasiukai, gelezis
Gelfilus plius (antras kartas vakare)
O paciai gyd liepe gerti ferum Lec, (nes vaikui nesiryzo skirti, del sokoladinio skonio, t.y. saldikliu...), bet ko gero NUO JO- beria MANE. Ant kaklo, rankos nieztincios sausos demes atsirado, joks TS nepadeda. Turiu dar advantano namie, taip norisi teptelt...nes zinau, kad 2 dienas patepus, isnyks ir nebeatsinaujins demes. ale maitinu
ir dar man kyla noras pabandyti ta neocate. Tiksliau, aptamil alergy care, pirmiausiai, ir dar kazkoks ekologiskas yra, holio, ar koks ten misinukas (dabar tiksliai nezinau), apie ji raso, kad be saldikliu, dazikliu, be pieno baltymu ir laktozes. Tai gal panasiai kaip neocate cia?
kaip padaryti, kad pabandyciau misinuka nenutraukdama savo maitinimo? (nusitraukti piena, vaiko nemaitinant, neiseina- pastarosiom dienom vos "islasinu" porai saukstuku pieno vaistukam sugirdyti, sunkiai traukia kazkodel...).
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 22, 17:41)
Mamytes, kurios tepa saltalankiu aliejum. Ar pas jus grynas? NEs nusipirkau vaistinei, ziuriu o ten yra rapsu aliejus
O kaip del spalvos? Ar turetu but tokia oranzine?
as vaistinej paprasta pirkau, tai jis ryssskiai oranzinis. Tepiau pora kartu galvos luobele- maniskei labai tiko, manau, tik proceduru nekartoju jau, nes viska istepa ir...neissiplauna..
QUOTE(lawanda @ 2009 12 22, 23:43)
Merginos gal kas uzsisakinet ruosiates, nu bais noriu emu tauku, antiseptinio emu ir persiku aliejaus
priimkit prasau i kompanija
as ir siustis jau noriu TS, nes tas kilogramas beveik istirpo jau (200 gr suede mano suniukas, matyt, labai kvepejo, o as buvau ant lovos palikus, po vaiko tepimo
)
o tas EMU is akomos? as tai muilo noriu pabandyt, bet labai nedaug, tikrai ne kila...