QUOTE(ausru @ 2009 12 21, 15:59)
Dzyvu dzyvai tos alergijos - neisgerus nesuprasi . Kodel musu tada nealergizuoja?
Na mums Umcoloras ir tinka ir tiko Tikrai neisgerus nesuprasi
QUOTE(Amica @ 2009 12 21, 16:19)
Aš vieno nepalieku nei sekundei, kai tokius darbelius darome. Sėdžiu šalia, padedu. Per mažas dar visai vienas tokius dalykus daryti. O darželyje vaikai tokio amžiaus jau ir su plastilinu lipdo, ir karpo, ir spalvina, klijuoja. Nors maniškis į burną nei popieriaus, nei klijų nemėgina dėti
Mano vyresnėlis sūnus labai laukė sesės, ir vardas buvo išrinktas sesei (paskui tuo vardu brolį pavadinome, nes tinka abiems lytims). Jis ir dabar nieko prieš dėl sesės , tik kad jau man gana vaikų
Mano vyresnėlis sūnus labai laukė sesės, ir vardas buvo išrinktas sesei (paskui tuo vardu brolį pavadinome, nes tinka abiems lytims). Jis ir dabar nieko prieš dėl sesės , tik kad jau man gana vaikų
O tai koks tas vardas labai jau parupo man cia
Del vaiku tai gana ir man jau. Tu pirmu dvieju metu,tai net nenoriu prisimint
Papildyta:
QUOTE(Olgina @ 2009 12 21, 18:31)
aciu, uz pasisakymus apie eglute, pas mus, didele, tikra, kvapni ir dar su saknimis ir stovi tame kambary, kur mazoji miega, nes kitam jai vietos ner Tai man dabar dilema ka su ja daryti, nustojau duoti Umkalora ziuresiu kaip bus, nors anksciau ji esame gere, buvo siek tiek paumejus alergija, bet nezymiai. Jei negeres, tada egle kalta, teks maziuke guldyt kitam kambary tikriausiai.
oho turetu but labai grazu ir tikrai kvapnu