Dėkui už pagyrimus dėl mano mažiaus darbelio
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 12 20, 15:02)
Amica na tu ir saunuole,taip anksti pradejai su vaiku darbelius daryt. As,tai nesiryztu mazajam duot tokiu uzsiemimu,nes prisivalgytu popieriaus,prisilaizytu kliju
Kazkaip labai jau jis ragaut pas mus pradejo
kaip noreciau mergaites
,
Aš vieno nepalieku nei sekundei, kai tokius darbelius darome. Sėdžiu šalia, padedu. Per mažas dar visai vienas tokius dalykus daryti. O darželyje vaikai tokio amžiaus jau ir su plastilinu lipdo, ir karpo, ir spalvina, klijuoja. Nors maniškis į burną nei popieriaus, nei klijų nemėgina dėti
Mano vyresnėlis sūnus labai laukė sesės, ir vardas buvo išrinktas sesei (paskui tuo vardu brolį pavadinome, nes tinka abiems lytims). Jis ir dabar nieko prieš dėl sesės
, tik kad jau man gana vaikų
QUOTE(Mortele @ 2009 12 20, 15:08)
Amica, neklausiau dar pardeje, skaiciau internete:
Kai pirkėjo netenkina prekės forma, dydis, spalva, modelis ar komplektiškumas, nekeičiamos ir negrąžinamos šios kokybiškos prekės:
parfumerijos, kosmetikos ir tualetiniai preparatai,
fotografijos ir kinematografijos prekės,
spausdintos knygos, reprodukcijos ir kiti poligrafijos pramonės dirbiniai,
audiniai,
kiliminės grindų dangos, išskyrus kilimus ir kilimėlius,
megzti vyriški, berniukų, moteriški arba mergaičių apatiniai,
kūdikių drabužėliai,
pėdkelnės, kojinės, puskojinės ir kiti panašūs dirbiniai,
siūti vyriški, berniukų, moteriški arba mergaičių apatiniai marškiniai, naktiniai marškiniai, pižamos ir panašūs dirbiniai,
kūdikių drabužėliai,
liemenėlės, juosmenys, korsetai ir panašūs dirbiniai,
perlai, brangakmeniai, taurieji metalai bei jų dirbiniai, išskyrus dirbtinę bižuteriją,
mašinos ir mechaniniai įrenginiai,
elektros mašinos ir įrenginiai, garso įrašymo ir atkūrimo bei televizijos vaizdo ir garso įrašymo ir atkūrimo aparatai,
antžeminio transporto priemonės,
laivai, valtys ir plaukiojantys įrenginiai,
optikos, fotografijos, kinematografijos, matavimo, kontrolės, medicinos arba chirurgijos prietaisai ir aparatai,
laikrodžiai,
ginklai ir šaudmenys,
baldai, patalynės reikmenys, šviestuvai,
žaislai, žaidimai, išskyrus sporto ir meškeriojimo reikmenis.
O čia šitos taisyklės būtent tos parduotuvės? Draugė dirba viename supermarkete netoli mano namų (kalbu apie Ispaniją), tad dažnokai užsuku. Išėjo kartą kalba apie grąžinamas prekes. Kai ji pasakė, kad galima grąžinti net nepatikusį maistą, pradžioje pagalvojau, kad juokauja. Pasirodo iš tiesų. Tą dieną, sakė draugė, nemažai pirkėjų atnešė atgal valgomus kaštonus - nepatiko skonis ar dar kažkas. Buvau abstulbus, tikrai nemaniau, kad galima grąžinti maistą.
Mortele, rašei, kad tavo specialybė nedažna. Vis knieti paklausti kokia, bet gal nenorėsi čia rašyti?
QUOTE(ausru @ 2009 12 20, 15:17)
Mes irgi sito labai norejom, bet neradom, tai Maxej per ispardavimus nupirkom kitoki suniuka - ta kur vienu svilpuku pasvilpi-loja, kitu pasvilpi-atbega, treciu pasvilpi - krutina uodega,kilnoja ausis ir urzgia. Dar turi budejimo rezima - kai ijungiam jau pro ji nepraeisi - loja kaip tikras suo. Bet cia daugiau atrakcija teveliams nei vaikui
, jam tai nei motais tas suniukas. Idomu buvo tik kol ispakavom, o paskui kaip trenke ir daugiau neidomus jis jam
Na va, turit šunėką, kuri nevalgo, nekakoja, klauso be dresūros
QUOTE(Olgina @ 2009 12 21, 11:04)
Mes irgi vakar eglute papuosem ir turiu laabai negera itarima, kad ji gali mus alergizuoti arba cia Umcaloras prisidejo, kuri siuo metu geriame
Mamos, kurios papuose jau eglute, ar nepastebejote kokio poveikio vaikuciams?
O eglutė tikra? Pas mus tai dirbtinė.