QUOTE(Amica @ 2009 12 17, 18:38)
Ausru, antrinės infekcijos mums niekas nenustatė. Kodėl tu dabar manai, kad jinai pas mus buvo? Ar stipresnis fuxinas už mėlį, ar ne, to nežinau, bet šlapiavimus mes gydėm fuxinu + cutivate, ne vien tik fuxinu. O veidukui buvo skirtas tik paprastas vazelinas nakčiai ir hormonai tepti ryte. Jei jau pas mus buvo antrinė infekcija kaip tu sakai ir jei hormonai pasak tavęs bacilų nenaikina, tai kaip mums tas veidukas per kelias dienas susitvarkė tada? Vadinas jokios antrinės infekcijos nebuvo. Gaila nenufotkinus esu vaiko kaip jis atrodė kitą rytą po to, kai iš vakaro gausiai veidukas buvo paprasčiausiu vazelinu priteptas. Aš nustebus buvau, kai pamačiau. Tada ir dašilo man, kad TS mums nedrėkino pakankamai. Apie tai jau ne sykį buvau rašiusi.
Tai as tau ir sakau kodel tau susitvarke - fuxinas pridegino jusu bacilas, o cutivate padejo greiciau uzgyti. Kazkada as gincinausi su Lince - ji sake, kad slapiavimu be bakteriju nebuna, o as - kad buna, bet dabar vistik pripazistu, kad Lince buvo teisi. Ad pazeistas vietas vaikui labai niezti, jis ima jas kasyti pazeisdamas oda, kuri pas mazucius yra labai jautri ir i tas vietas labai greitai isimeta infekcija - ima slapiuoti, gali atsirasti pulinuku, opeliu. Net ir be kasymu i atopine oda gali isimesti stafilokokas, nes ji neturi apsaugines barjerines funkcijos. Tu jo plika akimi to stafilokoko nematysi, daktaras irgi nematys neatlikes odos paselio tyrimo, nebent jau butu akivaizdus spuogeliai. O daznai stafilokokas sedi odoje be spuogeliu, tiesiog duodamas slapiavima.
O kad jums nenustate tai ka as galiu pasakyti - pas nekompetetinga papuolet arba tiesiog daktaras ispanas nesivargino mamai lietuvei aiskinti
. Gerai, kad "garsiajam" Grusauskui dasilo jums fuxina paskirti, kitaip tai neaisku kaip butu baigesi.
Papildyta:
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 17, 22:27)
Butu gerai jei mum tiktu, idomu ar gali alergizuot jis?
Mums saltalankis tinka. Vienas pirmuju musu kremu nuo ad ir buvo su saltalankiais, lanolinu ir vitaminais A ir E Azuolyno vaistinej Kaune gaminamas. Labai gerai budavo ziema juo patepti veiduka, nes jis toks labai riebus, bet turbut del lanolino. O dabar vat radau sita saltalankiu alieju ir man jis patiko, nes galiu maisyti su ts.
O ar jums tiktu - nzn, zinai pati, kad alergizuoti gali bet kas - kas ten zino patiks jis tavo vaiko imuninei ar ne.
Papildyta:
QUOTE(Totore @ 2009 12 17, 23:43)
Su TS kai tepiau, buvo akivaizdu, kad truksta odai dregmes, ........
O ant slapios odos tepat? Apslakstot vandeniu pries tepima?