Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XIX tema

QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 12 10, 16:39)
Gal ką žinote apie alaviją? Ar gero ar blogo?

"Vartojimas. Vartojama sergant akių ligomis, bronchine astma, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opalige, lėtiniu gastritu, vidurių užkietėjimu, sutrikus tulžies ir kepenų veiklai, gydo opas, nudegimus, geriną apetitą ir virškinimą. Preparatai į vidų gali būti vartojami ne ilgiau kaip 1 savaitę.
Kontraindikacijos. Alavijo sulčių nevartoti menstruacijų, nėštumo metu, esant vidiniams kraujavimams, sergant hemorojumi, kepenų ir tulžies pūslės ligomis, neskirti jaunesniems nei 12 metų amžiaus vaikams."
( http://www.e-vaistin...ntysis-alavijas )

Amica, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2009 12 10, 13:01)
Labas mamytės. Nebežinau ką ir bedaryti. Mūsų odytė vis po truputį blogėja. Dabar epu tik su emu ir TS, geriam zyrtec, kartais jį keičiu fenistil lašiukais. Labai nebenoriu tepti hormonų, bet oda eina link to, kad galiu jų ir neišvengti. verysad.gif Gal mamytės turit dar ką patart, ką galėčiau naudoti, nebesinori to vaiko nuodyti hormonais.  verysad.gif Esu visai sutrikus ir pasimetus.

Gal tikrai reik pakeist drekinkli? g.gif
As tai isemiau visus aliejus, ir alyvuogiu ir TS, ir emu. Tepam A- Derma (pries tai antiiotikais tepem nuo AS). Taip pat valgom dabar tik grikiu, ryziu, soru koses, kurios vieninteles yra be gliutemo kiek skaiciau. Nevalgem kazkiek laiko ir agurociu/cukiniju. Tai vaizdas zymiai pagerejo, tik kad naktys pas mus vis dar bemieges, turbut del iltinuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 12 10, 18:39)

Prajuokinai su tais karoliais lotuliukas.gif . Reiks ir man mažytei pabandyt..., bet jaučiu norės dėt į burną. Kažkaip galvoju, kad česnakas gali alergizuoti mano paneliukę g.gif .

Maniske paragavo,nepatiko,tai ir nekliudo biggrin.gif Nesioja,kaip didele thumbup.gif
Atsakyti
Registruojuos ir aš smile.gif
Amicai 4u.gif

Norėjau pasitikslint dėl ČESNAKO, iš tikrųjų, alergizuoja ar ne?
Hipoalerginės dietos nei leistinų, nei vengtinų produktų skiltyje nepaminėta.
Pvz., svogūną galima neva... g.gif

Ar labai prasmirsta namai deginant česnaką? biggrin.gif

P.S. Jei kuri mamytė sugalvotų kartu siųstis emu taukus, ryt žadu sau užsakinėti, gal kas norit mestis? (aš iš Kauno) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Živilkinas: 10 gruodžio 2009 - 19:42
Pirmokeli, cia tau apie arbatmedi - http://klaipeda.dien...rniukams-129511 . Konsultavausi del sito su musu pediatre, kadangi pries kuri laika pati pirkau antiseptinius emu taukus su arbatmedziu - jos nuomone, aliejai, kurie turi poveiki endokrininei sistemai, nepatartini naudoti ilga laika vaikams, net jeigu jiems dar paauglyste negresia.
Atsakyti
Mamos, ziurekit kokiu fainu cia zaislu yra - http://www.etoys.lt/ - gal ka Kaledoms savo zuikiams isrinksit smile.gif
Atsakyti
aš gi taip ir rašiau, Ausru, kad vaikiukams iki 3 metų tik levandos, o paskui eteriniai tik atskiesti ir tik trumpais intervalais. Eukaliptų su pipirmėtėm išvis ikimomkyklinukams nerekomenduojama, o aš savo mažių eukabaliu tepdavau kol nesužinojau...
Beje, pasakysiu dar dėl žinomų žolynų hormoninio poveikio: endokrininei sistemai vaisai nemenką povekį daro mums tokie įprasti liepžiedžiai. Jų arbatėlės gert ilgiau nei savaitę nerekomenduojama nei dideliems nei mažiems. Keai perskaičiau straipsnį, tai net puodelis iš rankų iškrito...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmokelis: 10 gruodžio 2009 - 22:55
QUOTE(LiloSun @ 2009 12 10, 18:29)
Gal tikrai reik pakeist drekinkli?  g.gif
As tai isemiau visus aliejus, ir alyvuogiu ir TS, ir emu. Tepam A- Derma (pries tai antiiotikais tepem nuo AS). Taip pat valgom dabar tik grikiu, ryziu, soru koses, kurios vieninteles yra be gliutemo kiek skaiciau. Nevalgem kazkiek laiko ir agurociu/cukiniju. Tai vaizdas zymiai pagerejo, tik kad naktys pas mus vis dar bemieges, turbut del iltinuku  g.gif

TS tenaudojam kokią savaitę, emu truputį ilgiau. Tačiau dėl drėkinimo, tai TS neblogai drėkina, seniau tepdavau dermobaza, tai TS jį lenkia. Labai neblogai TS drėkina. negi jie gali kelti didesmius bėrimus, taip nesinori tuo tikėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 12 10, 23:11)
Pirmokeli, cia tau apie arbatmedi - http://klaipeda.dien...rniukams-129511 . Konsultavausi del sito su musu pediatre, kadangi pries kuri laika pati pirkau antiseptinius emu taukus su arbatmedziu - jos nuomone, aliejai, kurie turi poveiki endokrininei sistemai, nepatartini naudoti ilga laika vaikams, net jeigu jiems dar paauglyste negresia.

Jo, apie levandų tikį poveikį tai nebuvau girdėjus.... Kiek turiu literatūros apie eterinius, tai minima kaip levanda vienintelė žolė, tinkanti neščioms ir kūdikiams.... įdomu
Atsakyti
Mano dukrytę puola kažkokia zarazą sad.gif visas sprandas išbertas raudonai, nepraeina schmoll.gif ir dar tų pulinūkų šįvakar išlido. Nežinau ką daryt, ryt skambinsiu pediatrui ir gal bandyt pas Grušauską lėkt?
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2009 12 10, 23:23)
Mano dukrytę puola kažkokia zarazą sad.gif visas sprandas išbertas raudonai, nepraeina  schmoll.gif  ir dar tų pulinūkų šįvakar išlido. Nežinau ką daryt, ryt skambinsiu pediatrui ir gal bandyt pas Grušauską lėkt?

Jei važiuosit pas Grušauską - nepamirškit geros nuotaikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamos, ar infliucidą skystą su verdančiu vandeniu reikia užpilti prieš vaikui duodant ar su šaltu? Man čia viena mama patarė su verdančiu, akd alkoholis išsigaruotų, nes jo skysto nerekomenduoja vaikams dėl jame sančio spirito. Mano vaikis su 37,7 unsure.gif
Atsakyti