QUOTE(Malinka @ 2009 12 16, 14:14)
Ausru , o kada jau zinoti , kad tas organizmas pravalytas ? Kiek pakuociu kinotakaros tu sunaudojai pries pradejus vartoti kordicepsa ? Ir ar po org valymo kurso pastebi , kad ir pavyzdziui ant tu paciu pleistru dabar jau issiskyre maziau toksinu pas jus?
Iki kord. sunaudojom apie 10. Dabar jau visa menesi nedejau, nes visai neblogas vaizdas. Bet musu pleistrai buna juodi juoduteliai ir varvantys, kaip ir po pirmos pakuotes - manau del to, kad alergines reakcijos metu nuolat skiriasi toksinai ir del to tas valymas gaunasi labai sudetingas procesas - kaip sakant tenka vis nugerti "perpildyta puodeli", o iki jo dugno taip ir nedasikasam.
Reikia tau dar to kedru aliejaus? Nes as jau sukau galva kur man ji deti
. Ok, tuoj prasikuopsiu dezute.
Papildyta:
QUOTE(Vynuoge_81 @ 2009 12 16, 12:02)
Jetau koks fainas tortas buvo
Na ir isradingi jus!!! Nors ir paveluoti, bet nuosirdus sveikinimai! Sveikateles sveikateles ir darkar sveikateles
Aukt dideliam ir stipriam linkim
Mielos mamytes, niu jus man pasakykit.... ar gali taip but, kad sugrizus is ligonines mergytes padetis blogesne nei i ja vaziuojant??
Atrodo, pries ligonine ir joje lyg ir neblogai buvo, isskyrus beprotini nieza, o stai sugryzus po nakties nubudo - zandukai bordiniai bordiniai... ir pilviukas paraudes daugiau nei anksciau
Nebezinau jau ka ir galvot...
Musu maziukei tyrimai dar nieko nerode (ji per maza), taciau liepe atkreipti demesi i namu dulkes, patalynes erkutes, pukus ir pan.
Tad noriu pasiteiraut, gal is cia esanciu mamyciu, kurios namuose turite jonizatorius oro valytuvus? Ar jie isties tokie veiksmingi kaip apie juos raso?
Dautan, ir mano sveikinimai Dziuguciui paveluoti
. Labai smagu, kad jums geriau ir dar gimtadienius taip fainai svenciat
.
Mums po ligonines buvo lb blogai - taip blogai dar nebuvo buve. Nezinau kas ten mums netiko - gal tie ju tepalai, gal kvarcavimas, o gal maisto gaminimas rusiskuose aliuminio puoduose
. Ir prisikvapinusios sesutes turbut turejo itakos, nes maniskis lb i kvapus reaguoja.
Jonizatoriaus neturim, nuomones apie ji taip pat. Stengiuosi daznai vedinti kambarius. Nedejom plastikiniu langu vien del to, kad su mediniais daug geresne ventiliacija. O nueinam pas draugus, kurie plastika susideje, tai oro troskumas - nors kirvi kabink
. Sakau kaip neuzdusta zmones su tais plastikiniais?