QUOTE(carramele @ 2009 12 10, 16:10)
Na bet ir naktelės tavo šiuo metu
Pasitaiko periodų, kai maniškis kas valandą - dvi keliasi panaktinėt ir dar blūdija paskui, kad ir pamaitintas. Tai oi, kaip nekas. Neištverminga aš tuo atžvilgiu. Jei tik po kelias valandas bendroj sumoj gaunu pamiegot, tai paskui man ir širdies plote visokie negeri dalykai pradeda jaustis, ir žliumbt norisi, ir šaukiu ant visų reikia/nereikia. Man dar lengviau tuo atžvilgiu, kad neapsikentus MB galiu perduot "gairelę", nes mišinį geria. O buteliuką taviškė imtų? Nutrauktu pienu TB galėtų pamaitint ir pasitūsint truputį naktim, kol tu atsigautum. O tavo mergytė dėl niežėjimo naktį bundasi, ar kitos priežastys?
Maniškė neima buteliuko
, nei puodelio, nei ... Jei su šaukšteliu kelis lašelius nurija, paskui pradeda žaisti: aš įpilu į burnytę - ji išspjauna
. Ji labai prisirišusi prie manęs, nes mane per dienų dienas mato, neturiu kas mane pakeičia. Neprisileidžia... kartais net tėvelio. O MB nervai jaučiu neatlaikytų
. Nors jei taip atsitinka, kad įsiverkia nusiramina tik mp gavusi, nei ant rankų nei glostyt, nu niekas netinka. Aš kitaip nemoku nuramint. Taip, savijauta, tai tokia, kad atrodo viskas dar vienos tokios naktelės neatlaikysiu, bet ateina ir ... praeina. Nors kavos galėčiau išgert
, bet ir tos negaliu. Eina laikas, labai tikiuosi, kad jau neilgai šitaip. Šiom naktim gal tik po 6 kart kėlėsi, tai jaučiuosi kaip ir pamiegojus
. Spėju, kad čia dėl iltinukų, bet dar tik vienas praeitoj savaitėj pasirodė, o 3 tik pakeliui. Ji mažai arba iš vis nesikaso. Gal toks augimas, gal... Žinau tik, kad vaistai jai - mp, per sekundę ramu. Bet kartais taip noriu miego, taip noriu nieko negirdėti
.
Papildyta:
QUOTE(Olgina @ 2009 12 15, 12:02)
Nu papasakosiu kordicepso pasekmes... kai tik sudaviau, jokios reakcijos nepastebejau, tik zandukai buvo raudonesni nei paprastai, mergyte uzmigo beveik nesikasydama, labai apsidziaugiau, pas mus seniai jau nebuvo tokiu uzmigimu. Kazkiek pamiegojome ir vidury nakties dukryte mane pazadino verksmu, o paskui pradejo siaubingai draskytis, net nemoku apsakyti kaip
numoviau pedkelnes, o ten visos kojytes puslytemis nuejusios
sitaip draskesi, kad per kelias minutes buvo visa kruvina, stipriai ja laikydama klykiancia uzmoviau pedkelnes, o toliau seke isterijos ir draskymasis
Ziuriu i ja dabar ir vos asaras sulaikau, nu ka padarysi, pati kalta, tokia si liga, be skaudziu eksperimentu neatrasi to, kas tikrai tinka. Tik noriu pasakyti, kad jei yra reakcijos uztepus ant odos, toliau patarciau nebeeksperimentuoti, priesingu atveju jus gali laukti musu sios nakties patirtis, mamytes, kurios ruosiates naudoti kordicepsa, naudokite atsargiai, geriau pradziai uztepkite ant mazo odos plotelio, o tik paskui bandykite gerti.
Vajetau
. Aš tai kai ką bandau (nu čia maistą aišku, bet ir vaistams manau tas tiktų) tai tik iš ryto arba vėliausiai prieš piet, kad iki nakties matytųsi reakcija. Kaip gaila mažytės
, laikykitės
.
Papildyta:
QUOTE(jurhea @ 2009 12 14, 17:18)
mamytes labai svarbu patarkit, kas vedet savo maziukus pas gydytoja Olega kuris dirba su tianchi daro tyrimus is kraujo ir akies raineles, pagal tai parenka vaistukus arbatas ir aisku tianchi papildus
labai labai reikia jusu atsiliepimu nes galvojam vesti savo maziuke.
Gal galit parašyti kontaktus šio gydytojo (jei tai gydytojas iridologas iš Latvijos Novikovas)? Kokiam mieste? Priima mažus vaikus (kažkaip galvoju maniškė gali nelabai jam tas akis parodyt
)?
Papildyta:
QUOTE(jurate_k @ 2009 12 14, 22:18)
Ryt jau mes gulames i ligonine, oh kaip as ten bijau
Gal jus zinot, ar yra alergologiniam mikrobangine, kad galeciau leiui maista pasildyti?
O jūs ir namie vaiko maistelį šildot mikrobangų krosnelėje?