Įkraunama...
Įkraunama...

Pradžiamokslis

QUOTE(rudens-vaikas @ 2010 02 22, 22:00)
Labiausiai ko gero patinka lelija.lt - niekada nebuvo problemų jokių, nuo 50 lt siuntimas nemokamas ir dar dovanėlių visada įdeda. Dar patinka veriniams.lt, nes jeigu sumoki iki 16 h, tai sekantį rytą jau siuntinukas guli pašte, žodžiu, jei reikia ko skubiai, tai aš iš ten sakausi  bigsmile.gif Dar kartais perku iš rankdarbiai.com, bet kadangi aš Vilniuj, tai atsiimu tiesiai iš jų.
Sakiausi keletą kartų iš perliukas.lt, bet paskutinį kartą likau nelabai patenkinta, nes siuntė vos ne dvi savaites, kai kurių prekių neturėjo, tai įdėjo gražą pinigais ir net neklausė - gal man tada ir kitų prekių nebereikia ar gal kokį kitą atspalvį pasirinkčiau.
Dabar buvau neseniai užsisakius iš daiwa.lt, nes tik ten buvo akmenėlių, kurių man reikėjo. Bet nepatiko, kad net prašant neatsiunčia registracijos numerio (visos kitos mano minėtos parduotuvės jį atsiunčia ir neprašytos), ir net nepasako, kada išvis siuntinį išsiuntė, kol nepaklausi. Bet prekių kokybė gera.

Labai aciu uz atsakyma. 4u.gif Bandau kazka uzsisakyti
Atsakyti
Aš tokiu gal įdomiu klausimu-kaip iš arti nufotografuoti auskarus, kad nesusilietų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2010 02 24, 21:59)
Aš tokiu gal įdomiu klausimu-kaip iš arti nufotografuoti auskarus, kad nesusilietų? 4u.gif


Reikia ant fotiko makro režimą nusistatyti - bent jau pas mane, tai kiekvieną kartą, įjungus fotiką, reikia paspausti mygtuką ant kurio gėlytė nupiešta, gėlytė reiškia makro režimą, makro režimas reiškia, kad skirta fotografuoti daiktus iš labai arti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2010 02 24, 20:12)
Reikia ant fotiko makro režimą nusistatyti - bent jau pas mane, tai kiekvieną kartą, įjungus fotiką, reikia paspausti mygtuką ant kurio gėlytė nupiešta, gėlytė reiškia makro režimą, makro režimas reiškia, kad skirta fotografuoti daiktus iš labai arti  mirksiukas.gif .



Ačiū, rodos padeda drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man iskilo tokia problemele.Gal patarsit kaip reiketu padaryt geriau 4u.gif Nuveriu apyrakes zguto su valu ir vala uzspaudziu tais blyniukais tokiais visai maziciais.Ir buna kad kartais ntruksta per ta vieta verysad.gif Jau keleta kartu taip buvo.Neuzspaudziu gerai-slankojasi...Ir kliju idedu lasiuka tam spec burbuliukyje veliau ir matyt kad nupjauna tas blyniukas vala...Kaip nutaikyt ta stipruma spaudziant replemis reikia ir gal galima kazkaip kitaip uzbaigt su valu? g.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
user posted image 4u.gif
Mano is pirmuju darbeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Smilte@: 01 kovo 2010 - 10:59
Faustina, as neseniai taip pat domejausi ir viena forumiete dave nuorodele kaip tik ji yra apyrankiu temoje. Paskaityk ten.
Atsakyti
Siandien viena moteriske minejo kas pailga uzspaustuka dar reikia det.Nu einu tada i ana tema paskaityti ax.gif
Atsakyti
Padėkit, mergaitės, kaip įkelti čia mažesnes foto? Na, aš naudoju imageshack.com, nukopijuoju forumo nuorodą, bet foto būna labai didelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 02 kovo 2010 - 09:47
QUOTE(__snowflake @ 2010 03 02, 09:44)
Padėkit, mergaitės, kaip įkelti nuotraukas čia, kad nereikėtų atidarinėti nuorodų?
user posted image

Ziurint is kur desi. as dedu is fotci. tai uzeinu ant foto, spaudziu desini peles klavisa, tada properties ir ten nukopini adresa nuotraukos. tada eini i cia ir rsai zinute spaudi IMG ir ten dedi nukopinta adresa. Nezinau ar aiskiai parasiau. doh.gif
Atsakyti
O nuorodą vesti į ten kur žinutė, ar į tą eilutę po IMG?
Papildyta:
biggrin.gif
Neleidžia man, kad ir nukopijuoju, vis tiek rašo-privalote įvesti nuorodą. Et. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 02 kovo 2010 - 10:00
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 02 kovo 2010 - 12:00