Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(melodija @ 2006 02 22, 18:00)
pas mano panele viena skylute yra sirdeleja bet niekas nesiule operuot ir po se diena jin gyvena normaliai. Tik kaska sukalbo apie yda rudeni darysimes sirdies ekoskopija nes tokia eile, daktarei  sakau iki to laiko galim ir numirt smile.gif jin sako jei butu labai blogai tai tuoj pat darytume na truputi paguode:)
O jums linkiu stiprybes kantrybes ir dideles meiles mamytes auginant siuos vaikelius.

jau rasiau, kad mus norejo is karto guldyt ir stebejos, kad jis taip gerai laikosi... liudna kartu ir baisu, nes gydytoja dave savo mobilu numeri ir liepe bet kada skambint, atrode, tarsi kazkas tikrai rimto.... na bet ka dabar... gyvensim taip...
Atsakyti
Laikykitės ir viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 02 22, 17:08)
jau rasiau, kad mus norejo is karto guldyt ir stebejos, kad jis taip gerai laikosi... liudna kartu ir baisu, nes gydytoja dave savo mobilu numeri ir liepe bet kada skambint, atrode, tarsi kazkas tikrai rimto.... na bet ka dabar... gyvensim taip...

Gyvenk mazute ir tikek kad rytojus bus sviesesnis 4u.gif
Atsakyti
na va musu gulima perkele i antradieni!tai bijau, kad nebus kaip nuvaziuot na bet kaip nors!
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 02 24, 15:19)
na va musu gulima perkele i antradieni!tai bijau, kad nebus kaip nuvaziuot na bet kaip nors!

Stiprybes jums ir laikykites!
Atsakyti
ad23, stiprybės ir sveikatytės tavo mažyliui 4u.gif
Atsakyti
na ka paskuojames ir vaziuojam!Palaikykit kumsciukus! Visiem sekmes!
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 02 21, 14:33)
gal galetum jos paklausti, kur yra tas vaiko raidos centras, nes as supratau, kad jis uzdarytas, na dienos stacionaras lyg ir... Tai buciau l dekinga jei paklaustum...

Jis yra Kaune, tikrai neblogas, aš buvau nuvažiavusi pasikonsultuoti ir užregistruoti savo angelėlio vien todėl, kad siuntė neurologė, kadangi mano mažylei buvo iškrypęs stuburiukas ir netgi nestovėjo, deja, neteko mums vaikščioti į užsiėmimus, nes kai nuvažiavome neurologės nebuvo, buvo išvykusi į kursus, o po tojau nebeišėjo, nebespėjome....
Bet su pavaduotoja bendravau, tai tikrai normalų įspūdį paliko. Aš turiu registratūros telefoną, tad jei kada reikės, galėsiu duoti. Bet jums dabar nemažai laiko praeis kol atsigausite, kol galės kažką daryti, nes Kaunas baisiai bijo vaikiukų su širdies ydomis, tad reikalaus iš Vilniaus kardiologų leidimo kokiam tai masažui ar dar kažkam. Nors ten vietoje yra ir kardiologas. Tačiau aš Kaune nesutikau nei vieno kompetetingo daktaro, šundaktariai, tik taip juos galiu vadinti, žudikai, nekenčiantys savo darbo, o tik žiūrin tys, kad įkištum pinigą į kišenę....

Laikykitės, sėkmės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 28 vasario 2006 - 22:27
Mano mažius mėnesis po operacijos "sportuoti" pradėjo. Taigi, priklauso nuo operacijos, gyjimo ir t.t. Mano vaikis kita dieną po reanimacijos jau vartėsi, net išsigandau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laja @ 2006 03 01, 18:11)
Mano mažius mėnesis po operacijos "sportuoti" pradėjo. Taigi, priklauso nuo operacijos, gyjimo ir t.t. Mano vaikis kita dieną po reanimacijos jau vartėsi, net išsigandau  ax.gif

Taip, tiesą sakai, priklauso nuo operacijos ir paties vaikiuko. Mūsų buvo labai sudėtinga operacija, sakė kad darys 8h, bet mūsų dideliam džiaugsmui ji truko 6h, buvo labai daug vilčių ir gražių svajonių...
Atsakyti
ad 23,kaip Augustukas g.gif kaip jus visi gyvenat 4u.gif
Atsakyti
Tikrai, ad23, kaip jūs???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 15 kovo 2006 - 13:59