Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(saulesmamyte @ 2006 09 04, 18:42)
Dieniniam smagiau,bet man niekaip neiseina i dienini eiti.O kas buna su mazyliu,kai eini i mokslus? 4u.gif

Tai šią savaitę vyras atostogų pasiėmė, o paskui radom auklę, tai taip tarėmės. Žinoma, baisu, bet mokytis reikia

QUOTE(Butybė @ 2006 09 04, 18:54)
Ad23, tai tikriausiai mokaisi pagal laisva grafika  g.gif ar jau radai aukle Augusteliui ?

As siandien irgi ieskojau naujos aukles, nes darbe padidino kruvi, o manoji tiek daug negali  verysad.gif

ne, mokaus kaip ir visi dienininkai, tik pasiėmiau, kad mažiausiai kreditų būtų kiek leidžia ir pasidariau grafiką, kad beveik nebūtų langų... Ir mokysiuos, dabar jau labai noriu, žinoma, labai paiilgstu savo mažylio

Sėkmės beieškant. O tai tu atostogų neimi? Ir beje ką tu dirbi?
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 09 04, 23:13)
Tai šią savaitę vyras atostogų pasiėmė, o paskui radom auklę, tai taip tarėmės. Žinoma, baisu, bet mokytis reikia
ne, mokaus kaip ir visi dienininkai, tik pasiėmiau, kad mažiausiai kreditų būtų kiek leidžia ir pasidariau grafiką, kad beveik nebūtų langų... Ir mokysiuos, dabar jau labai noriu, žinoma, labai paiilgstu savo mažylio

Sėkmės beieškant. O tai tu atostogų neimi? Ir beje ką tu dirbi?

mokau tokius kaip tu ir saulesmamyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2006 09 05, 09:09)
mokau tokius kaip tu ir saulesmamyte  mirksiukas.gif

thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=ad23,2006 09 05, 00:13]
Tai šią savaitę vyras atostogų pasiėmė, o paskui radom auklę, tai taip tarėmės. Žinoma, baisu, bet mokytis reikia.
Labai sunku rasti gera aukle doh.gif As ju tiek turejau,kad kai kuriomis net labai pasibaisejau gun_bandana.gif
Atsakyti
[quote=saulesmamyte,2006 09 05, 11:59]
thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=ad23,2006 09 05, 00:13]
Tai šią savaitę vyras atostogų pasiėmė, o paskui radom auklę, tai taip tarėmės. Žinoma, baisu, bet mokytis reikia.
Labai sunku rasti gera aukle doh.gif As ju tiek turejau,kad kai kuriomis net labai pasibaisejau gun_bandana.gif
[/quote]

Na rytoj ateina viena pokalbiui, turejusi patirties dirbant su saules vaikuciais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2006 09 05, 08:09)
mokau tokius kaip tu ir saulesmamyte  mirksiukas.gif

Kaip faina. 4u.gif 4u.gif O ką dėstai?

QUOTE(saulesmamyte @ 2006 09 05, 11:59)
Labai sunku rasti gera aukle doh.gif As ju tiek turejau,kad kai kuriomis net labai pasibaisejau  gun_bandana.gif

aišku sunku ir baisu labai, bet manau, kad viskas bus gerai, na tikiuosi...

QUOTE(Butybė @ 2006 09 05, 15:25)
Na rytoj ateina viena pokalbiui, turejusi patirties dirbant su saules vaikuciais  ax.gif

aš manau, kad kol maži nėra jokio skirtumo, paskui tik kai paauga, tada jaučiasi, o dabar tai jokio gi skirtumo...
Atsakyti
Sveikos visos, kas naujo? Daliukas šiandien pats sulčių į puodelį įsipylė bigsmile.gif ir pižamines kelnes apsimovė pats bigsmile.gif Bet vis tiek nešneka. O aš taip norėčiau pašnekėti wub.gif Aišku, suprantam vienas kitą, bet vis tiek......
Atsakyti
QUOTE(laja @ 2006 09 06, 23:59)
Sveikos visos, kas naujo? Daliukas šiandien pats sulčių į  puodelį įsipylė  bigsmile.gif ir pižamines kelnes apsimovė pats  bigsmile.gif Bet vis tiek nešneka. O aš taip norėčiau  pašnekėti  wub.gif Aišku, suprantam vienas kitą, bet vis tiek......

Labutis 4u.gif
Saunuolis Daliukas thumbup.gif clap.gif Jis taip stengiasi,tikras vyras thumbup.gif
O Toniukas pakartoja lengvesnius zodelius,kai as paprasau.Dabar ismokom sakyti medis,lele,sese.Jis labai stengiasi ir labai nori kalbeti.Kai nemoka ko pasakyti,tai praso manes,kad jam padeciau ir mes abudu po truputi pasakom ko Tonis nori thumbup.gif Ateis tas momentas,kai musu visu mazyliai prades kalbeti wub.gif
Atsakyti
Oi kaip man vienai liūdna namuose doh.gif . Mantas labai greitai adaptavosi daželyje, jau 2 diena miega pietų, o aš namuose skaičiuoju: ,,va dabar pavalgė, dabar lauke, dabar eina pietų miegoti...,,.
Auklėtojos labai džiaugiasi Manto šypsena, sako graži ir šiaip labai geras vaikas. wub.gif
Tik jau kaip rytais privargstam, važinėjam viešuoju transportu, nes vyras niekaip neišrenka mašinos, kuri man patinka, jam š..., o kuri jam man nepatinka. Tai ir kariaujam kiekvieną vakarą bash.gif. Dar ir oras nerealus. Šeštadienį vyro gimtadienis, gavo dovaną romantiškas plaukimas dviese nėrimi baidare, su šampanu, fakelais, tik ko tai romantiško oro nesulaukiam verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(laja @ 2006 09 06, 22:59)
Sveikos visos, kas naujo? Daliukas šiandien pats sulčių į  puodelį įsipylė  bigsmile.gif ir pižamines kelnes apsimovė pats  bigsmile.gif Bet vis tiek nešneka. O aš taip norėčiau  pašnekėti  wub.gif Aišku, suprantam vienas kitą, bet vis tiek......

na koks saunuolis thumbup.gif
O kalbet jis ismoks, tik nenuleisk ranku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mazzyla @ 2006 09 07, 14:25)
Oi kaip man vienai liūdna namuose  doh.gif . Mantas labai greitai adaptavosi daželyje, jau 2 diena miega pietų, o aš namuose skaičiuoju: ,,va dabar pavalgė, dabar lauke, dabar eina pietų miegoti...,,.
Auklėtojos labai džiaugiasi Manto šypsena, sako graži ir šiaip labai geras vaikas. wub.gif
Tik jau kaip rytais privargstam, važinėjam viešuoju transportu, nes vyras niekaip neišrenka mašinos, kuri man patinka, jam š..., o kuri jam man nepatinka. Tai ir kariaujam kiekvieną vakarą bash.gif. Dar ir oras nerealus. Šeštadienį vyro gimtadienis, gavo dovaną romantiškas plaukimas dviese nėrimi baidare, su šampanu, fakelais, tik ko tai romantiško oro nesulaukiam verysad.gif .

is tikruju masina laaaabai reikalinga blink.gif
Sia savaite musu tetis komandiruoteje, tai mes blatnos visur su masina vazinejam,o ka reiks daryti kita, net nezinau doh.gif pradedam savo ankstyvosios reabilitacijos centre mankstintis... orai tokie prasti, kaip reiks vazineti wacko.gif
Atsakyti
thumbup.gif Sveikutes,pas Goda siandien pirma karta is po vasaros atostogu buvo atejusi mokytoja,tai pergyvenau kad Goda daug ka bus primirsus,bet nustebau kad viskas ejosi kaip is pypkes,tai negaliu atsidziaugt thumbup.gif .Mazzyla saunuolis Mantukas kad taip greit adaptavosi naujoj vietoj,as irgi atsimenu kaip galvodavau va dabar jie pusryciauja,va dabar eina i lauka va dabar uzsieemimai ir t.t.O dovana tavo vyras gavo tai fantastiskalinkiu jums gero oro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilte28: 07 rugsėjo 2006 - 15:55
Sveikutes 4u.gif
Mazzyla labai saunu,kad Mantukas taip greitai priprato darzelyje.Jis tikras saunuolis thumbup.gif As,tai labai bijau,kad mano Tonis nepripras darzelyje,nes labai jau mamiciukas pasidares g.gif
Per tuos blogus orus pavaiksciojom lauke,tai Tonis labai uzkimo ir labai bijau,kad viskas nepersimestu i laringita,nes lyg ir pakosti doh.gif Antradieni vaziuosim pas gydytoja,o taip nesinori po tas poliklinikas vaikscioti,nes ir ten galima pasigauti koki virusa doh.gif
Vilte28 Goda tikra saunuole,kad nepamirso ko ismoko pries vasara thumbup.gif Musu mazyliai tikrai sauniausi pasaulyje ir as taip dziaugiuosi,kai musu visu mazyliai ka nors naujo ismoksta thumbup.gif
Butybe kaip sekasi jums?Cia jums siuncia Toniukas wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
saulesmamyte,as irgi sakau kad musu vaikai thumbup.gif thumbup.gif.Toniukui linkejimai oro_buckis.gif ir nesirkit 4u.gif
Atsakyti