Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

laja ir mazzyla labai dziaugiuosi,kad jusu mazyliams patiko darzelyje thumbup.gif Tikiuosi,kad ir maniskiams taip patiks? 4u.gif
ad23 ir man prasides mokslai,bet kaip nors butinai reikia suorganizuoti susitikima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2006 09 01, 22:53)
laja ir mazzyla labai dziaugiuosi,kad jusu mazyliams patiko darzelyje thumbup.gif Tikiuosi,kad ir maniskiams taip patiks? 4u.gif
ad23 ir man prasides mokslai,bet kaip nors butinai reikia suorganizuoti susitikima wub.gif

o kur tu mokais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ad23: 02 rugsėjo 2006 - 09:09
Labai dziaugiuosi, kad Mantukui ir Daliukui puikiai sekesi pirma diena darzelyje, sveikinu mazylius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 09 02, 11:09)
o kur tu mokais?

As studijuoju Kauno kolegijoje turizma ir viesbucius,o kur tu mokaisi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smagu kad jusu mazuliams patiko darzelije,linkiu jiems dideliausios sekmes 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2006 09 02, 14:03)
As studijuoju Kauno kolegijoje turizma ir viesbucius,o kur tu mokaisi? 4u.gif

aš Vdu sociologija psichologiją ir ryt jau į paskaitas
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 09 03, 23:09)
aš Vdu sociologija psichologiją ir ryt jau į paskaitas

Tai labai idomus mokslas 4u.gif O man i paskaitas tik spalio men 4u.gif O kelinta kursa studijuoji?Ir ar dieniniam?As,tai is dieninio perejau i neakivaizdini ir buvau pasiemus du metus akademiniu 4u.gif Dabar jau eisiu i trecia kursa 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Niu merginos, ir aš noriu pasidžiaugti thumbup.gif . Mano mažių darželyje pervedė į stipresnę grupę thumbup.gif . Pusę metų vaikščiojom į grupę, kurioje buvo visi praktiškai nevaikštantys ir nekalbantys vaikiukai verysad.gif . Bet kadangi auklėtojos buvo tikrai geros ir Justui skyrė pakankamai dėmesio, tai beveik ir nestresavau, nors dažnai kirbėjo mintis, ką daryti; kaip pasielgti g.gif . O dabar, kai sužinojau, kad eisim į kitą grupę - taip gera pasidarė thumbup.gif . Mano mažius ne tik man atrodo vertas daugiau thumbup.gif .
Atsakyti
Džaiugiuosi, kad Justukui taip gerai sekasi 4u.gif Gal kalbėti pradėjo? Mes visą vasarą tinginiavom blush2.gif , tai dabar bijau pas logopedę eiti g.gif . Daliukas kaip ir nešneka, jam dabar viskas aapuu kažkodėl g.gif . Šiandien iki pietų buvo vienas daržely. Auklėtoja sakė, kad neverkė. Tikiuosi, kad ir toliau taip bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2006 09 03, 22:57)
Tai labai idomus mokslas 4u.gif O man i paskaitas tik spalio men 4u.gif O kelinta kursa studijuoji?Ir ar dieniniam?As,tai is dieninio perejau i neakivaizdini ir buvau pasiemus du metus akademiniu 4u.gif Dabar jau eisiu i trecia kursa 4u.gif

aš dar tik pirmam ir dieniniam,tikėjaus mokytis, bet prasidėjo bėdos ir ėmiau akademines. Būt gerai neakivaizdinis tik baisiai daug kainuoja.

QUOTE(kristutyte @ 2006 09 04, 11:16)
Sveikos  4u.gif
Niu merginos, ir aš noriu pasidžiaugti  thumbup.gif . Mano mažių darželyje pervedė į stipresnę grupę  thumbup.gif . Pusę metų vaikščiojom į grupę, kurioje buvo visi praktiškai nevaikštantys ir nekalbantys vaikiukai  verysad.gif . Bet kadangi auklėtojos buvo tikrai geros ir Justui skyrė pakankamai dėmesio, tai beveik ir nestresavau, nors dažnai kirbėjo mintis, ką daryti; kaip pasielgti  g.gif . O dabar, kai sužinojau, kad eisim į kitą grupę - taip gera pasidarė  thumbup.gif . Mano mažius ne tik man atrodo vertas daugiau  thumbup.gif .

Šaunu labai. tikrai faina, kad jus perkėlė. Ir iš tiesų manau turėtų jie labiau mamų klasyt.

QUOTE(laja @ 2006 09 04, 15:18)
Džaiugiuosi, kad Justukui taip gerai sekasi  4u.gif Gal kalbėti pradėjo? Mes visą vasarą tinginiavom  blush2.gif , tai dabar bijau pas logopedę eiti  g.gif . Daliukas kaip ir nešneka, jam dabar viskas aapuu kažkodėl  g.gif . Šiandien iki pietų buvo vienas daržely. Auklėtoja sakė, kad neverkė. Tikiuosi, kad ir toliau taip bus  4u.gif

Šaunulis Daliukas, kad vienas darželį pabuvo. O pas logopedę nėr ko gėdytis, juk svarbiausia, kad eini, mum mamom ir paatostogaut reikia...
Atsakyti
QUOTE(kristutyte @ 2006 09 04, 12:16)
Sveikos  4u.gif
Niu merginos, ir aš noriu pasidžiaugti  thumbup.gif . Mano mažių darželyje pervedė į stipresnę grupę  thumbup.gif . Pusę metų vaikščiojom į grupę, kurioje buvo visi praktiškai nevaikštantys ir nekalbantys vaikiukai  verysad.gif . Bet kadangi auklėtojos buvo tikrai geros ir Justui skyrė pakankamai dėmesio, tai beveik ir nestresavau, nors dažnai kirbėjo mintis, ką daryti; kaip pasielgti  g.gif . O dabar, kai sužinojau, kad eisim į kitą grupę - taip gera pasidarė  thumbup.gif . Mano mažius ne tik man atrodo vertas daugiau  thumbup.gif .

Labai dziaugiuosi thumbup.gif Tikrai gera zinia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laja @ 2006 09 04, 16:18)
Džaiugiuosi, kad Justukui taip gerai sekasi  4u.gif Gal kalbėti pradėjo? Mes visą vasarą tinginiavom  blush2.gif , tai dabar bijau pas logopedę eiti  g.gif . Daliukas kaip ir nešneka, jam dabar viskas aapuu kažkodėl  g.gif . Šiandien iki pietų buvo vienas daržely. Auklėtoja sakė, kad neverkė. Tikiuosi, kad ir toliau taip bus  4u.gif

Daliukas tikras saunuolis thumbup.gif Taip ir toliau wub.gif
Papildyta:
[quote=ad23,2006 09 04, 16:30]
aš dar tik pirmam ir dieniniam,tikėjaus mokytis, bet prasidėjo bėdos ir ėmiau akademines. Būt gerai neakivaizdinis tik baisiai daug kainuoja.
Dieniniam smagiau,bet man niekaip neiseina i dienini eiti.O kas buna su mazyliu,kai eini i mokslus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutyte @ 2006 09 04, 11:16)
Sveikos  4u.gif

Labai dziaugiuosi, Kristutyte, kad Justukui taip puikiai sekasi 4u.gif

Ad23, tai tikriausiai mokaisi pagal laisva grafika g.gif ar jau radai aukle Augusteliui ?

As siandien irgi ieskojau naujos aukles, nes darbe padidino kruvi, o manoji tiek daug negali verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Butybė: 04 rugsėjo 2006 - 17:56