QUOTE(sigridaU @ 2010 01 11, 18:29)
palauk tuoj ikelsiu va ziurek
aciu , o pagal ta schema ka cia kaip daryt tamsus miskas man
na man tai viskas aisku :nusimezgi kvadrata kurio desiniam kampe yra kaklo nuleidimas, rankoves parodytos staciakampes ,rodykliu kryptis rodo mesgimo krypti apacios atnara megsta surinkus kvadrato akis , rakoviu isemimo nereikia daryti,nes jos kaip suprantu irgi mezgasi surinkus kvadrato akis.Nezinau kaip aiskiau paaiskint atsiprasau kvadratai du ir juos numezgus reikia sujungti po to surinkineti akis ir megzti rankoves ir atnara
sigridaU aciu bandysiu, gal kas pavyks
Sveikutės ,gal galėtumėt padėti,norėčiau numegzti šalikėlį,tačiau esu pradedančioji, temoku tik gerają ir blogają akis:( . Gal galėtumėt įdėti schemų paaiškinimą (na kaip kitas akis išmegzti) ? Ar kokio lengvo šalikėlio schemą Iš anksto dėkoju:)
merginos galit isverst simbolius, nesuprantu rusiskai
Ar galit kas pasakyti, kaip išmegzti kilpas sagoms. Man reikia nedidelių kilpučių. Internete radau tik tą variantą, kur akys nuiminėjamos ir pridedamos. Bet žinau, kad galima kažkaip paprastai su užmetimu skylutę padaryti....
QUOTE(spaika @ 2010 01 11, 22:36)
Bet žinau, kad galima kažkaip paprastai su užmetimu skylutę padaryti....
galima
video pamokėlė - su užmetimu/maža
video - didesnė sagos skylutė/sumezgant kelias akis
video - didesnė skylutė su keliais užmetimais
QUOTE(kisiune @ 2010 01 11, 22:02)
merginos galit isverst simbolius, nesuprantu rusiskai
kvadratukas - gera
perbrauktas kvadratukas - išvirkščia
U - užmetimas, ten toks pat vienas tamsus yra, tai dėl to , kad aprašyme siūloma megzti apvaliais virbalais be siūlių ir 40 eilė išsimezga pagal raštą.
rodyklytė - trys sumegztos.
Sveikos mielosios, as pas jus su problemele. Noriu numegzti koki darbeli su paveiksleliu, bet nesuprantu kaip juos reikia ismegzti. Ta prasme kaip is pagrindines spalvos ivesti kitos spalvos siula (tikiuosi supratote ko klausiu ). Bandziau ismegzti viena aki sudejus abu siulus, bet labai negraziai gaunasi Tikiuosi pagelbesite man
QUOTE(hemetra @ 2010 01 12, 13:03)
Sveikos mielosios, as pas jus su problemele. Noriu numegzti koki darbeli su paveiksleliu, bet nesuprantu kaip juos reikia ismegzti. Ta prasme kaip is pagrindines spalvos ivesti kitos spalvos siula (tikiuosi supratote ko klausiu ). Bandziau ismegzti viena aki sudejus abu siulus, bet labai negraziai gaunasi Tikiuosi pagelbesite man
paziurek cia http://i058.radikal....b7d89adac86.jpg arba atsiversk 2 sios temos puslapi!
mielosios pagelbekite, noriu savo mazajam numegsti koky megstuka ar liemene, bet as zalia su rankovem ir kaklu, nemoku. gal kartais yra kokia vaizdine medziaga?