Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

vis delto pamaniau, kad man ju reikia biggrin.gif ateina vasara, beige turbut butu pats tas.reiks dar karta eiti i Kriste pasiteplioti jau ant papudruoto veido lotuliukas.gif tik dabar dar klausimelis toms, kurios siunciasi is uzsienio.kokia maziausia suma gaunasi su atsisiuntimu?kristianoj 155lt buvo kaina, kazkaip nedaug.negi siustis dar pigiau atsieina? shopingas rase 160lt,kaip supratau siunciantis tiek, bet gal zinot ir pigesniu tasku?
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 18, 01:02)
shopingas rase 160lt,kaip supratau siunciantis tiek, bet gal zinot ir pigesniu tasku?

Tai as cia apie Kristianos kainas rasiau (man atrodo dabar jie 159Lt - suapvalintai 160Lt biggrin.gif ). O siunciantis man atrodo pigiausiai gautusi is kokio ebay (sakyciau galima rast uz kokia $40 su siuntimu) arba is braskiu (apie $50 ten jie).
Atsakyti
kazkaip netaip turbut suziurejau, pasivaideno, kad parasei $ ir tada kiek litais gaunas, tai taip supratau, kad siunciantis is US. doh.gif na nieko. tai dar ne afrika kainuoja, maniau bus daugiau tiek Kristianoj, tiek ir siunciantis. smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau kelias temas atgal ir susigundžiau... Kadangi oda pradėjo atsigauti ( buvo dehidratuota), nebepirksiu pudros, bet pirksiu rutulinę...
Pagal Jūsų aprašymus man tiktų Mythic (šviesina, skaistina) arba gold (balina, duoda sidabrinį švytėjimą, "ledo karalienės veidas)... Čia aš apsibendrinau.. smile.gif
Pink duoda rausvumą; Beige - parudina, duoda aukso spindesį...

Klausimas. Kuri geriau? Esu baltaodė.
Gal kas bandėte ir Mythic ir Gold???
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 04, 20:16)
Perskaičiau kelias temas atgal ir susigundžiau... Kadangi oda pradėjo atsigauti ( buvo dehidratuota), nebepirksiu  pudros, bet pirksiu rutulinę...
Pagal Jūsų aprašymus man tiktų Mythic (šviesina, skaistina) arba gold (balina, duoda sidabrinį švytėjimą, "ledo karalienės veidas)... Čia aš apsibendrinau.. smile.gif

4u.gif

kad GOLD nelabai manau ir rasit parduotuveje nebent kas parduoda naudotus ar ebey rasit, mat jie limituoto leidimo.
o siaip tai geriausiai po puse porcijos ar net likucius nusipirkti ir isbandyti, man asmeniskai fainiausi ziurisi beige o beja as irgi esu baltaode
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 04 vasario 2010 - 19:37
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 04, 20:16)
Perskaičiau kelias temas atgal ir susigundžiau... Kadangi oda pradėjo atsigauti ( buvo dehidratuota), nebepirksiu  pudros, bet pirksiu rutulinę...

4u.gif

Kiek pamenu,merginos minejo,jog meteoritai graziai ziuretusi be pudros tik ant praktiskai idealios odos,na,jei nera ka maskuoti. O kitaip jokio stebuklingo efekto nebus unsure.gif Pati nebandziau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 04, 19:16)

4u.gif

meteoritai sausins odą. Ypač jei tepsit tiesiai ant veido. Veido oda turi būt tokiu atveju lygi ax.gif

turiu ir Mythic, ir Gold.
Gold temptation buvo limituoti. Dabar nebent Ebejuj rasit, nors neseniai mačiau SM kosmetikos išparduotuvėj pardavinėjo.
Gold temptation blizgėjimas didesnis nei Mythic. Skaistina labiau Gold'ai. Maskuoja labiau.
Mythic gal daugiau kasdienai ir juos reik daugiau kartų veidą padengt, kad gauti efektą.
Man kadangi patinka tas blizgėjimas aš už Gold temptation. Tepuosi dieną ir nematau to didelio blizgėjimo, nors kitom jis nepatinka. Individualu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 02 04, 21:18)
Kiek pamenu,merginos minejo,jog meteoritai graziai ziuretusi be pudros tik ant praktiskai idealios odos,na,jei nera ka maskuoti. O kitaip jokio stebuklingo efekto nebus unsure.gif  Pati nebandziau unsure.gif

na, as tepdavau tik ant kremines, nes kitaip oda labai traukia doh.gif bet vaizdas budavo isbaigto makiazo - toks tobulai idealus veidas wub.gif
Atsakyti
mano oda sausa. esu tepusi meteoritus tiesiai ant veido. galvojau sausins oda, bet nesausino smile.gif . tik ant kremines man graziau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunuole @ 2010 02 06, 11:40)
mano oda sausa. esu tepusi meteoritus tiesiai ant veido. galvojau sausins oda, bet nesausino smile.gif . tik ant kremines man graziau atrodo  smile.gif

As irgi sausiaode, bet meteoritai man nesausina odytes 4u.gif Aisku netepu iskart ant odos (taip man ir tept nieko nereiketu, kad issausetu oda), pirma pasikremuoju, palaukiu kol isigers ir tik tada meteoritus.
Atsakyti
Stai, naujieji meteoritai Japonijai. 4u.gif

QUOTE(MilGana @ 2010 02 12, 10:30)
Guerlain Parure White Brightening

Guerlain is revamping its Prarure White line in February. The collection includes Meteorites Pearly White, Meteorites Perles Pearly White and Prarure Pearly White Brightening Compact powder foundation SPF20 PA++. The powder foundation will be available in 6 shades. Looks like it's a knock-off of RMK Powder Foundation EX with a small strip of illuminating/highlighting powder.

user posted image

The Meteorites Pearly White has a slightly different cover design from the version that was released in March 2009 with the mixture of balls being mostly white, whereas the 2009 version had pastel mauve, pink, green, gold and white balls.

user posted image

The Meteorites Perles Pearly White contains white pearl beads suspended in a gel solution. It is a mattifying primer that also has an illuminating effect.

user posted image

The collection will be released on 19 February in Japan.

Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 02 12, 09:36)
Stai, naujieji meteoritai Japonijai.  4u.gif

idomu kaip jie ant veido ziurisi, nes foto tai balti balti atrodo g.gif
Atsakyti