Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(shopingas @ 2009 12 23, 18:47)
Nebepamenu jau del dezuciu, nes seniai teko su jais susidurt, bet jei plastmasines, tai nevadinciau del to nekokybiskom - juk kitu meteoritu dezutes kartonines.  ax.gif

Nepatogumas gal tik tas, kad labai ju mazai ir mazos dezutes, tai nepatogu makaluot sepeteliu. Na ir ju po 8g tik, tai velgi mazai lyginant su pilno kiekio meteoritais.

Aha, kad mažos dėžutės gali būti nepatogios irgi minusas. Dėl svorio, tai suma išeina 24g, kai normaliuose meteorituose 33g. Tai ne toks baisus skirtumas, plius dar šepetėlį gauni. Jei meteoritai kainuoja +-50$, tai čia 45. Tai beveik ir susilygina skirtumas.
Kiek skaičiau, mažų dėžučių kokybė skiriasi pagrinde tuo, kad tas paveiksliukas yra tiesiog lipdukas, kai originali, didelė dėžutė turi faktūrą ir yra estetiškai padaryta. Bet čia jau tik grožio klausimas.
Ai, jaučiu, užsisakysiu ir tiek irnesakyk.gif Vistiek nedažnai dažausi, tai užteks man metams ar ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2009 12 24, 03:28)
Ai, jaučiu, užsisakysiu ir tiek  irnesakyk.gif Vistiek nedažnai dažausi, tai užteks man metams ar ilgiau.

Jei labai norisi, tai manau verta uzsisakyt - paandysit visus 3, zinosit kaip kas ir jei patiks didesni kieki uzsisakysit. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2009 12 23, 19:04)
O gal kas turit miniatiūrų kolekciją?
user posted image
Galvoju nusipirkti, kaina gera- apie 45$. Kiek skaičiau, tai vienintelis minusas jų- kad dėžutės plastmasinės ir nelabai kokybiškos, palyginus su pilno dydžio meteoritais. Bet užtat gauni visus 3 iškart pabandyt. Mythic, Beige ir Pink. Vat tai ir vilioja.

ne iš čia, bet prieš kurį laiką buvau parsivežusi miniukus. Iš esmės tik tam, kad išbandyčiau Mythic'us - tad pabandymo tikslais tai neblogas pirkinys. Dėžutės tikrai nepatogios - naudoju kitą šepetėlį ir jį man nepatogu miniuko dėžutėje dažyti. Bet naudojant sau namuose galima tiesiog maišyti rutuliukus į dėžutę nuo didžiojo (ar kitokią turimą dėžutę).

Atsakyti
Visas forumetes - su sventemis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
isigijau ir as prisiskaiciusi atsiliepimus apie meteorus is vienos forumietes presuotus pinkus tongue.gif wub.gif dar nesitepiau nes tik siandien gavau, o koks kvapas - nerealus... thumbup.gif thumbup.gif va norejau paklausti ar jas tepti jau ant viso makijažo, t.y. užbaigiant ir su kokiu šepetėliu geriau tepti, ar tinka tas kuri naudoju biriai pudrai, ar geriau užapvalintas? ačiu už patarimus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2009 12 24, 19:39)
Visas forumetes - su sventemis  4u.gif  4u.gif  4u.gif
isigijau ir as prisiskaiciusi atsiliepimus apie meteorus is vienos forumietes presuotus pinkus  tongue.gif  wub.gif dar nesitepiau nes tik siandien gavau, o koks kvapas - nerealus... thumbup.gif  thumbup.gif va norejau paklausti ar jas tepti jau ant viso makijažo, t.y. užbaigiant ir su kokiu šepetėliu geriau tepti, ar tinka tas kuri naudoju biriai pudrai, ar geriau užapvalintas? ačiu už patarimus  ax.gif  4u.gif

sepetelis tinka tas kuris patogus paciai naudoti, cia su tom rekomendacijoms tai buna kad prisiskaitai prisiperki sepeteku o parsinesus namo ziuri kad net rankoi nelimpa ir netinka.
bet jei pagal rekomendacija klausiat man asmeniskai patogiau paprasciausiai bronzantui skirtas sepetelis
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2009 12 24, 19:39)
Visas forumetes - su sventemis  4u.gif  4u.gif  4u.gif
isigijau ir as prisiskaiciusi atsiliepimus apie meteorus is vienos forumietes presuotus pinkus  tongue.gif  wub.gif dar nesitepiau nes tik siandien gavau, o koks kvapas - nerealus... thumbup.gif  thumbup.gif va norejau paklausti ar jas tepti jau ant viso makijažo, t.y. užbaigiant ir su kokiu šepetėliu geriau tepti, ar tinka tas kuri naudoju biriai pudrai, ar geriau užapvalintas? ačiu už patarimus  ax.gif  4u.gif

Meteoritus siaip galima tept tiesiai ant odos arba ant makiazo - priklausomai nuo odos bukles, nes jei yra ka maskuot, tai jie neuzmaskuos ir neatrodys graziai. O jei oda lygi, tai be problemu galima tiesiai tept.

Bet butent del 'pink', tai manau ant makiazo jie graziau ziurisi - tik tepkit atsargiai, nes is pradziu atrodo, kad nieko nesimato, o paskui pastebima, kad padauginta ir vaizdas kaip parsiuko (t.y. per ruzava) biggrin.gif

O del sepetelio, nelabai suprantu ka turit omeny sakydama 'uzapvalintas' g.gif Jus kabuki omeny turit ar koki? Asmeniskai man patogiausiai meteoritams The Body shop 'face&body' sepetelis - turiu du juos ir abeji tik meteoritams skirti. Man su juo graziausiai pasidengia, bet is esmes tinkamas bet koks juk patinkantis pudros/bronzato sepetelis. Tik nesiulyciau visiskai minksto, nes paims blizgucius, o pacios pudros 'nenugrems' - geriausia, kad butu minkstas, bet pakankamai standus (kad sereliai neissiskestu i visas puses).
Atsakyti
Jau ir as isigijau naujuosius meteoritus wub.gif nu tik vakarop parsinesiau, tai neislaikiau nepasibandzius biggrin.gif nu dar nezinau ar jie man patinka, pasirode labai man jie blizgus, nu ziuresiu kaip bus ryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2009 12 30, 15:05)
na as irgi laukiu nesulaukiu kai gausiu  thumbup.gif

na ka gavau , bet ne rutuliukus bigsmile.gif , tai nezinau dar ar dziaugtis ar ne doh.gif

gavau dovanu nuo vyro va ka bigsmile.gif user posted image

nors prasiau rutuliuku, bet sake tu nebuvo tai nupirko situos , as kai pamacioau kaina tai net atsisesti norejosi doh.gif

na mergaites kas juos bandet pasakykit ar efektas toks kaip rutuliuku, ar nebus taip kad tik virsus blizgus?

ne kitaip vandysiu ryt susitarti ir grazinti, kad pakeistu i rutuliukus ir dar kaska paimciau, nes pinigu tikrai negrazins, nes gi kosmetikos atgal is vis nepriima doh.gif

na lauksiu mergaites atsiliepimu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 01 05, 23:31)
na ka gavau , bet ne rutuliukus  bigsmile.gif , tai nezinau dar ar dziaugtis ar ne  doh.gif

gavau dovanu nuo vyro va ka  bigsmile.gif

O tai kiek jie kainuoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 06 sausio 2010 - 00:50
QUOTE(Rethimna @ 2010 01 05, 22:51)
O tai kiek jie kainuoja      blush2.gif

Kaip ir visi manau apie 460 lt
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 01 05, 21:51)
O tai kiek jie kainuoja      blush2.gif

459 'lt doh.gif
QUOTE(kotri_ @ 2010 01 05, 22:01)
Kaip ir visi manau apie 460 lt

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei gerai pamenu, tai kalbėta, jog tik viršutinis sluoksnis yra blizgus, o kai jis nusitrina, blizgumo nebelieka 4u.gif
Atsakyti