Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

as nusipirkau teint beige ir nusivyliau - yra pavieniu blizguciu, o tai man laaabai nepatinka doh.gif bet tik viena karta ant veido bandziau, gal dar naudoti nemoku, ar rutuliuku kokiu isimti reiktu g.gif svytejimui as naudoju bare minerals pudra, nu man ji labai labai wub.gif
Atsakyti
nuo šepečio priklauso manau kaip meteoritai "guls"
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 12 04, 09:26)
as nusipirkau teint beige ir nusivyliau - yra pavieniu blizguciu, o tai man laaabai nepatinka  doh.gif bet tik viena karta ant veido bandziau, gal dar naudoti nemoku, ar rutuliuku kokiu isimti reiktu  g.gif  svytejimui as naudoju bare minerals pudra, nu man ji labai labai  wub.gif

Kazkaip nelabai man aiski si savoka pavieniai blizguciai, pati turiu jau nemazai ivairiu meteoritu, kad bet kad jie blizgetu pavieniais blizguciais, tai nepastebejau, kad yra kai kurie blizgus- faktas. Ar cia ikelta paskutine nuotrauka irgi priskiriama prie atskiru blizguciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sistina: 04 gruodžio 2011 - 15:37
QUOTE(Sistina @ 2011 12 04, 00:37)
o as nusipirkau  naujuosius perles de nuit  meteoritus  ir vienareiksmiskai -PATINKA smile.gif

o jūs šviesios odos ar labiau įdegusios? įdomu kaip atrodo ant veido, ar nėra perdaug oranžiniai? smile.gif
beje, jei kas užmatytumėt perles de nuit klaipėdos kristianoje, praneškit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 04, 16:39)
nuo šepečio priklauso manau kaip meteoritai "guls"

o tai su kokiu geriausiai gula?

nea, pask.fotkej ner blizguciu.
Papildyta:
QUOTE(Sistina @ 2011 12 04, 17:36)
Kazkaip nelabai man aiski si savoka pavieniai blizguciai, pati turiu  jau nemazai ivairiu  meteoritu, kad  bet kad jie blizgetu pavieniais blizguciais, tai nepastebejau, kad yra kai kurie blizgus-  faktas. Ar cia ikelta paskutine nuotrauka irgi priskiriama prie atskiru blizguciu?

man aiskiai matosi atskiri blizguciai. kadangi pradzioj uzsitepiau nedaug - jie buvo pavieniai, dabar dar karta pabandziau ir daugiau - jau gausus blizguciai biggrin.gif zodziu tikejaus svytejimo, o ne blizgejimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 04 gruodžio 2011 - 16:21
QUOTE(Sistina @ 2011 12 03, 23:37)
o as nusipirkau  naujuosius perles de nuit  meteoritus  ir vienareiksmiskai -PATINKA smile.gif

koks efektas papasakokite mane jie irgi kazkaip gundo:)
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 11 24, 23:26)
ojei kaip baisiai veidas atrodo,niekur neiseiciau su tokiu blizgumu,nebent skruostikaulius paryskinciau kad svytetu,bet visam veidui nei is tolo nepudruociau doh.gif
Aplamai nelikau suzaveta meteoritais,nesuprantu del ko paneles alpsta del ju,yra daug geresniu priemoniu suteikiancios veidui dar grazesniu,tiek svytejimo,rusvumo,rausvumo wub.gif

man meteoritai suteikia svytejimo bei uzfiksuoja makiaza rolleyes.gif pati naudoju 01 numeriuka labai sviesiai odai - nepasakyciau, kad labai blizga smile.gif jie svyti ir kaip mineta auksciau, priklauso koks sepetelis drinks_cheers.gif Man puikiai gula su MAC 182 bei Shu Uemura 18 R sepeteliais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 09, 02:28)
man meteoritai suteikia svytejimo bei uzfiksuoja makiaza  rolleyes.gif pati naudoju 01 numeriuka labai sviesiai odai - nepasakyciau, kad labai blizga  smile.gif jie svyti ir kaip mineta auksciau, priklauso koks sepetelis  drinks_cheers.gif Man puikiai gula su MAC 182 bei Shu Uemura 18 R sepeteliais drinks_cheers.gif

Tai tu naudoji ta rose teint? Daug kam jis per daug ruzavas g.gif Mano oda labai sviesi, bet man reikia silto atspalvio..kiek skaiciau apie tuos meteoritus, tai tas 02 silto atspalvio:)
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 12 09, 09:51)
Tai tu naudoji ta rose teint? Daug kam jis per daug ruzavas g.gif Mano oda labai sviesi, bet man reikia silto atspalvio..kiek skaiciau apie tuos meteoritus, tai tas 02 silto atspalvio:)

nera jis rozinis schmoll.gif bent as nepastebejau, o mano oda nemaciusi saules jau beveik metus laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 11 25, 23:25)
Dezute tikrai grazi  drinks_cheers.gif Isvis man ir paprastu meteoritu dezutes kazkuo simpatiskos, o limituotu, tai net labai patinka, bet dazniausiai tuo patikimas ir baigiasi  biggrin.gif

Siandien apziurejau siuos naujuosius, tai paziurejau ir nuejau - net pabandyt nesinorejo, visai neispudingi. Ir siaip realiai vaizdas rutuliuku nuo reklamines foto skiriasi - foto jie tokie ryskus, o realiai sviesus, blankoki...

O maciau youtube video, kaip viena panele NETGI rase i pacius guerlain, kodel isankstinej reklamoj tarp rutuliuku buvo vieni zalsvai melyni, o prekyboj,kai atsirado meteoritai - tokiu rutuliuku jau nebebuvo...pasistengsiu susirast ta video 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 03 22, 15:51)
Negaliu atsitraukti, ka radau. Vienos mergaites blog'as, tiesa rusu kalba.  mirksiukas.gif
http://sparkling-fury.livejournal.com/  wub.gif

Wowww wub.gif
Atsakyti
geriausia pudra yra egipto zeme. tai yra naturalus produktas. nori but rudesne, daugiau pasipudruoji, nenori - maziau pudruojiesi. girdejau, kad turi buti BIKOR uzrasas, tai oroginalas.
Atsakyti