Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

Sveikos mergaites 4u.gif
susidomejau ir as meteoritais... blush2.gif

norejau paklausti, kokia ju kaina siuo metu Kristianoje?
Is kur juos uzsisakote? ir kokia mazdaug kaina uzsisakant? ax.gif
Atsakyti
Merginos, senai spiginu akis i meteoritus ax.gif Bet sakykite, prasau, ar verta pirkti Mythic miniuka, na pabandymui, susipazinimui? 4u.gif Beje, kaip skaiciau anksciau, tai ten neoriginalai, kopija, tai gal efekto nesuteikia zadamo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 10 09, 14:31)
Merginos, senai spiginu akis i meteoritus ax.gif  Bet sakykite, prasau, ar verta pirkti Mythic miniuka, na pabandymui, susipazinimui? 4u.gif  Beje, kaip skaiciau anksciau, tai ten neoriginalai, kopija, tai gal efekto nesuteikia zadamo g.gif

Jei norit tik pasibandyt, tai aisku apsimoka miniuka pirkt. Isvis net SM'e kosmetikos isparduotuves temoj nuolat buna, kad merginos dalinasi is pilnos pakuotes puse ar trecdaliu. O miniukai ne visi juk neoriginalai - jei pirksit patikimoj vietoj, tai bus originalai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija87 @ 2011 10 06, 20:23)
Sveikos mergaites  4u.gif
susidomejau ir as meteoritais... blush2.gif

norejau paklausti, kokia ju kaina siuo metu Kristianoje?
Is kur juos uzsisakote? ir kokia mazdaug kaina uzsisakant?  ax.gif

Mane ir labai domintų kaina Kristianoje? Gal kas žinote kokia tiksli kainytė?
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 10 24, 20:59)
Mane ir labai domintų kaina Kristianoje? Gal kas žinote kokia tiksli kainytė?

Rutuliukų - 160Lt
Atsakyti
Dėkui..
O gerai suprantu kaip jie naudojami, tai eina kreminė, po to meteoritai ir tada bronzantas su skaistalais? Ar meteoritai ant visko jau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 10 24, 23:00)
O gerai suprantu kaip jie naudojami, tai eina kreminė, po to meteoritai ir tada bronzantas su skaistalais?

paprastai meteoritai kaip užfiksuojamoji pudra naudojama, tai būtent taip, kaip aprašėt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 10 24, 22:04)
paprastai meteoritai kaip užfiksuojamoji pudra naudojama, tai būtent taip, kaip aprašėt  drinks_cheers.gif

Gerai tada, reikia tikrai man jų bigsmile.gif Beje šepetėlis šiurkštesnis ar švelnesnis turi būti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 10 24, 23:08)
Gerai tada, reikia tikrai man jų  bigsmile.gif Beje šepetėlis šiurkštesnis ar švelnesnis turi būti? g.gif

aš imdavau labiau koncentruotą, kabuki šepetėlį, jis daugiau produkto paima smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 10 24, 23:08)
Gerai tada, reikia tikrai man jų  bigsmile.gif Beje šepetėlis šiurkštesnis ar švelnesnis turi būti? g.gif

va tokio stiliau tinka drinks_cheers.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Suradau kaip ant veido atrodo naujieji meteoritai perles de nuit 2011. Per blizgu man atrodo...:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gana išsamus naujųjų meteoritų perles de nuit 2011 swatch'as". Tai nepasakyčiau, kad labai blizgūs...
user posted image
user posted image

Perles de nuit
Atsakyti