Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(remele @ 2011 09 26, 20:25)
Kaip zadejau kelios nuotraukos pasidazius su meteoritais guerlain terracotta summer stones ., pasidazyta labai nedaug. Matos svytejimas toks rusvas naturalus., na man matos.smile.gif
dar viena:) gal nieks nesijuoks:)

Na tas svytejimas/blizgejimas butent nuo nedidelio kiekio ir matosi, spalva sakyciau nelabai arba tiesiog ant jusu taip gaunasi, bet man jie pasirode labai lengvai padauginami ir bent mano odai netiko, nes per geltona/orandzini atspalvi duodavo. Ant jusu tai graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
As cia pati pasidaziau, na gal ne taip kaip jau turetu but, bet man jinai labai patinka tokio rudo idegio duoda. O del tepimosi tai tikrai, kuo daugiau paimi, tuo rudziau, kitus meteoritus turiu tai reik kelis kart su sepeteliu kabint, kad paimtum. O sitie tai tokie negailikai:)
dekui labai uz nuosirdzius atsiliepimus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remele: 26 rugsėjo 2011 - 19:45
remele
ačiū 4u.gif labai gražiai jūsų veidukas atrodo ir jūs pati labai graži moteris. Jau kaip gražiai jums ta suknelė tinka wub.gif užburianti spalvytė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 26, 19:56)
As nieko nematau,ir arti jei butu veidas,tai tuomet gal g.gif

šiaip tiesiog moteris švyti lotuliukas.gif
Atsakyti
dekui labai net nuraudau:) blush2.gif cia nuo meteoritu svyciu:)
visom noriu palinket issirinkt sau tinkancius:)
Atsakyti
QUOTE(remele @ 2011 09 26, 20:44)
As cia pati pasidaziau, na gal ne taip kaip jau turetu but,

Viskas cia labai gerai drinks_cheers.gif Gal kazkiek rudumo ir fotoaparatas suryja, bet matyt jums prie odos atspalvio ir tono tinka siu meteoritu spalva - gaila, kad mane netiko, nes siaip labai grazi pakuote ir pats produktas, net nenaudojant norejosi laikyt....
Atsakyti
Sveikos, ateinu prašyt patarimų smile.gif

Vakar gavau tokį gėrį dovanų,
user posted image
šaindien ryte išbandžiau, bet labai skubėjau, tai vos vos užsitepiau, bet vat jau darbe sulaukiau komplimento, kad "atrodau pailsėjus, net veidas švyti" biggrin.gif nors po teisybei dvi dienas švenčiau savo jubiliejų biggrin.gif
Man tik kilo klausimas, kaip jais geriausiai dažytis, nes aš turiu bronzantą tokį (Isadoros Terracota), ir ja visada skruostus tepu ir šiek tiek perbraukiu dėl spalvytės visą veidą. Tai kaip dabar su tais meteoritais daryt? ar prieš bronzantą, ar po? g.gif

Sorry jei kvailas klausimas, bet nesu makiažų ekspertė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 10 03, 20:08)
Sveikos, ateinu prašyt patarimų smile.gif

Vakar gavau tokį gėrį dovanų,
user posted image
šaindien ryte išbandžiau, bet labai skubėjau, tai vos vos užsitepiau, bet vat jau darbe sulaukiau komplimento, kad "atrodau pailsėjus, net veidas švyti" biggrin.gif nors po teisybei dvi dienas švenčiau savo jubiliejų biggrin.gif
Man tik kilo klausimas, kaip jais geriausiai dažytis, nes aš turiu bronzantą tokį  (Isadoros Terracota), ir ja visada skruostus tepu ir šiek tiek perbraukiu dėl spalvytės visą veidą. Tai kaip dabar su tais meteoritais daryt? ar prieš bronzantą, ar po?  g.gif

Sorry jei kvailas klausimas, bet nesu makiažų ekspertė  blush2.gif  biggrin.gif

geriau po bronzanto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 10 03, 19:08)
Man tik kilo klausimas, kaip jais geriausiai dažytis, nes aš turiu bronzantą tokį  (Isadoros Terracota), ir ja visada skruostus tepu ir šiek tiek perbraukiu dėl spalvytės visą veidą. Tai kaip dabar su tais meteoritais daryt? ar prieš bronzantą, ar po?  g.gif

Isbandykit ir vienaip, ir kitaip, o tada zinosit kaip jums yra geriausia wink.gif As sakyciau pries bronzata, nes sitie Guerlain meteoritai, tai man paprasciausia pudra, tik pradzioj tas pavirsius grazus, o paskui visas vienodos spalvos. Na tai logiskai mastant juk bronzata paskutini tepam, po pudros....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 10 04, 03:19)
Isbandykit ir vienaip, ir kitaip, o tada zinosit kaip jums yra geriausia wink.gif As sakyciau pries bronzata, nes sitie Guerlain meteoritai, tai man paprasciausia pudra, tik pradzioj tas pavirsius grazus, o paskui visas vienodos spalvos. Na tai logiskai mastant juk bronzata paskutini tepam, po pudros....

Sakot čia jie nieko neypatingi? biggrin.gif na bet man kolkas jie puikūs, ir tepu ant maskuoklio, poto skaistalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 10 06, 10:13)
Sakot čia jie nieko neypatingi? biggrin.gif na bet man kolkas jie puikūs, ir tepu ant maskuoklio, poto skaistalus smile.gif

Kiekvienai turbut kitaip, bet man tie rutuliniai arba presuoti metalinese dezutese (t.y. kur limituoti jose leidziami) visiskai kitoks dalykas nei sitie juodose dezutese. Anie visalaik vienodai dazo, o sitie nusitrina virsutinis grazus sluoksnis ir lieka matine pudra - bent man tai pati paprasciausia pudra ir tos kainos neverta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 10 06, 13:03)
Kiekvienai turbut kitaip, bet man tie rutuliniai arba presuoti metalinese dezutese (t.y. kur limituoti jose leidziami) visiskai kitoks dalykas nei sitie juodose dezutese. Anie visalaik vienodai dazo, o sitie nusitrina virsutinis grazus sluoksnis ir lieka matine pudra - bent man tai pati paprasciausia pudra ir tos kainos neverta. ax.gif

Na dovanotam arkliui į dantis nežiūri biggrin.gif
Atsakyti