Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

Gal zinot kur Kaune butu galima isisgyti Teint Beige meteoritus? Ir kokia +/- kaina? 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 09 11, 14:18)
Gal zinot kur Kaune butu galima isisgyti Teint Beige meteoritus? Ir kokia +/- kaina? 4u.gif
user posted image

o Teint Beige tai cia 02 numeriukas g.gif kur daugiau tu ružavų g.gif jeigu kas šiuos turit pakomentuokite, ar labai jie ružavą atspalvį duoda bigsmile.gif
Atsakyti
Ikeliu Vitulkos posta:
cia relios foto kaip atrodo...

aš manau, kad senieji meteoritai ir naujieji nevisi gali būt lygiuojami:

Teint rose:
user posted image

Mythic:
user posted image

sakyčiau sutampa.

teint beige:
user posted image

fresh pink:
user posted image

man jie nėra visai panašūs.
teint dore:
user posted image

beige chic:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 14 rugsėjo 2011 - 18:37
QUOTE(gudre755 @ 2011 09 14, 13:05)
o Teint Beige tai cia 02 numeriukas g.gif kur daugiau tu ružavų g.gif jeigu kas šiuos turit pakomentuokite, ar labai jie ružavą atspalvį duoda bigsmile.gif

ačiū mimoza:) ryt ar po ryt pati turėsiu teint beige visą pilną dėžutę (draugė parveš) tai ir išbandysiu thumbup.gif nors labai norėjau teint dore biggrin.gif nu bet nieko ateitį ir vėl juos įsigysiu, o gal teint beige labiau patiks nei teint dore lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu Guerlain Terracotta Summer Stones, kazkur skaiciau kad jie limituoto leidimo lygtai 2008 metu, ar tai teisybe kazin juos dar gamina , gal kas zinot.
Tai superinis bronzantas, kiek esu isbanzius tai efektingas duodantis svytejima is kart rudinantis bronzantas. Gal kas turite norejau pasidalint efektu su kitomis mergaitemis.
user posted image
Atsakyti
remele
Šie jau nebegaminami ir sunkiai randami, nors įmanoma rasti pasistengus biggrin.gif Jų labai norėjau, viena mergina siūlė, bet tuo metu neturėjau atliekamų pinigėlių, tai taip ir likau nepabandžius doh.gif
Gal galėtumėt parodyti, kaip jie atrodo ant jūsų veiduko bigsmile.gif a
Atsakyti
superinis dalykelis tikrai , jei lyginant su kitais rudinanciais dalykeliais, kai busiu pasidazius nusifotkinsiu:)lyginant su beige tai jie naturaliai rudina svytina, o sie na kitaip:) bet abeji gali but skirtingom paskirtim ir progom:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remele: 14 rugsėjo 2011 - 21:27
QUOTE(gudre755 @ 2011 09 14, 21:25)
ačiū mimoza:) ryt ar po ryt pati turėsiu teint beige visą pilną dėžutę (draugė parveš) tai ir išbandysiu thumbup.gif nors labai norėjau teint dore biggrin.gif nu bet nieko ateitį ir vėl juos įsigysiu, o gal teint beige labiau patiks nei teint dore  lotuliukas.gif

Labai lauksiu atsiliepimu bigsmile.gif
as irgi laukiu kol parves... bet dar turiu laiko apsisprest del spalvos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 09 15, 19:37)
Labai lauksiu atsiliepimu  bigsmile.gif
as irgi laukiu kol parves... bet dar turiu laiko apsisprest del spalvos rolleyes.gif

atsiliepimu nebus biggrin.gif nes parvežė presuotus doh.gif tai jų nenoriu schmoll.gif nesusipratimas įvyko biggrin.gif dabar vėl reiks galvot iš kur gaut g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Kaip zadejau kelios nuotraukos pasidazius su meteoritais guerlain terracotta summer stones ., pasidazyta labai nedaug. Matos svytejimas toks rusvas naturalus., na man matos.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remele @ 2011 09 26, 18:47)
Kaip zadejau kelios nuotraukos pasidazius su meteoritais guerlain terracotta summer stones ., pasidazyta labai nedaug. Matos svytejimas toks rusvas naturalus., na man matos.smile.gif

As nieko nematau,ir arti jei butu veidas,tai tuomet gal g.gif
Atsakyti
dar viena:) gal nieks nesijuoks:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remele: 26 rugsėjo 2011 - 19:26