Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(žvarba @ 2011 06 10, 13:49)
merginos skubiai reikia patarimo   4u.gif  4u.gif  4u.gif paprotinkit ar tiktų visiškai baltaodei guerlain meteoritų teint beige numeriuką naudoti kaip bronzantą?? g.gif Iš anksto ačiū visoms nepatingėjusioms atsakyti 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As irgi prie baltaodziu, bet man nei vieni is mano turimu meteoritu jokios konkrecios spalvos nesuteikia, greiciau tam tikro atspalvio svytejima smile.gif Vien tik jais "pasipudrinus" ant makiazo pagrindo, man truputi veidas blankus pasidaro, vis tiek norisi spalvos ant skruostu ax.gif o jau meteoritus derinu prie skruostams naudojamos spalvos - kartu su bronzantu naudoju beige chic (nes jie man tokie, sakyciau, auksiniai, rusvesnio atspalvio), o su rausvesniais skaistalais - teint rose (saltesnio atspalvio, paskaistina). Vien tik juos naudojant sau blanki ir isblyskusi atrodau ax.gif
Tik va porakart bandziau per ziopluma ir neismanyma isigytus neoriginalius Pink Fresh, tai va jie man, sakyciau, jau ir skaistalus atstoja, nes jeigu kokie teint rose nesuteikia jokios spalvos, tik svytejima, tai sie suteikia skruostams sveiko persikinio rausvumo be pavieniu blizgiu. Bet negaliu komentuoti, kadangi Pink Fresh originaliu nesu bandziusi, gal cia tik fake'ai tokie... blink.gif Kazkodel manau, kad turincios originalius be vargo greitai galetu atskirti meteoritu kopijas tongue.gif Gal rezultatas ir ne blogesnis, bet jis tiesiog kitoks biggrin.gif
Nemanau, kad meteoritai gali atstoti bronzanta tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte27: 19 birželio 2011 - 00:48
QUOTE(urte27 @ 2011 06 19, 01:43)
As irgi prie baltaodziu, bet man nei vieni is mano turimu meteoritu jokios konkrecios spalvos nesuteikia, greiciau tam tikro atspalvio svytejima  smile.gif  Vien tik jais "pasipudrinus" ant makiazo pagrindo, man truputi veidas blankus pasidaro, vis tiek norisi spalvos ant skruostu  ax.gif  o jau meteoritus derinu prie skruostams naudojamos spalvos - kartu su bronzantu naudoju beige chic (nes jie man tokie, sakyciau, auksiniai, rusvesnio atspalvio), o su rausvesniais skaistalais - teint rose (saltesnio atspalvio, paskaistina). Vien tik juos naudojant sau blanki ir isblyskusi atrodau  ax.gif 
Tik va porakart bandziau per ziopluma ir neismanyma isigytus neoriginalius Pink Fresh, tai va jie man, sakyciau, jau ir skaistalus atstoja, nes jeigu kokie teint rose nesuteikia jokios spalvos, tik svytejima, tai sie suteikia skruostams sveiko persikinio rausvumo be pavieniu blizgiu. Bet negaliu komentuoti, kadangi Pink Fresh originaliu nesu bandziusi, gal cia tik fake'ai tokie...  blink.gif Kazkodel manau, kad turincios originalius be vargo greitai galetu atskirti meteoritu kopijas tongue.gif Gal rezultatas ir ne blogesnis, bet jis tiesiog kitoks biggrin.gif
Nemanau, kad meteoritai gali atstoti bronzanta  tongue.gif

Sveikos mergaitės. Aš esu visiška baltaodė. Turiu pirmą numerį ir trečiąjį meteoritų iš naujos kolekcijos.Tai būtų Nr.1 teint rose ir 3 nr. Teint dore. Pirmas duoda baltą perlamutrą veidui,, pagyvina veidą. Jį naudoju žiemai. O teint dore suteikia gelsvą atspalvį su švytėjimu, bet labai lengvu, bent jau mano odai.Tai naudoju jį dabar. Bet iki bronazato tol gražu, nes turiu ir jį galiu palyginti.
Kas dar neturi meteoritų būtų patarimas. Juos reikia labai nemažai tepti, kad matytusi efektas. Kažkaip tai po kurio laiko jis išryškėja ant odos, tik ne poo vieno brūkšte\lėjimo.
Tiesa bandžiau ir antrąjį numerį, kur daugiau rožinių meteoritų, tai man labai netiko. Buvau kaip paršiukas. wub.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image

Taip realiai atrodo klasikiniai Guerlain meteoritai:

user posted image

iš kairės į dešinę: Teint Rose, Teint Beige, Teint Dore.

11-oji tema
Atsakyti
idomu, kokia spalvyte suteiktu teint beige, jei isimciau rozinius rutuliukus? g.gif bijau, kad 3 nr per daug nenurusvintu. baigineju teint rose ir dabar renkuosi is kitu dvieju
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 06 30, 10:22)
idomu, kokia spalvyte suteiktu teint beige, jei isimciau rozinius rutuliukus? g.gif bijau, kad 3 nr per daug nenurusvintu. baigineju teint rose ir dabar renkuosi is kitu dvieju

Per kiek laiko sunaudojot teint rose? Man tai galo nesimato nei vieniems neteoritams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 06 30, 11:22)

nepatiko Teint Rose? ar jie labai blizgūs, ar dienai "pakenčiami" tuo atžvilgiu? biggrin.gif
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2011 06 30, 14:27)
Per kiek laiko sunaudojot teint rose? Man tai galo nesimato nei vieniems  neteoritams biggrin.gif

specialiai susiradau zinute parasyta prie paskutiniu pirkiniu biggrin.gif kovo 26 unsure.gif puse kiekio pasilikau sau, o kita pardaviau, bet kazkaip greit susinaudojo g.gif

QUOTE(Estela_ @ 2011 06 30, 18:02)
nepatiko Teint Rose? ar jie labai blizgūs, ar dienai "pakenčiami" tuo atžvilgiu?  biggrin.gif
g.gif

jau baiginejasi, tai noriu kitus isbandyti, kurie turetu rusva atspalvi. senieji meteoritai man patiko labiau del mazesnio zerejimo. naudoju juos kiekviena diena, nes be ju man ant veiduko kazko truksta. gal pripratimas, nes jau 2 metus juos naudoju
Atsakyti
labas 4u.gif

nusipirkau presuotus Mythic Parfait, siaip norejau rutulines, bet sita uzradau pigiai ebay. ka as galiu pasakyt biggrin.gif patiko man, patiko.... siaip stebuklo nesitikejau, bet graziai ant veido nugule, ir va jau vakaras, o as dar vis graziai sau atrodau smile.gif

Sekantis pirkinys bus rutuliukai.... ax.gif
Atsakyti
Kokius sepetelius naudojat Guerlain meteoritams? ax.gif Nusipirkau Guerlain sepeteli, skirta butent meteoritams, bet nelabai tiko mano labai jautriai odai g.gif
Atsakyti
dauguma naudoja TBS face&body smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 29, 13:58)
dauguma naudoja TBS face&body  smile.gif

Turiu ji thumbup.gif
Dar noretusi kazkokio mazesnio, i rankine, su kokiu ideklu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2011 06 30, 14:27)
Per kiek laiko sunaudojot teint rose? Man tai galo nesimato nei vieniems  neteoritams biggrin.gif

mano taip pat nesimato pabaigos biggrin.gif
bet kokie grazus naujuju ipakavimai wub.gif , nepalyginsi su poperinem dezutem

QUOTE(_Pandora_ @ 2011 07 29, 14:12)
Turiu ji thumbup.gif
Dar noretusi kazkokio mazesnio, i rankine, su kokiu ideklu ax.gif

siaip, kadangi meteoritai naudojami visam veidui, uzbaigimui, tai tiktu bet koks svelnaus plauko kabukis.
As irgi naudoju tbs face&body, tai sakyciau tepant meteoritus, jo privalumas tikrai ne forma(man noretusi platesnio), bet svelnumas
Atsakyti