Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(Virbalė @ 2011 05 20, 18:12)
Kad kvapas tai tikrai nekvepia jie taip, kaip manieji. Mano senuju net dezute pradarius kvapas po kampari pasklinda, o siu toks specifinis "cheminis" kvapas. Dezute irgi kaip apklijuota smile.gif stai keletas nuotrauku:

turiu trijų skirtingų rūšių meteoritus, jų visų kvapas identiškas malonus.....
Atsakyti
Pagaliau ir mano oda pamylejo meteoritai biggrin.gif gavau is driauges miltuku pabandyt.. ne uostomu, bet tepamu biggrin.gif Vadinas Guerlain Gold temptation. Nu ka as galiu pasakyt, labai faini bigsmile.gif tikejaus, kad reiks daug daugiau mozot, kad kazkas pasimatytu.. aisku, dar priduoda tai, kad tai miltukai, o imant is viso jauciu daugiau tektu pavargt.. bet padariau toki ekspermenta, viena zanda patepiau su jais, o kita su esecce shimeriu.. ir ka jus galvojat, jei ne toks pat, tai labai pan efektas.. tik pas essence daugiau pavieniu blizguciu, bet tom, kurios negali sau leist isigyt meteoritu manau geras variantas 4u.gif biggrin.gif atsiprasau tu, kurios myli meteoritus, ir man jie patiko, tik cia toks mazas pastebejimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 05 24, 17:01)
Bet padariau toki ekspermenta, viena zanda patepiau su jais, o kita su esecce shimeriu.. ir ka jus galvojat, jei ne toks pat, tai labai pan efektas.. tik pas essence daugiau pavieniu blizguciu, bet tom, kurios negali sau leist isigyt meteoritu manau geras variantas 4u.gif  biggrin.gif atsiprasau tu, kurios myli meteoritus, ir man jie patiko, tik cia toks mazas pastebejimas 4u.gif

Is tiesu is dalies pritariu ax.gif Aisku siu jusu essence nesu bandziusi, esu bandziusi keleta kiek brangesniu, bet trigubau pigesniu uz meteoritus ir labai akivaizdaus ir didelio skirtumo nemaciau ax.gif Na, aisku, "tirsciau" uztepus pigesniu, saules sviesoje veidas gali atrodyti kaip glazuruotas, kartais pavieniu blizgiuku kiek daugiau, bet nepasakyciau, kad ir meteoritai neturi pavieniu. Bet kokiu atveju, tiek meteoritus, tiek kitokius naudojant, matosi, kad kazkas tepta, tik gal pigesni greiciau "issiduoda" smile.gif
Meteoritus isimylejau del ju svaiginanciai malonaus kvapo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalė: 31 gegužės 2011 - 09:36
Sveikutes. Gal galit patart...Kazkaip visad naudojau egipto zeme, bet dabar ziuriu kas giria meteoritus...Kaip tik mano egipto zeme baigias, sakau gal kazka naujo pabandyt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(***** @ 2011 05 31, 16:34)
Sveikutes. Gal galit patart...Kazkaip visad naudojau egipto zeme, bet dabar ziuriu kas giria meteoritus...Kaip tik mano egipto zeme baigias, sakau gal kazka naujo pabandyt... g.gif

meteoritai visai kitokį efektą suteikia negu egipto žemė, meteoritų išvis galima sakyt nesimato jie tik suteikia tokį baigiamajį akcentą,tai egipto žemės jums niekaip nepakeis
Atsakyti
ta kip suprantu meteoritai suteikia tokio svytejimo g.gif ?tinkami naudot pvz paakcentuot, suteikt svytejimo kaikuriopms veido dalims?ar geriau tinka tam reikalui koks pvz dior shimeris?
o kazin kokia kaina ju oro uostuose buna duty free gal kas zino?ar pigiau?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 06 01, 10:32)
ta kip suprantu meteoritai suteikia tokio svytejimo  g.gif ?tinkami naudot pvz paakcentuot, suteikt svytejimo kaikuriopms veido dalims?

yra dviejų tipų meteoritai, tie baziniai, kurie gaminami nuolatos
user posted image
•01 Mythic
•02 Pink Fresh
•03 Beige Chic
jie nėra blizgūs, tik tokį labai subtilų švytėjimą duoda, tai jie tinka visam veidui, pvz mythics naudoju kaip pudrą visam veidui,

ir būna tie limituoti, kurie jau yra tikrai šimeriai ir jais viso veido niekaip schmoll.gif Turiu perles imperiales tai juos naudoju kaip šimerį
user posted image
Va čia pažiūrėkit mergina išsamiai su foto aiškina mirksiukas.gif tai Jums vietoj egipto žemės gal patiktų Beige chic g.gif bet kad pakeistų EŽ, tai nesitikėkit, jų kita funkcija smile.gif .
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 01 birželio 2011 - 11:21
aciuka 4u.gif
nu reikes pasizvalgyt tu limituotu, nes va ryt busiu oro uoste tai mastau pigiau nugriebt thumbup.gif
bet va mastau tarp guerlai, dior ir nars albatros,nes man visam veidukui kaip ir nereikia, man labiau kaip shimerio ar hailaiterio reiktu g.gif
gal kas gali patart 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 06 01, 10:22)
aciuka 4u.gif
nu reikes pasizvalgyt tu limituotu, nes va ryt busiu oro uoste tai mastau pigiau nugriebt  thumbup.gif
bet va mastau tarp guerlai, dior ir nars albatros,nes man visam veidukui kaip ir nereikia, man labiau kaip shimerio ar hailaiterio reiktu  g.gif
gal kas gali patart 4u.gif  blush2.gif

Yra tema veido svytejimui.
Tema
Neuzdavinekit visu Jums rupimu klausimu vienoj temoj. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 06 01, 11:22)
aciuka 4u.gif
nu reikes pasizvalgyt tu limituotu, nes va ryt busiu oro uoste tai mastau pigiau nugriebt  thumbup.gif
bet va mastau tarp guerlai, dior ir nars albatros,nes man visam veidukui kaip ir nereikia, man labiau kaip shimerio ar hailaiterio reiktu  g.gif
gal kas gali patart 4u.gif  blush2.gif

Oro uoste limituotu nebuna.
Atsakyti
merginos skubiai reikia patarimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif paprotinkit ar tiktų visiškai baltaodei guerlain meteoritų teint beige numeriuką naudoti kaip bronzantą?? g.gif Iš anksto ačiū visoms nepatingėjusioms atsakyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jau gera menesi turiu nr 3, teint dore. ziema mano veidas buna sviesus vos ne kaip suris, vasara truputi irunda, nors spec. nesideginu. taigi net man nr 3 yra ne per tamsus, aisku, nukisau tamsiausius rutuliukus i dezutes dugna...
aplamai, esu laaaaabai patenkinta meteoritais, pries pirkdama daug apie juos prisiskaiciau, ypac apie ta tariama ju “bobuciu “kvapa. mano bobute tai valerijonais kvepejo ( smirdejo tiesa sakant ) biggrin.gif taip kad man meteoritai kvepia pasakiskai. planuoju pirkti dar vienus sviesesnius, ziemai.
Atsakyti