Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(mimi88 @ 2011 04 30, 13:38)
labas, noreciau patarimo is meteoritu eksperciu 4u.gif esu isvziavus ir vietinej kristej jie tokiu dalyku neturi, o reikia gana greit apsispresti - ar presuoti rose frais ar rutuliniai beige ax.gif makiazo pagrinda naudoju labai retai, kasdien egipto zeme ar ysl soleil d'afrique bronzantas, dar laukiu teracottos parkeliaujant, reikia kazko uzbagimui ir gaivumui, lengvam skaistumui, bet nenoriu blizget perlamutru ar buti ruzava, pati esu gana tamsios odos tai biaju kad ant bronzantu beige nebus efekto o rose frais bus ruzavi doh.gif tikiuosi pagelbesit kas is siu dvieju butu tinkamiau blush2.gif

Presuoti, kaip rasiau neseniai, nusitrina greitai ir lieka elementari pudra, o kiekis ju mazas, tai tikrai neverta uz ta kaina pirkt. Kad ruzavuma igaut, tai reikia pabruzint, o lengvai perbraukus ne pro kur nebusit ruzava. Na o del rutuliniu, tai tikrai man jie verciausi dmeesio (jeigu ka juk galit ir isimt blizgiausius ir pan rutuliukus ir pasidaryt pagal save spalvyte), o del 'beige' nepasakysiu kaip jau ant egipto zemes butu.

QUOTE(mimi88 @ 2011 04 30, 13:56)
ir dar klausimelis gal zinot ar presuotu meteoritu testerine pakuote tiek pat gramu ar mazesne?

Taip, testerine tokio pat kiekio pakuote.
Atsakyti
siandien pasiterliojau kristej meteoritais - rutuliais teint dore ir presuotais rose frais, tai vizualinio efekto jokio kaip ir nera bet man labai patiko kaip fiksuoja makiaza - tepiau ant pudros + ysl bronzanto tai va jau puse dienos kaip visas veidas blizga (mano riebi oda) isskyrus tas vietas kur tepiau meteoritus - tai tame man ir visas ju efektas, suteikia gaivumo, patiko thumbup.gif vistik man labiau patiko presuoti bent siandien nes maziau blizgus, tai juos pirma ir isigysiu, bet zinau kad noriu ir noresiu greitu laiku ir burbuliuku ax.gif
Atsakyti
Gal ir kartosiuosi (ne visas temas seku), bet noriu paklausti. Pati senokai jau turiu Tein Rose meteoritus, ju originalumu net neabejoju, bet sia savaite nesusiturejau ir pabandymui is vienos merginos internetu nusipirkau mini pakuote Pink Fresh. Nenoriu nieko kaltinti, bet man tikrai kyla abejoniu del ju originalumo, nes manieji senieji labai skiriasi nuo siu blink.gif Gal kas nors turi bent viena originalia mini pakuote, arba pacius Pink Fresh ir pakomentuos.
1. Manieji originalus, turbut kaip ir visi meteoritai, skleidzia labai malonu kvapa, o sie kvepia, kaip iprasta pudra (tokiu talku).
2. Manieji originalus labai trapus ir nors burbuliukas suvoliotas gana didelis, bet jis lengvutis, pakracius dezute, joje atsiranda "dulkiu". O sie isigytieji suvolioti kietai, pats burbuliukas gan sunkus. Siandien bebandydama netycia net numeciau ant zemes, ir nieko jam neatsitiko rolleyes.gif
3. Manuosiuose Teint Rose yra ir matiniu ir blizgiu burbuliuku, o sie beveik visi matiniai. Efektas jais pasitepus, nepasakyciau, kad prastas, suteikia toki svytejima ir nepalieka jokiu pavieniu blizguciu, bet vien mintis, kad gali buti fake'as mane ismusa biggrin.gif kita vertus niekada neturejau nei Teint Beige, nei Pink Fresh, tai net neisivaizduoju, kokio efekto is ju tiketis blink.gif O tuo labiau net nezinau, ar miniukai tokie, kaip ir normalaus dydzio pakuotese, tik mazesniais kiekiais? Gal jie ir turi buti kitokie? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 05 20, 17:52)
Gal ir kartosiuosi (ne visas temas seku), bet noriu paklausti. Pati senokai jau turiu Tein Rose meteoritus, ju originalumu net neabejoju, bet sia savaite nesusiturejau ir pabandymui is vienos merginos internetu nusipirkau mini pakuote Pink Fresh. Nenoriu nieko kaltinti, bet man tikrai kyla abejoniu del ju originalumo, nes manieji senieji labai skiriasi nuo siu blink.gif  Gal kas nors turi bent viena originalia mini pakuote, arba pacius Pink Fresh ir pakomentuos.
1. Manieji originalus, turbut kaip ir visi meteoritai, skleidzia labai malonu kvapa, o sie kvepia, kaip iprasta pudra (tokiu talku).
2. Manieji originalus labai trapus ir nors burbuliukas suvoliotas gana didelis, bet jis lengvutis, pakracius dezute, joje atsiranda "dulkiu". O sie isigytieji suvolioti kietai, pats burbuliukas gan sunkus. Siandien bebandydama netycia net numeciau ant zemes, ir nieko jam neatsitiko  rolleyes.gif
3. Manuosiuose Teint Rose yra ir matiniu ir blizgiu burbuliuku, o sie beveik visi matiniai. Efektas jais pasitepus, nepasakyciau, kad prastas, suteikia toki svytejima ir nepalieka jokiu pavieniu blizguciu, bet vien mintis, kad gali buti fake'as mane ismusa biggrin.gif kita vertus niekada neturejau nei Teint Beige, nei Pink Fresh, tai net neisivaizduoju, kokio efekto is ju tiketis  blink.gif  O tuo labiau net nezinau, ar miniukai tokie, kaip ir normalaus dydzio pakuotese, tik mazesniais kiekiais? Gal jie ir turi buti kitokie?  blink.gif

Aš esu pirkusi meteoritus mažose dėžutėse ( mini trio plius šepetėlis ). Tačiau pačios dėžutės man pasirodė labai prastos, nes apklijuotos popieriumi, o ir kabinti su šepetėliu nepatogu, todėl pardaviau... rolleyes.gif blink.gif Dėl autentiškumo, tai jeigu kiltų kažkokių įtarimų turbūt vienintelis būdas, kaip sužinoti ar jie originalus, tai kvapas. Nes kad ir kiek ilgai meteoritai buvo prastovėje, ju kvapas niekada neišnyks. Galite pabandymui vieną rutuliuka per pusę perskelti, vidus juk šviežias bus, tad ir meteoritams būdingas kvapas turi būti.
Dėl atsirandančių dulkių, tai senąjame leidime, kas liečia didelias pakuotes, tai rutuliukai būdavo minkštesni ir tų dulkių susidarydavo daug. Tačiau išėjus naujam leidimui didelėse metalinėse dėžutės, jie tik pradžioje būna šiek tiek minkšti, susidaro dulkių, o paskui sukietėja.
Dėl spalvos, tai kiek pamenu visi jie matiniai tikrai nebuvo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 20 gegužės 2011 - 18:03
Kad kvapas tai tikrai nekvepia jie taip, kaip manieji. Mano senuju net dezute pradarius kvapas po kampari pasklinda, o siu toks specifinis "cheminis" kvapas. Dezute irgi kaip apklijuota smile.gif stai keletas nuotrauku:

user posted image
user posted image
user posted image
Aisku, pasakius apie savo abejones pardavusiai merginai, jinai labai sutriko, sutiko net pinigus grazinti, nes pati normaliu niekada neturejo, todel negali skirtumu ivertinti.
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 05 20, 18:52)
Gal ir kartosiuosi (ne visas temas seku), bet noriu paklausti. Pati senokai jau turiu Tein Rose meteoritus, ju originalumu net neabejoju, bet sia savaite nesusiturejau ir pabandymui is vienos merginos internetu nusipirkau mini pakuote Pink Fresh. Nenoriu nieko kaltinti, bet man tikrai kyla abejoniu del ju originalumo, nes manieji senieji labai skiriasi nuo siu blink.gif  Gal kas nors turi bent viena originalia mini pakuote, arba pacius Pink Fresh ir pakomentuos.
2. Manieji originalus labai trapus ir nors burbuliukas suvoliotas gana didelis, bet jis lengvutis, pakracius dezute, joje atsiranda "dulkiu". O sie isigytieji suvolioti kietai, pats burbuliukas gan sunkus. Siandien bebandydama netycia net numeciau ant zemes, ir nieko jam neatsitiko  rolleyes.gif
3. Manuosiuose Teint Rose yra ir matiniu ir blizgiu burbuliuku, o sie beveik visi matiniai. Efektas jais pasitepus, nepasakyciau, kad prastas, suteikia toki svytejima ir nepalieka jokiu pavieniu blizguciu, bet vien mintis, kad gali buti fake'as mane ismusa biggrin.gif kita vertus niekada neturejau nei Teint Beige, nei Pink Fresh, tai net neisivaizduoju, kokio efekto is ju tiketis  blink.gif  O tuo labiau net nezinau, ar miniukai tokie, kaip ir normalaus dydzio pakuotese, tik mazesniais kiekiais? Gal jie ir turi buti kitokie?  blink.gif

Pas mane yra Pink fresh jei taipogi yra kieti ir matiniai,dėl kvapo nežinau kadangi esu sumaišius juos su kitais meteoritais tai dabar visi kvepia tai negalėčiau pasakyt ar Pink fresh kvepia ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 05 20, 19:12)
Aisku, pasakius apie savo abejones pardavusiai merginai, jinai labai sutriko, sutiko net pinigus grazinti, nes pati normaliu niekada neturejo, todel negali skirtumu ivertinti.

man čia grynai neoriginalas atrodo, jei nėra to kvapo - iškart kad tai padielka galima pasakyti, bet pamačius tą foto - viskas aišku pasidarė, nes turi atrodyt taip miniukų pagrindas, kaip apačioj foto įkėliau, o tas užrašas Guerlain kur pas jus labai jau baisus, net šriftas ne toks koks turi būt, be to ir kiekis skiriasi, vienur 8g kitur 6g. ax.gif
be to keistas tas rutuliukų kietumas -nei vienos dulkelės nesimato, juk jie susikrato, minkštučiai yra, o čia - kaip akmenukai kokie.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 20 gegužės 2011 - 18:33
Jie visi kvepia ir pink fresh ir myth ir beige... Kvapas turbūt, vienintelis rodiklis pagal kurį galima nustatyti rutuliukų autentiškumą.
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2011 05 20, 18:31)
man čia grynai neoriginalas atrodo, jei nėra to kvapo - iškart kad tai padielka galima pasakyti, bet pamačius tą foto - viskas aišku pasidarė, nes turi atrodyt taip miniukų pagrindas, kaip apačioj foto įkėliau,  o tas užrašas Guerlain kur pas jus labai jau baisus, net šriftas ne toks koks turi būt,  be to ir kiekis skiriasi, vienur 8g kitur 6g.  ax.gif
be to keistas tas rutuliukų kietumas -nei vienos dulkelės nesimato, juk jie susikrato, minkštučiai yra, o čia  - kaip akmenukai kokie.

user posted image

Naujieji normalaus dydžio metalinėse dėžutėse irgi per kelis mėnesius sukietėja... Turėjau net kelias dėžutes ir dabar turiu ir visi jie pirkti tiek užsienyje tiek duty free, tai visi jie sukietėja. Senųjų leidimo meteoritai būdavo minkštesni. Naujųjų tik pradžioje šiek tiek minkšti ir po keletos mėnesių jau kietesni patampa. Gal tiesiog jų gamyboje kažką pakoregavo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 05 20, 18:31)
man čia grynai neoriginalas atrodo, jei nėra to kvapo - iškart kad tai padielka galima pasakyti, bet pamačius tą foto - viskas aišku pasidarė, nes turi atrodyt taip miniukų pagrindas, kaip apačioj foto įkėliau,  o tas užrašas Guerlain kur pas jus labai jau baisus, net šriftas ne toks koks turi būt,  be to ir kiekis skiriasi, vienur 8g kitur 6g.  ax.gif
be to keistas tas rutuliukų kietumas -nei vienos dulkelės nesimato, juk jie susikrato, minkštučiai yra, o čia  - kaip akmenukai kokie.

user posted image

Tai va tas kietumas, nepaisant kvapo, ir man uzkliuvo. Nes savuju Teint Rose as nekratau, bet tiesiog sepeteliu juos maisant tu dulkiu susidaro nemazai, visas dugnas dulkelemis apsemtas, o sie nebyra anei trupucio. Taigi, reziume - nusipirkau Fake'a doh.gif

O dezutes dugna tai ir as lyginau su savo didziuoju, tai skiriasi, bet pamaniau, kad gal miniuku viskas kitaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalė: 20 gegužės 2011 - 18:47
QUOTE(Virbalė @ 2011 05 20, 19:45)
O dezutes dugna tai ir as lyginau su savo didziuoju, tai skiriasi, bet pamaniau, kad gal miniuku viskas kitaip  doh.gif

aš čia įkėliau kaip miniuko dugnas atrodo smile.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, kad padejote issiaiskinti 4u.gif reikia buti budrioms... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 05 20, 12:12)

Jau vien užrašas "Fresh Pink" daug ką pasako. Turi būti "Pink Fresh".

QUOTE(Estela_ @ 2011 05 20, 12:31)

Maniškiai miniukai lygiai taip pat atrodo.
Atsakyti