Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(žvarba @ 2011 04 15, 11:49)
ir mythics naudojant?

aha, visiems meteoritams vienas TBS šepetys. O turiu mythic, gold temptation, Midnight Butterfly
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 04 15, 11:39)
o tai įdegsit vasarą, neatrodys keistai g.gif nors aš white neturėjus, negaliu pasakyt g.gif  blush2.gif

nenaudosiu vasara ju, tiesiog pasirinkimo nebuvo, tai ir paemiau juos. ziemai.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 04 14, 13:54)
gal per kietas šepetėlis  g.gif  ir šiaip keletą kartų perbraukt neužtenka, tepkit negailėkit, eksperimentuokit, tepkit, kol matysis efektas  ax.gif

Aciu uz patarima 4u.gif Gal ir tiesa, nusipirkau minkstuteli sintetiniu sereliu sepeteli, tai gal but lengviau juo "pagauti" tuos meteoritus, nei mano turetais naturaliu sereliu smile.gif

QUOTE(shopingas @ 2011 04 14, 15:41)
Man rodos per mazai tepat - kiek susidariau nuomone is atsiliepimu, tai su jais pavargt reikia, t.y. bruzini, tepi, bruzini, tepi ir taip ne viena ir ne du kartus, o daug daug daug. Nors pati turejau ir presuotus, ir rutuliukais 'Mythic', tai man efekto jokio nesimate kiek betepciau - na minimaliai tik, bet nepasilikau, nes pusvalandi tepliotis, kad viena rezultata matyciau, tai aciu ne....  ax.gif

drinks_cheers.gif Vargstu kiekviena karta noredama isgauti ta svytelima biggrin.gif

QUOTE(Porcelianinė @ 2011 04 14, 18:47)
As turiu trejus paprastus meteoritus ir dvejus limituotus, bet visus naudoju tik dezuteje supurcius t.y. tepu tik miltelius  ax.gif

Paskutiniu metu as irgi taip darau, kazkiek lengviau uztepti, bet vis tiek pavargti reikia smile.gif Net susimasciau, gal butinas koks nors papildomas kokios nors priemones sluoksnis pries juos tepant g.gif na panasiai kaip pries seselius tepamas seseliu pagrindas... g.gif reikes pabandyti tepti pries tai uztepus grunto ax.gif

QUOTE(žvarba @ 2011 04 15, 11:39)
va va, Guerlain atrodo gan natūraliai, pvz man (baltaodė aš) mythic suteikia švytėjimą, kuris atšviežina kiek veidą, bet jo kaip ir nėra, net nemoku išsireikšti, jų nesimato, nors oda atrodo šviežesnė... Aš mythic naudoju kaip kompaktinę pudrą. O pvz limituoto leidimo perles imperiales jau "matosi", daug labiau švyti, ne blizga, o švyti.. ir visam veidui jau nelabai jie schmoll.gif  na Jums reikia pabandyti, kad suprastumėt apie ką kalbu blush2.gif pačiai palyginti 4u.gif

Jau uzsimaniau kazkokiu akivaizdziai matomu rezultatu, ko gero teks pirkti kitus, bet ir siuos dar pasiliksiu. Galbut labiau svytincio rezultato noretusi ant skruostikauliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kleopatra1988 @ 2011 04 24, 17:35)
o kokia situ kaina Kristianoje ? smile.gif aciu smile.gif

Nezinau kiek apie juos skaitet/domejotes, bet realiai cia kaip eiline pudra - pats pavirsius turi blizgumo/svytejimo, bet po keliu naudojimu nusitrina ir lieka pati paprasciausia pudra. Pats viduriukas irgi per mazas, per mazai pigmentuotas, kad tikrai kazka maskuotu, tai realiai uz paprasta pudra tikrai neverta tiek moket. Na ir siaip tada geriau i kitas pudrytes zvalgytis, kad ir to paties Guerlain.
Atsakyti
aciu uz issamu atsakyma smile.gif as makijazo pagrindo nenaudoju, gal pasirodys kvaila, bet jaciuosi kaip su purvinu veidu biggrin.gif todel ir susidomejau guerlain meteoritais, kad siek tiek suteikti veidui gaivumo...vis gi noriu kokius nors pabandyti smile.gif kiek skaiciau, tai juos galima ir be makiazo pagrindo tepti? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kleopatra1988: 25 balandžio 2011 - 10:35
QUOTE(kleopatra1988 @ 2011 04 25, 11:34)
kiek skaiciau, tai juos galima ir be makiazo pagrindo tepti? wink.gif

Galima ir vienus tept, nors priklausomai nuo meteoritu rusies kai kurie pasimato realiai tik ant sulyginto, t.y. papudruoto, veiduko - kitaip to efekto nesimato. Nors meteoritai oficialiai skaitosi pudra, bet realiai jie neduoda rimtesnes spalvos, atspalvio, o tik labai lengva, nors yra kelios rusys, kad duoda ir spalvyte, ir ryskesni atspalvi vos su keliais perbraukimais.

Siaip siulyciau Kristianoj pasibandyt meteoritus - 3 rusys yra, isbandzius zinosit patinka ar ne ir jei patinka, tai i kuria puse (t.y. spalvu atzvilgiu) dairytis. Tada jau matysit tenkina tu pagrindiniu rezultatas ar norit isbandyt limituotus ir ieskotis internete.
Atsakyti
QUOTE(kleopatra1988 @ 2011 04 25, 10:34)
aciu uz issamu atsakyma smile.gif as makijazo pagrindo nenaudoju, gal pasirodys kvaila, bet jaciuosi kaip su purvinu veidu biggrin.gif todel ir susidomejau guerlain meteoritais, kad siek tiek suteikti veidui gaivumo...vis gi noriu kokius nors pabandyti smile.gif kiek skaiciau, tai juos galima ir be makiazo pagrindo tepti? wink.gif

tokiu atveju net nebandyciau, ne tas, kai jie tepami tiesiai ant odos schmoll.gif bet jei isbandysit, parasykit
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 04 25, 22:54)
tokiu atveju net nebandyciau, ne tas, kai jie tepami tiesiai ant odos  schmoll.gif bet jei isbandysit, parasykit

man tai gerai jie ir tiesiai ant odos. jeigu oda be trukumu, tai kam save maliavoti tais makiazo pagrindais? nebent kokiu kremu su spalva ar kazkuo panasiu. as siulyciau pabandyti, rezultatas tikrai gali buti neblogas wink.gif
Atsakyti
Badziausi parduotuveje meteoritus ant rankos. Tai betepdama ant rankos prisiminiau skaitytus cia atsiliepimus. Nes tikrai gerokai mozojau i tuos rutuliukus, tepiau ant rankos, vel mozojau vel tepiau, ir nieko nepamaciau blink.gif isskyrus kelis blizgucius blink.gif
Tai tam momentui susilaikiau nuo pirkimo, nors esu nusiteikus nusipirkti g.gif turbut reiks prasyti konsultantes kad padazytu ir parodytu koks tai efektas ir kad padetu issirinkti kuriuos man pirktis g.gif
Rasau cia visa litanija tam kad taip ir pagalvojau,jog ant makiazo pagrindo meteoritai turetu geriau ir teptis ir atrodyti negu ant "nuogos" odos g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 04 26, 21:15)

Rasau cia visa litanija tam kad taip ir pagalvojau,jog ant makiazo pagrindo meteoritai turetu geriau ir teptis ir atrodyti negu ant "nuogos" odos g.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif Su pagrindu oda lygesne, vienodesnio atspalvio, tai ir lengviau ta efekta pamatyt. Ant grynos odos tepant vistiek kitaip atrodo, nes spalva odos nera visiskai vienoda ir pan. Nors pvz drugelius drasiai tepdavau be jokiu pagrindu, pudru ir tt - man baltaodei jie duodavo rudumo ir uztekdavo pamaskavimo minimalaus, o ir sepetelio nereikedavo begale kartu makaluot i meteoritus.
Atsakyti
labas, noreciau patarimo is meteoritu eksperciu 4u.gif esu isvziavus ir vietinej kristej jie tokiu dalyku neturi, o reikia gana greit apsispresti - ar presuoti rose frais ar rutuliniai beige ax.gif makiazo pagrinda naudoju labai retai, kasdien egipto zeme ar ysl soleil d'afrique bronzantas, dar laukiu teracottos parkeliaujant, reikia kazko uzbagimui ir gaivumui, lengvam skaistumui, bet nenoriu blizget perlamutru ar buti ruzava, pati esu gana tamsios odos tai biaju kad ant bronzantu beige nebus efekto o rose frais bus ruzavi doh.gif tikiuosi pagelbesit kas is siu dvieju butu tinkamiau blush2.gif
Atsakyti
ir dar klausimelis gal zinot ar presuotu meteoritu testerine pakuote tiek pat gramu ar mazesne?
Atsakyti