QUOTE(Vitulka @ 2011 04 14, 13:54)
gal per kietas šepetėlis

ir šiaip keletą kartų perbraukt neužtenka, tepkit negailėkit, eksperimentuokit, tepkit, kol matysis efektas
Aciu uz patarima

Gal ir tiesa, nusipirkau minkstuteli sintetiniu sereliu sepeteli, tai gal but lengviau juo "pagauti" tuos meteoritus, nei mano turetais naturaliu sereliu
QUOTE(shopingas @ 2011 04 14, 15:41)
Man rodos per mazai tepat - kiek susidariau nuomone is atsiliepimu, tai su jais pavargt reikia, t.y. bruzini, tepi, bruzini, tepi ir taip ne viena ir ne du kartus, o daug daug daug. Nors pati turejau ir presuotus, ir rutuliukais 'Mythic', tai man efekto jokio nesimate kiek betepciau - na minimaliai tik, bet nepasilikau, nes pusvalandi tepliotis, kad viena rezultata matyciau, tai aciu ne....

Vargstu kiekviena karta noredama isgauti ta svytelima
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 04 14, 18:47)
As turiu trejus paprastus meteoritus ir dvejus limituotus, bet visus naudoju tik dezuteje supurcius t.y. tepu tik miltelius
Paskutiniu metu as irgi taip darau, kazkiek lengviau uztepti, bet vis tiek pavargti reikia

Net susimasciau, gal butinas koks nors papildomas kokios nors priemones sluoksnis pries juos tepant

na panasiai kaip pries seselius tepamas seseliu pagrindas...

reikes pabandyti tepti pries tai uztepus grunto
QUOTE(žvarba @ 2011 04 15, 11:39)
va va, Guerlain atrodo gan natūraliai, pvz man (baltaodė aš) mythic suteikia švytėjimą, kuris atšviežina kiek veidą, bet jo kaip ir nėra, net nemoku išsireikšti, jų nesimato, nors oda atrodo šviežesnė... Aš mythic naudoju kaip kompaktinę pudrą. O pvz limituoto leidimo perles imperiales jau "matosi", daug labiau švyti, ne blizga, o švyti.. ir visam veidui jau nelabai jie

na Jums reikia pabandyti, kad suprastumėt apie ką kalbu

pačiai palyginti
Jau uzsimaniau kazkokiu akivaizdziai matomu rezultatu, ko gero teks pirkti kitus, bet ir siuos dar pasiliksiu. Galbut labiau svytincio rezultato noretusi ant skruostikauliu