Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

aš visų meteoritų tepu daug, kol matau efektą. Jei perbraukčiau kelis kartus, blizgėčiau, o efekto būtų nulis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2009 12 21, 21:21)
Norejau paklausti nauju meteoritu turetojas smile.gif , ar tepat nedaug ar nepagailint naujus meteoritus g.gif na man idomu, ar daugiau uztepus nebus per daug ruzavas ir blizgus veidukas blush2.gif

Man kazkaip vis tiek jie blizga tiek mazai uzsitepus tiek daug g.gif
Atsakyti
Cia kuria diena buvau uzbegusi i Kristiana kvepaliukus istestuoti ir ta pacia proga istestavau naujuosius meteoritus, kadangi pasitaike labai maloni konsultante tai pritepe ju labai riebiai na ir ka suteikia jie toki salta tona bet nzn man jie nlb patiko per stambus blizguciai bent jau man, bet dezute ispudinga wub.gif
Atsakyti
Norejau paklausti nauju meteoritu turetojas smile.gif , ar tepat nedaug ar nepagailint naujus meteoritus g.gif na man idomu, ar daugiau uztepus nebus per daug ruzavas ir blizgus veidukas blush2.gif

Tepu daugokai, blizguciai kazkaip susigeria ir lieka tik svytejimas, visiskai jokio rausvumo, ruzavumo nematau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 12 22, 12:04)
aš visų meteoritų tepu daug, kol matau efektą. Jei perbraukčiau kelis kartus, blizgėčiau, o efekto būtų nulis  ax.gif

O kiek tas daug? g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Giselle @ 2009 12 22, 12:57)
Man kazkaip vis tiek jie blizga tiek mazai uzsitepus tiek daug  g.gif

Ir man taip pat. Tikrai labai matosi tie blizgučiai. O tepu g.gif Na, gal kokius du tris sykius pereinu veidą su šepetėliu. Ir tas efektas ganėtinai blizgus, kažkaip norėtus mažiau blizgėjimo. Dabar knieti pabandydi mythik smile.gif
Dar pagalvoju... Pirkau dalį beige meteoritų, tai gal kokių rutuliukų per daug, o gal per mažai. g.gif

user posted image

Va, manieji, gal kas pakomentuos, esančias rutuliukų spalvytes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 22 gruodžio 2009 - 12:12
QUOTE(linarija @ 2009 12 22, 13:05)

user posted image

Va, manieji, gal kas pakomentuos, esančias rutuliukų spalvytes   g.gif

na kaip ir viskas tvarkoi,
geltoni duoda svytejima toki intesivesni rudi siektiek atspalvio rusvo, balti skaistinima suteikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 22 gruodžio 2009 - 12:20
QUOTE(axioma @ 2009 12 09, 20:59)
Dar klausimas Eslaudai ir cunamei dėl naujųjų meteoritų- vienoje foto matėsi jog visi rutuliukai yra blizgūs, ar ištiessų taip?  nėra nei vienos spalvos matinės?  kiek pamenu tai tiek bege, tiek mythic turėjo rutuliukų be blizgučių. mane taip gundo šie naujieji, nebeišmanau kaip save nuo jų atkalbėti  doh.gif

tai ir nesistenk saves nuo ju atkalbeti mirksiukas.gif
tuo labiau kaledos ant nosies, bus puiki dovana sau wub.gif
Papildyta:

cia turbut individualiai priklauso. as tai esu prisiekus blizguciu megeja, tai tikrai tepu daug thumbup.gif
o del ruzavumo - jei pasirodys kad per ruzava gali isimti ruzavus rutuliukus
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 12 21, 14:11)
Isbandet? Patiko?

labai bigsmile.gif tik man kazkaip didysis TBS sepetelis juos sunkokai uzkabina g.gif

QUOTE(agvill @ 2009 12 21, 14:16)
o cia kokio kiekio jums uzteko pusei metu g.gif

ui neparasiau, kad puse kiekio doh.gif blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 22 gruodžio 2009 - 18:14
Aciu visoms atsakiusioms 4u.gif labai ir as ju noriu, bet vis laikausi, nes neseniai isigijau drugelius, bet ir siu prireike, nu ziuresiu, gal reiks isigyt biggrin.gif Siaulietes, ar pas mus Kristianoi ju dar yra, niekaip nenueinu doh.gif
Atsakyti
[quote=Tainka,2009 12 23, 14:04]
Man uzsake ir atsiunte is Vilniaus Kristianos smile.gif
[/quote
Net ir taip, ot tie Siauliai doh.gif na as ir labai uzsimaniau naujuju meteoritu, nors ir nereikia, bet va noriu lotuliukas.gif gal tada bandysiu isigyti isparduotuveje, bet gaila, kad be deztes verysad.gif
Papildyta:
DAR NOREJAU PAKLAUSTI, KIEK TU NAUJUJU METEORITU SUDARO PUSE PORCIJOS blush2.gif GAL KURI NORS GALETU PARASYTI IR MAZDAUG KIEK PAGAL SPALVAS NA KIEK TU RUZAVU IR T.T PUSE PORCIJOS BUTU, GAL NESENIAI SKAICIAVOT blush2.gif rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
O gal kas turit miniatiūrų kolekciją?
user posted image
Galvoju nusipirkti, kaina gera- apie 45$. Kiek skaičiau, tai vienintelis minusas jų- kad dėžutės plastmasinės ir nelabai kokybiškos, palyginus su pilno dydžio meteoritais. Bet užtat gauni visus 3 iškart pabandyt. Mythic, Beige ir Pink. Vat tai ir vilioja.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2009 12 23, 19:04)
Galvoju nusipirkti, kaina gera- apie 45$. Kiek skaičiau, tai vienintelis minusas jų- kad dėžutės plastmasinės ir nelabai kokybiškos, palyginus su pilno dydžio meteoritais. Bet užtat gauni visus 3 iškart pabandyt. Mythic, Beige ir Pink. Vat tai ir vilioja.

Nebepamenu jau del dezuciu, nes seniai teko su jais susidurt, bet jei plastmasines, tai nevadinciau del to nekokybiskom - juk kitu meteoritu dezutes kartonines. ax.gif

Nepatogumas gal tik tas, kad labai ju mazai ir mazos dezutes, tai nepatogu makaluot sepeteliu. Na ir ju po 8g tik, tai velgi mazai lyginant su pilno kiekio meteoritais.
Atsakyti