QUOTE(Virbalė @ 2011 04 11, 08:55)
Abu visai nieko, patalpoje rezultatas pasiteisina, oda atrodo svytinti, nuotraukose taip pat, bet saules sviesoje atrodo
labai nenaturaliai, akivaizdziai matosi jog veidas "pablizgintas", blizguciai matomi, tepasi rubai. Galvoju, gal ir Guerlain stebuklu nepadarys, bet pabandyti turbut verta. Aciu
va va, Guerlain atrodo gan natūraliai, pvz man (baltaodė aš) mythic suteikia švytėjimą, kuris atšviežina kiek veidą, bet jo kaip ir nėra, net nemoku išsireikšti, jų nesimato, nors oda atrodo šviežesnė... Aš mythic naudoju kaip kompaktinę pudrą. O pvz limituoto leidimo perles imperiales jau "matosi", daug labiau švyti, ne blizga, o švyti.. ir visam veidui jau nelabai jie

na Jums reikia pabandyti, kad suprastumėt apie ką kalbu

pačiai palyginti
QUOTE(Virbalė @ 2011 04 14, 13:43)
Taigi, nusipirkau as Mythic meteoritus, bet stebuklo nematau

ar gali buti, kad kaltas sepetelis?

Naudoju Erdesos sepeteli naturaliu sereliu. Gal netinka? Tepu visa veida, bet vientisaus svytejimo nematau. Tepiau ant makiazo pagrindo (naudoju Maxfactor), perejau sepeteliu veida keleta kartu, bet kazkoki minimalu skirtuma turbut matyciau tik as viena

Rezultata kiek paryskino tik mano uzteptas bronzantas. Nesuprantu, gal nemoku naudotis...

paprotinkit kas nors, kaip siuo stebuklu naudotis
Su mythic to stebuklo tokio Oooooooo tai ir nepamatysit, manau, bent jau aš tai nematau

jie paskaistins veiduką, bet akivaizdžiai nebus matomi
QUOTE(andorinha @ 2011 04 14, 17:40)
uzsikreciau ir as, vietiniame internet. puslapyje gavusi nuolaida gimtadienio proga, uzsakiau Absolute White. geras pasirinkimas vasarai, ar ne?
gaila, bet Beige atspalvio nebuvo.
o tai įdegsit vasarą, neatrodys keistai

nors aš white neturėjus, negaliu pasakyt
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 04 14, 20:51)
Nematau rezultato net ir po pusvalandzio bruzindama rutuliukus