Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

Taigi, nusipirkau as Mythic meteoritus, bet stebuklo nematau tongue.gif ar gali buti, kad kaltas sepetelis? g.gif Naudoju Erdesos sepeteli naturaliu sereliu. Gal netinka? Tepu visa veida, bet vientisaus svytejimo nematau. Tepiau ant makiazo pagrindo (naudoju Maxfactor), perejau sepeteliu veida keleta kartu, bet kazkoki minimalu skirtuma turbut matyciau tik as viena tongue.gif Rezultata kiek paryskino tik mano uzteptas bronzantas. Nesuprantu, gal nemoku naudotis... g.gif paprotinkit kas nors, kaip siuo stebuklu naudotis biggrin.gif
Atsakyti
gal per kietas šepetėlis g.gif ir šiaip keletą kartų perbraukt neužtenka, tepkit negailėkit, eksperimentuokit, tepkit, kol matysis efektas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 04 14, 14:43)
Taigi, nusipirkau as Mythic meteoritus,  bet stebuklo nematau tongue.gif

Man rodos per mazai tepat - kiek susidariau nuomone is atsiliepimu, tai su jais pavargt reikia, t.y. bruzini, tepi, bruzini, tepi ir taip ne viena ir ne du kartus, o daug daug daug. Nors pati turejau ir presuotus, ir rutuliukais 'Mythic', tai man efekto jokio nesimate kiek betepciau - na minimaliai tik, bet nepasilikau, nes pusvalandi tepliotis, kad viena rezultata matyciau, tai aciu ne.... ax.gif
Atsakyti
uzsikreciau ir as, vietiniame internet. puslapyje gavusi nuolaida gimtadienio proga, uzsakiau Absolute White. geras pasirinkimas vasarai, ar ne? lotuliukas.gif
gaila, bet Beige atspalvio nebuvo.
Atsakyti
As turiu trejus paprastus meteoritus ir dvejus limituotus, bet visus naudoju tik dezuteje supurcius t.y. tepu tik miltelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2011 04 14, 19:47)
As turiu trejus paprastus meteoritus ir dvejus limituotus, bet visus naudoju tik dezuteje supurcius t.y. tepu tik miltelius  ax.gif

ir kodėl taip darot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 04 14, 18:44)
ir kodėl taip darot?  g.gif

Nematau rezultato net ir po pusvalandzio bruzindama rutuliukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 04 11, 08:55)
Abu visai nieko, patalpoje rezultatas pasiteisina, oda atrodo svytinti, nuotraukose taip pat, bet saules sviesoje atrodo labai nenaturaliai, akivaizdziai matosi jog veidas "pablizgintas", blizguciai matomi, tepasi rubai. Galvoju, gal ir Guerlain stebuklu nepadarys, bet pabandyti turbut verta. Aciu  4u.gif

va va, Guerlain atrodo gan natūraliai, pvz man (baltaodė aš) mythic suteikia švytėjimą, kuris atšviežina kiek veidą, bet jo kaip ir nėra, net nemoku išsireikšti, jų nesimato, nors oda atrodo šviežesnė... Aš mythic naudoju kaip kompaktinę pudrą. O pvz limituoto leidimo perles imperiales jau "matosi", daug labiau švyti, ne blizga, o švyti.. ir visam veidui jau nelabai jie schmoll.gif na Jums reikia pabandyti, kad suprastumėt apie ką kalbu blush2.gif pačiai palyginti 4u.gif

QUOTE(Virbalė @ 2011 04 14, 13:43)
Taigi, nusipirkau as Mythic meteoritus,  bet stebuklo nematau tongue.gif ar gali buti, kad kaltas sepetelis?  g.gif  Naudoju Erdesos sepeteli naturaliu sereliu. Gal netinka? Tepu visa veida, bet vientisaus svytejimo nematau. Tepiau ant makiazo pagrindo (naudoju Maxfactor), perejau sepeteliu veida keleta kartu, bet kazkoki minimalu skirtuma turbut matyciau tik as viena  tongue.gif Rezultata kiek paryskino tik mano uzteptas bronzantas. Nesuprantu, gal nemoku naudotis...  g.gif  paprotinkit kas nors, kaip siuo stebuklu naudotis  biggrin.gif

Su mythic to stebuklo tokio Oooooooo tai ir nepamatysit, manau, bent jau aš tai nematau ax.gif jie paskaistins veiduką, bet akivaizdžiai nebus matomi smile.gif

QUOTE(andorinha @ 2011 04 14, 17:40)
uzsikreciau ir as,  vietiniame internet. puslapyje  gavusi nuolaida gimtadienio proga, uzsakiau Absolute White. geras pasirinkimas vasarai, ar ne?  lotuliukas.gif
gaila, bet Beige atspalvio nebuvo.

o tai įdegsit vasarą, neatrodys keistai g.gif nors aš white neturėjus, negaliu pasakyt g.gif blush2.gif

QUOTE(Porcelianinė @ 2011 04 14, 20:51)
Nematau rezultato net ir po pusvalandzio bruzindama rutuliukus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 15 balandžio 2011 - 11:47
gal jūsų šepetukai ne meteoritams? g.gif man su TBS didžiuoju nereik pusvalandžio bružint.
padariau atradimą, Gold Temptation tepu kaip highlighter'į, nuostabiai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 04 15, 11:43)
gal jūsų šepetukai ne meteoritams?  g.gif man su TBS didžiuoju nereik pusvalandžio bružint.padariau atradimą, Gold Temptation tepu kaip  highlighter'į, nuostabiai atrodo  ax.gif

ir mythics naudojant?
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 04 15, 12:39)
o tai įdegsit vasarą, neatrodys keistai g.gif nors aš white neturėjus, negaliu pasakyt g.gif  blush2.gif

Jie kaip tik pabalina - na balti balti visi rutuliukai. Man baltaodei jie baltumo priduodavo. Tai manau del to ir sako, kad keistai vasara atrodys, nes ne nurudus, o isbalus bus. smile.gif

QUOTE(Vitulka @ 2011 04 15, 12:43)
gal jūsų šepetukai ne meteoritams?  g.gif man su TBS didžiuoju nereik pusvalandžio bružint.
padariau atradimą, Gold Temptation tepu kaip  highlighter'į, nuostabiai atrodo  ax.gif

As irgi TBS didziuoju meteoritus naudodavau, nu bet vieninteliai 'mythic' buvo, kad bruzink nebruzinus, o efekto 0.
Atsakyti
As Teint Dore miltukus irgi kaip highlighteri kartais naudoju thumbup.gif
Atsakyti