Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(jearmaine @ 2011 04 06, 13:12)
as irgi apie nude galvoju - meteoritai man per sviesus ir per blizgus, senieji tikrai geresni buvo, arba reikejo pirkti beige dabar  g.gif  o nude galima tepti visa veida tiesiai ant svarios odos? as kremine labai retai naudoju.

man atrodo, kad ir kiti bus tokie pat blizgus
Atsakyti
Mano Dior pudra Beige Praline 020 spalvos,ir 14 gr. Sakė pati šviesiausia. Tai veiduką ji daro skaistų. Aš tepu ant krempudros ir perbraukiu su šepetėliu.Ji nėra blizgi. Ji tokia pusiau pudra, pusiau skaitalai. Pardavėja sakė, kad man geriausiai pat šviesiausia, bet šiaip reikėjo gal tamsesnės. Juk pavassris.
O meteoritai tai suteikia tokio magiško perlamutro odai. Mano Rose nėra blizgūs, Bet teko bandyti dore (čia gal kaip senieju beige) tai yra pavienių blizgučių ir suteikia kažkokį rusvumą. MAn nelabai tiko. Gal priklauso nuo odo atspalvio.
Atsakyti
Turbut pasirodysiu neismanele, bet gal kas nors galetumete pakomentuoti, kuo Gurlain meteoritai skiriasi pvz.nuo kokio Oriflame ar Avon rutuliniu pudru? Kainos skirtumas, zinoma, akivaizdus biggrin.gif Bet kodel vertetu netaupyti ir pirkti butent meteoritus? 4u.gif
Atsakyti
Nesu turejusi ir bandziusi sio stebuklo biggrin.gif
Dabar bandau isigilinti kas tai per "daiktas" . Ir kiek supratau duoda zvilgesio veidu ar ne? Na bet jeigu naudoji pudra kuri suteikia matiskumo, o uztepusi meteoritu vel pradesi blizgeti tai kokia is to nauda? Na aisku but geriausia isbandyti kur nors ir paciai sitikinti kas tai per dalykas pries perkant, nes dabar man butinai reik sio gerio biggrin.gif
O be to nusimato kruva skrydziu, daug duty free ta proga prigriebciau, bet ar man reik sio daikto pirmiausia sugalvot reik doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 04 08, 16:01)
Nesu turejusi ir bandziusi sio stebuklo biggrin.gif
Dabar bandau isigilinti kas tai per "daiktas" . Ir kiek supratau duoda zvilgesio veidu ar ne? Na bet jeigu naudoji pudra kuri suteikia matiskumo, o uztepusi meteoritu vel pradesi blizgeti tai kokia is to nauda? Na aisku but geriausia isbandyti kur nors ir paciai sitikinti kas tai per dalykas pries perkant, nes dabar man butinai reik sio gerio biggrin.gif
O be to nusimato kruva skrydziu, daug duty free ta proga prigriebciau, bet ar man reik sio daikto pirmiausia sugalvot reik doh.gif  biggrin.gif

galiu tik papasakoti kokie mano pacios ispudziai naudojant meteoritus mityc. keliu spalvu rutuliukai turi siektiek blizgucio bet ilgiau panaudojus ju beveik nebelieka. pati pudra yra pusiau permatoma, ta prasme kad jei patepsi veiduka tik siektiek jos praktiskai nesimatys, nebus ir efekto jokio. tepant daugiau ji gali siektiek pasviesinti-ne pabalint! suteikia tiesiog skaistesnes veido odos ivaizdi,atsviezina,veidas su sia pudra neblizga, taciau turi tokio sviezumo gaivumo svytejimo.plius puikiai uztvirtina makiaza. nors jei pasiziuresi i veidrodi pries saule gali pastebeti pavienius kelis smulkius blizgucius. vasara kai oda idegus naudoju kitas priemones o ziema tai man ideali priemone skaiscios porcelianines odos ivaizdziui sukurti. tiesa turiu prisipazinti kad nesu isbandzius labai jau daug panasaus tipo priemoniu,kad galeciau lyginti. taciau mano turetos paprastos pudros ir hilighter'iai tokio efekto nesuteikdavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2011 04 08, 09:01)
Na bet jeigu naudoji pudra kuri suteikia matiskumo, o uztepusi meteoritu vel pradesi blizgeti tai kokia is to nauda?

Matizuojant pudra naudojama riebalams sugerti, meteoritai- švytėjimui suteikti. Riebalo blizgėjimas ir švytėjimas yra skirtingi dalykai smile.gif
Bent jau mano nuomone senieji meteoritai (turiu tuos 3 pagrindinius- beige, pink, ir mythic) savo kainos neverti... Tiesiog ant mano odos taip gerai neatrodo, kaip tikėjausi. Yra ir kitų panašių priemonių, už mažesnę kainą (nebūtinai tik rutulinių). Kas man labiausiai nepatinka, tai blizgučiai. Net ir Mythic ant saulės blizga kaip Kalėdų eglė. O aš noriu vientiso, gryno, beveik nepastebimo švytėjimo be jokių blizgučių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 08 balandžio 2011 - 22:28
o man kaip tik su senaisiais buten tokia oda ir buvo - svytinti, be pavieniu blizguciu, pailsejusi, biski pamaskuota thumbup.gif o su naujausiais mythic per daug zeriu, ir nutrupejo labai daug rutuliuku, gal del to, kad veziau nesaugodama g.gif
Atsakyti
Na bet va vistiek man taaaip norisi isbandyti ta svytejima ant savo veido rolleyes.gif jauciu reiks nusipirkti, gal jeigu netiks parduosiu blush2.gif g.gif
O spalva prisitaikyti reikia kaip kad pudrai, ar visi atspaliai atlieka skirtinga funkcija? Nes kiek ziurejau yotube vieni ruzavesni kaip supratau kiti maziau blizgus bet rudesni ar ne?
Jaz kas per dalykas doh.gif as siaip kosmetikos mazai naudoju, nes neprisitaikau sau nieko schmoll.gif kas tinka viena menesi, ar tik savaite ar pora paskui gali nebetikti niekad unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 04 08, 15:43)
Turbut pasirodysiu neismanele, bet gal kas nors galetumete pakomentuoti, kuo Gurlain meteoritai skiriasi pvz.nuo kokio Oriflame ar Avon rutuliniu pudru? Kainos skirtumas, zinoma, akivaizdus biggrin.gif Bet kodel vertetu netaupyti ir pirkti butent meteoritus?  4u.gif

nepamirskit kad dar mokesit uz firmos varda, tad manyciau tuom ir skyriasi nuo AVON, ORIFLAME, pati turejau ir beige ir mythic (gal blogai prasiau) meteoritus net ir AVON rutuliukus, gal AVON labiau zeri, siaip jei leidzia pinigine nusipirkit meteoritus pamatysit pati koks skirtumas
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 04 08, 15:43)
Turbut pasirodysiu neismanele, bet gal kas nors galetumete pakomentuoti, kuo Gurlain meteoritai skiriasi pvz.nuo kokio Oriflame ar Avon rutuliniu pudru? Kainos skirtumas, zinoma, akivaizdus biggrin.gif Bet kodel vertetu netaupyti ir pirkti butent meteoritus?  4u.gif

QUOTE(agvill @ 2011 04 09, 11:31)
nepamirskit kad dar mokesit uz firmos varda, tad manyciau tuom ir skyriasi nuo AVON, ORIFLAME,

na tikrai ne vien tuo skiriasi, kad mokat už Guerlain vardą. Pats produktas visai kitoks, mano mama naudoja Avon Arabian Glow ir džiaugiasi, negaliu nieko kito įsiūlyt biggrin.gif jie duoda atspalvį, toną odai, yra kaip bronzinati pudra su trupučiu švytėjimo, o Guerlain meteoritų funkcija - švytėjimas, rutuliukų spalvos aišku svarbu renkantis pagal savo odą, kad neatrodytumėt juokingai (pvz jei esat tamsesnės odos, Mythicai gali nubalinti, jei esat baltaodė, Beige ar Teint Dore gali atrodyti labai nenatūraliai...). bet negalvokit, kad pvz rožiniai, žali ar mėlyni rutuliukai padarys jūsų veidą tokių spalvų biggrin.gif Guerlain atšviežina odą, čia kaip pabaigiamoji makiažo priemonė, neįsivaizduoju jų ant "plikos" odos užteptų. t. y nepamaskavus prieš tai.
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2011 04 09, 10:31)
nepamirskit kad dar mokesit uz firmos varda, tad manyciau tuom ir skyriasi nuo AVON, ORIFLAME, pati turejau ir beige ir mythic (gal blogai prasiau) meteoritus net ir AVON rutuliukus, gal AVON labiau zeri, siaip jei leidzia pinigine nusipirkit meteoritus pamatysit pati koks skirtumas

QUOTE(Estela_ @ 2011 04 09, 12:38)
na tikrai ne vien tuo skiriasi, kad mokat už Guerlain vardą. 

Labai aciu uz nuomones smile.gif tikrai reikes nusipirkti pabandyti... Gal pradziai uztektu puse kiekio ax.gif tik va, kaip ta atspalvi issirinkti g.gif Esu turejusi Avon ir Oriflame rutuliukus. Abu visai nieko, patalpoje rezultatas pasiteisina, oda atrodo svytinti, nuotraukose taip pat, bet saules sviesoje atrodo labai nenaturaliai, akivaizdziai matosi jog veidas "pablizgintas", blizguciai matomi, tepasi rubai. Galvoju, gal ir Guerlain stebuklu nepadarys, bet pabandyti turbut verta. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 04 11, 10:55)
Labai aciu uz nuomones smile.gif tikrai reikes nusipirkti pabandyti... Gal pradziai uztektu puse kiekio  ax.gif  tik va, kaip ta atspalvi issirinkti  g.gif  Esu turejusi Avon ir Oriflame rutuliukus. Abu visai nieko, patalpoje rezultatas pasiteisina, oda atrodo svytinti, nuotraukose taip pat, bet saules sviesoje atrodo labai nenaturaliai, akivaizdziai matosi jog veidas "pablizgintas", blizguciai matomi, tepasi rubai. Galvoju, gal ir Guerlain stebuklu nepadarys, bet pabandyti turbut verta. Aciu  4u.gif

Nelyginkit Avon ir Guerlain, du skirtingi dalykai.
Atsakyti