Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(shopingas @ 2011 03 25, 21:54)
Gal reiketu perziuret apie kuriuos konkreciai produktus raso kaip apie neoriginalius  g.gif Nors Guerlain girdejau padirbineja (bet tik girdejau), bet limituotu meteoritu tikrai nemaciau ir negirdejau, kad padirbtu - kitu atveju ju begale butu ir nuolat internete pilna pasiula butu, o dabar nera taip lengva rast....

as dar cia radau http://www.cosme-de.....html?pdid=3074 bet kaip supratau cia kinieciu puslapis g.gif
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2011 03 25, 22:17)
as dar cia radau http://www.cosme-de.....html?pdid=3074  bet kaip supratau cia kinieciu puslapis g.gif

Pagal adresa kaip ir vokieciu butu, bet gali but, kad kur is Azijos isuncia. O siaip nera sitam puslapyje ju siuo metu...
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 03 18, 17:08)
Na kagi ateinu ir aš parašyti savo patirtį:  4u.gif

Jau kurį laiką (manau apie metus) vis stebėdavau šią temą, maniau kad šio produkto man visai nereikia, nes niekad nemėgau blizgančio veido, visais būdais siekiau kad jis atrodytų natūraliai. Nors turiu sausą-mišrią odą, naudojant kreminę pudrą per dieną veidas kiek pasiriebaluoja (ypač žiemą tepant riebų kremą), o man tai laabai negražu, tad naudodavau sausą pudrą gana gausiai, tik po kelių valandų pastebėdavau kad veidas atrodo negyvas ir miltuotas  blink.gif
Taigi ieškojau problemos sprendimo ir bandžiau vis kitokias birias pudras, kol pagaliau išbandžiau Guerlain meteoritus. Tikras atradimas -jokių miltų, veidas švyti, ir dar diiidelis pliusas -makiažas nei kiek nepakinta visą dieną, užfiksuoja idealiai  thumbup.gif

Pirmuosius turėjau Beige Chic 03, patiko -  tada ir supratau meteoritų efektą  wub.gif , bet iš artimųjų išgirdau nuomonių, kad tas suteikiamas gelsvumas ant mano baltos odos atrodo nenatūraliai, tad dabar įsigijau tinkamus tikroms baltaodėms  biggrin.gif  Pearly White 04. Na pasaka, oda tokia sveika atrodo, jokio atspalvio neduoda, tik tokį šaltą švytėjimą. Fiksuoja makiažą tobulai ir JOKIŲ MILTŲ, gali žiūrėti nors ir milimetrų atstumu  biggrin.gif
Taigi esu begalo patenkinta atradusi tai, ko ieškojau, ateityje tikrai bandysiu Mythic ir kitas rūšis, kurios tiks baltai odai.

Šitą nuobodų komentarą  biggrin.gif  rašiau toms, kurios kaip aš prieš kurį laiką buvau -neapsisprendžia ar verta leisti pinigus tokiai priemonei ir ką ji duoda.  smile.gif

Laba mergaites 4u.gif As irgi is tu, kuri neapsisprendzia del tu meteoritu ax.gif Esu maximum naturaliste - visas mano "vakarinis" makiazas - Egipto zeme, blakstienu tusas ir lupu blizgis smile.gif Kasdien dazniausiai is viso nesidazau, bet tiek prisiklausiau apie tuos nuostabiuosius meteoritus, kad irgi mirk gyvenk uzsimaniau, tik va, sunku apsispresti - presuotus, rutulinius, kokios spalvos ir t.t. g.gif Nenoriu zereti kaip kaledine eglute, tenoriu sveiko odos svytejimo 4u.gif Mano oda misri, linkusi i riebuma.. Kristianoj mane papudravo su presuotais meteoritais, tai vaizdas svelniai tariant mane stipriai nuvyle - jokio svytejimo nepamaciau, skruotu poros tapo tokios matomos, brrr... Ka galite patarti? Kurie meteoritai, jusu manymu, vistik tiktu labiausiai kasdienai? ax.gif Is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blic @ 2011 04 01, 12:36)
Laba mergaites 4u.gif As irgi is tu, kuri neapsisprendzia del tu meteoritu ax.gif Esu maximum naturaliste - visas mano "vakarinis" makiazas - Egipto zeme, blakstienu tusas ir lupu blizgis smile.gif Kasdien dazniausiai is viso nesidazau, bet tiek prisiklausiau apie tuos nuostabiuosius meteoritus, kad irgi mirk gyvenk uzsimaniau, tik va, sunku apsispresti - presuotus, rutulinius, kokios spalvos ir t.t. g.gif Nenoriu zereti kaip kaledine eglute, tenoriu sveiko odos svytejimo 4u.gif Mano oda misri, linkusi i riebuma.. Kristianoj mane papudravo su presuotais meteoritais, tai vaizdas svelniai tariant mane stipriai nuvyle - jokio svytejimo nepamaciau, skruotu poros tapo tokios matomos, brrr... Ka galite patarti? Kurie meteoritai, jusu manymu, vistik tiktu labiausiai kasdienai? ax.gif Is anksto aciu uz atsakymus 4u.gif

Na aš išbandžius esu ne vieną rūšį meteoritų tai labiausiai patiko Mythic ir naujieji (nelimituoti) Beige Tint g.gif jie man toks galima sakyti miksas iš Mythic ir Beige senųjų meteoritų (nelimituotų)
Mythic
user posted image
Beige Tint (treti paveikslėlyje)
user posted image
Mano odo irgi mišri tai aš labai džiaugiuosi atradus meteoritus, nes su jais mono odo įgauna sveiko švytėjimo, mažiau blizga veidas, nes ši pudrytė šiek tiek džiovina veido odą. Visi limituoti meteoritai šiek tiek labiau žiba, nei šie mano nurodyti, bet saikingai pavartojus ir gražiai ant veiduko atrodo dieną, o vakarui tai jie superiniai smile.gif
Kada nors gal išeis pabandyti visgi šiuos biggrin.gif nors jie jau seniai nebegaminami doh.gif Guerlain Summer stones
user posted image
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2011 04 02, 17:48)
Kada nors gal išeis pabandyti visgi šiuos biggrin.gif nors jie jau seniai nebegaminami doh.gif
user posted image
hihihi.gif

išparduotuvėj axioma pardavinėja Summer Stones, atrodo šie panašūs, nors gal ir ne tokie patys, bet manau poveikis panašus, griebčiau, bet esu per balta tokioms spalvoms, įsivaizduoju kaip gražiai jie atrodytų ant įdegusios odelės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Blic @ 2011 04 01, 11:36)
Laba mergaites 4u.gif As irgi is tu, kuri neapsisprendzia del tu meteoritu ax.gif

Meteoritus reikia rinktis pagal savo odos atspalvį, pagal rutuliukų spalvas ir aprašymus galite suprasti kam kurie skirti, limituoti paprastai būna labiau švytintys bet taip pat gali būti tinkami kasdienai, žiūrint kiek tepsit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 04 02, 17:58)
išparduotuvėj axioma pardavinėja Summer Stones, atrodo šie panašūs, nors gal ir ne tokie patys, bet manau poveikis panašus, griebčiau, bet esu per balta tokioms spalvoms, įsivaizduoju kaip gražiai jie atrodytų ant įdegusios odelės  wub.gif

Tai cia tie patys - sioje foto ir yra 'summer stones'. O siaip jie yra jau ne visai tie iprastiniai meteoritai, o bronzatas. Turejau, bet man baltaodei per tmasi spalva buvo, nors ir mazai tepant (o tiksliau ir atspalvis toks per orandzinis/gelsvas, tai net ir nuo mazai neatrode naturaliai). Be to, blizguciu jie turi ir nemazai.
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
MAn jau oro uoste nupirko,naujuosius Guerlain’s Meteorites Teint Rose. Turėsiu po kelių dienų.Ar kuri nors esate naudojusi? Jei oda šviesi, tai ar nebus rožinė ar dar baltesnė? blink.gif .
Atsakyti
gal yra naudojanciu siuos?
user posted image
kaip suprantu, turintys ir rusvumo ir rausvumo.. cia TBS Brush on Radiance ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 03 balandžio 2011 - 10:40
QUOTE(lorvai33 @ 2011 04 03, 11:00)
Sveikos mergaitės,
MAn jau oro uoste nupirko,naujuosius Guerlain’s Meteorites Teint Rose. Turėsiu po kelių dienų.Ar kuri nors esate naudojusi? Jei oda šviesi, tai ar nebus rožinė ar dar baltesnė? blink.gif .

nesibaimink, jie tikrai rozines spalvos nesuteiks (blogiausiu atveju galesi issiimti rozinius rutuliukus), pabalint tai siek tiek gali, bet nebusi super balta mirksiukas.gif as taip pat esu sviesios odos ir siuos turiu, tai man tinka ir patinka. na gal galetu buti maziau blizgiuku, senieji mythic nebuvo tokie blizgus
Atsakyti
Ačiū.
JAu išbandžiau iš tikro visai nieko atrodo. Toks skaistus, šviesus veidelis, bet antrą kartą nežinau ar pirkčiau. Man DIORSKIN NUDE kompaktinė pudra „Natural Glow Sculpting Powder " gal geriau visgi. Nėra blizgio ir oda skaisčiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(lorvai33 @ 2011 04 06, 12:48)
Ačiū.
JAu išbandžiau iš tikro visai nieko atrodo. Toks skaistus, šviesus veidelis, bet antrą kartą nežinau ar pirkčiau. Man DIORSKIN NUDE kompaktinė pudra „Natural Glow Sculpting Powder " gal geriau visgi. Nėra blizgio ir oda skaisčiai atrodo.

nera uz ka mirksiukas.gif truputi poster_offtopic.gif o kiek gr. diorskin pudros ir kokia spalvyte turit? gal ir man reiketu ismeginti bigsmile.gif
Atsakyti
as irgi apie nude galvoju - meteoritai man per sviesus ir per blizgus, senieji tikrai geresni buvo, arba reikejo pirkti beige dabar g.gif o nude galima tepti visa veida tiesiai ant svarios odos? as kremine labai retai naudoju.
Atsakyti