Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

per daug rūžavų rutuliukų. Visam veidui tikriausiai netinka mastau.gif

Guerlain Meteorites Perles d'Or- Holiday Collection 2010 review

P.S. Nordstrom nuorodos meta į bendrą psl., ne tiesiai į prekę
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 10 16, 12:35)
Ar matet? Naujiena bigsmile.gif

Na sie turbut pirmi, kad taip visai susidomejimo man nesukele - dezute tik grazi (ta bitute simpatiska).... 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos
prieš keletą dienų nusipirkau meteoritus teint rose wub.gif nu nerealus dalykėlis! ieškojau daikto kuris fiksuotų krempudrą ir nepadarytų miltuoto veido, tai ko tikėjausi, tą ir gavau.. wub.gif ir labai gražus švytėjimas, esu labai patenkinta wub.gif dabar norisi ir dore, ir beige meteoritų smile.gif
ai beje kvapas - labai malonus. tik dėžutė kažko man nelabai smarkiai užsidaro, kažkaip neužsifiksuoja smarkiai , ar čia man vienai taip? g.gif
Atsakyti
Jus man atleiskite uz neisprusima ir lindima i akis, bet paaiskinkit neismanelei, senieji Mythic meteoritai ir Teint Rose - katrie geriau? Ar skiriasi rezultatas? Taip norisi skaistaus veido, su lengvu svytejimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 22, 19:41)
Jus man atleiskite uz neisprusima ir lindima i akis, bet paaiskinkit neismanelei, senieji Mythic meteoritai ir Teint Rose - katrie geriau? Ar skiriasi rezultatas? Taip norisi skaistaus veido, su lengvu svytejimu wub.gif

Nors mythic nemėginau, griebiau teint rose, bet kaip tik jis viską ir atlieka. internete atsiliepimai prieštaringi - vienom mythic per blankus , kitoms tas pats kas teint rose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamyy @ 2010 10 21, 19:12)
tik dėžutė kažko man nelabai smarkiai užsidaro, kažkaip neužsifiksuoja smarkiai , ar čia man vienai taip?  g.gif

Man irgi flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(wanted @ 2010 10 23, 21:37)

ačiū smile.gif jau maniau gal sulaužiau bedarinėdama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamyy @ 2010 10 22, 20:21)
Nors mythic nemėginau, griebiau teint rose, bet kaip tik jis viską ir atlieka. internete atsiliepimai prieštaringi - vienom mythic per blankus , kitoms tas pats kas teint rose.  4u.gif

Dekui uz atsakyma mirksiukas.gif

Beje, siandien gydomosios kosmetikos vaistineje pamaciau, kad pardavineja tuos NORI "meteoritus" g.gif labai interesna pasidare, kaina 50lt su kapeikom, tik jau testeriukuose tiek mazai burbuliuku, kad kazkaip ghmm unsure.gif
Niekas nebandete ju idomumo delei? smile.gif
Atsakyti
na didžiosios meteorų ekspertės atsakykit man į klausimėlį kuo skiriasi tradiciniai Beige meteorai nuo Butterfly Pearls? Kurie blizgesni, kurie labiau tinkami dienai?
Dairausi tinkamų dienai vietoj sausos pudros užtvirtinti makiažą, esu labai šviesios odos, nenoriu blizgančio veido, tik gražaus sveiko švytėjimo.. skaičiau kad Mythic suteikia rausvumo, tad jau nebelabai jų noriu biggrin.gif taigi laukiu ats 4u.gif
Atsakyti
Butterfly daug labiau blizgesni. Kasdien aš jų nenaudočiau.
Mythic suteikia rusvumo tik tuo atveju, jei ružavų rutuliukų neišimi. Aš esu išėmus, todėl jokio odos rusvumo.
Jei Beige tepti tiek, kad matytųsi efektas, būsi rusva, jie tikrai kažkiek rusvina, jei kelis kart perbraukt, tai ne, tik matiškumas iškart. Bet jei tik matiškumui suteikt, nepirkčiau meteoritų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 26, 19:43)
Butterfly daug labiau blizgesni. Kasdien aš jų nenaudočiau.
Mythic suteikia rusvumo tik tuo atveju, jei ružavų rutuliukų neišimi. Aš esu išėmus, todėl jokio odos rusvumo.
Jei Beige tepti tiek, kad matytųsi efektas, būsi rusva, jie tikrai kažkiek rusvina, jei kelis kart perbraukt, tai ne, tik matiškumas iškart. Bet jei tik matiškumui suteikt, nepirkčiau meteoritų  ax.gif

na man užtepus pudrą norisi kažko sutvirtint ir kažkiek padaryti matiškesnį vaizdą, taigi naudoju sausą birią, ir dar ant viršaus - highlighterį bet tik ant skruostų, pamaniau, meteoritus tepčiau ant viso veido ir gautųsi sveikas švytėjimas..
Ar aš ne taip suprantu jų funkcją? O Beige labiau rusvą ar gelsvą atspalvį duoda?
Atsakyti
taip suprantat, bet reiks tept tikrai daug.
aš tepdavau atsakančiai , tik užtepus jie matos ant veido, reik laiko, kad jie "susijaustų" su oda.
nuo veido odos atspalvio priklauso gausis rausva ar labiau į geltonumą smile.gif
Atsakyti