Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(Elegant @ 2010 08 27, 23:40)

Elegant, 27 Rug 2010 - 23:40, parašė:

Elegant, 27 Rug 2010 - 23:40, parašė:

Ar tiktų skruostams? Norisi, kad būtų kažkiek į rusvumą, kad pagyvinti šviesų veidą, gal dar kurie nors tiktų? Rožinių atspalvių nenoriu, (kaip Pink Fresh) o apie kitas rūšis  nelabai išmanau 4u.gif

Ar tiktų skruostams? Norisi, kad būtų kažkiek į rusvumą, kad pagyvinti šviesų veidą, gal dar kurie nors tiktų? Rožinių atspalvių nenoriu, (kaip Pink Fresh) o apie kitas rūšis  nelabai išmanau 4u.gif

Man tai kažkodėl atrodo, kad nelabai žinai, kaip apibudinti, ko nori ir net nebandžius meteorų, tikiesi sulaukti efekto, kokį matei kažkur, taaaip? Vis tik jei nori paryškint skruostus ir pagyvint veidą, tai gal tu shimerį pabandyk? pvz Dioro:) aš šį turiu ir išgaunu tavo trokštamą efektą. Su meteorais tepti vien skruostus neverta, nes tikrai nesimatys jokio skirtumo:)
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 08 28, 11:24)

TerrorisTe69, 28 Rug 2010 - 11:24, parašė:

TerrorisTe69, 28 Rug 2010 - 11:24, parašė:

Man tai kažkodėl atrodo, kad nelabai žinai, kaip apibudinti, ko nori ir net nebandžius meteorų, tikiesi sulaukti efekto, kokį matei kažkur, taaaip? Vis tik jei nori paryškint skruostus ir pagyvint veidą, tai gal tu shimerį pabandyk? pvz Dioro:) aš šį turiu ir išgaunu tavo trokštamą efektą. Su meteorais tepti vien skruostus neverta, nes tikrai nesimatys jokio skirtumo:)

Taip meteorų iki šiol nereikėjo, bet skaistalai nebepatinka, todėl ieškau kažko natūraliai rusvai švytinčio biggrin.gif Shimmerio blizgėjimas dienai man atrodo per ryškus, gal aš ir klystu ax.gif
O jūs čia gal apie Dioro amber diamond spalvytę kalbat? ji suteikia nors kiek spalvos??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 28 rugpjūčio 2010 - 11:22
Aš kalbu apie va šitą dalyką user posted image ir manau, kad tai yra būtent tai,ko jums reikia:) čia toks ir shimeris ir skaistalai viename - norisi subtilaus blizgėjimo, tepi iškiliausią vietą šviesiausiom spalvom, norisi ryškiau, tepi tamsesnėm;) aš naudoju tą rožinį, tai su juo vos perbraukus išgaunamas mergaitiškas skaistumas, o tamsesnę dalį naudoju kaip skaistalus:) išvis nepamainomas dalykas, bet viso veido tepti tai nerizikuočiau:) (bet jums jei tik skruostus paryškint, tai pats tas!)
Atsakyti

i 
Klausimas apie priemonės originalumą perkeltas čia
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 26, 07:34)

shopingas, 26 Rug 2010 - 07:34, parašė:

shopingas, 26 Rug 2010 - 07:34, parašė:

user posted image

user posted image

Norejau paklausti nuomones apie situs presuotus meteoritus?
Ar vis del to geresni visu cia aprasyti ir isgirti Theint beige arba dore?
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2010 09 08, 15:02)

Aviva, 08 Rgs 2010 - 15:02, parašė:

Aviva, 08 Rgs 2010 - 15:02, parašė:

Sie blizguma turi tik pavirsiuje - po to lieka matine pudra. Kaip ir nieko ypatingo uz ta kaina. Rutuliukai yra ivairus, turi blizgumo, bet jei per daug, galima isimt blizgiausius. Na ir siaip rutuliukus galima pasikoreguot (jei per ruzavi, isimt rozinius, jei per tamsus, tamsiausius ir pan). Ir dar toki minusa siems presuotams (na ir aisku visiems presuotams, t.y. 'mythic' mozaikiniams bei limituotiems), kad uz $65 gaunat berods 10g (kitokio tipo presuoti virs $100 uz 9g, na ten uz dezute labiau mokama), o rutuliuku 33g uz nepilnus $60.... ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau naujuosius Teint dore,esu be galo laiminga lotuliukas.gif
Aciu shopingui uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2010 09 09, 13:49)

Aviva, 09 Rgs 2010 - 13:49, parašė:

Aviva, 09 Rgs 2010 - 13:49, parašė:

Nusipirkau naujuosius Teint dore,esu be galo laiminga  lotuliukas.gif
Aciu shopingui uz nuomone  4u.gif

Nusipirkau naujuosius Teint dore,esu be galo laiminga  lotuliukas.gif
Aciu shopingui uz nuomone  4u.gif

kokie atsliepimai? ar daug makaluojat sepeteliu kol isgaunat ka nors? 4u.gif
Atsakyti
aš asmeniškai turėjau daug makaluoti smile.gif bet gal dėl to kaltas ir šepetėlis, nes labai jau švelnų ir minkštą tam reikalui naudojau. nors ir šiaip man šie paskutiniojo leidimo meteoritai patys kiečiausi kokius teko turėti ( iš maždaug 5 ), netgi indelyje dulių tik vos vos pribyrėję.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 09 rugsėjo 2010 - 19:40
Ar matet? Naujiena bigsmile.gif
Guerlain Holiday 2010
user posted image
user posted image
Nordstrom
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tie presuoti tai nesudomino bet jau rutuliukai tikrai idomiai atrodo 4u.gif noretus aisku paziureti gyvai wub.gif
Papildyta:
o kur jus juos radote ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 16, 12:17)

Cherry_, 16 Spa 2010 - 12:17, parašė:

Cherry_, 16 Spa 2010 - 12:17, parašė:

Tie presuoti tai nesudomino bet jau rutuliukai tikrai idomiai atrodo  4u.gif noretus aisku paziureti gyvai  wub.gif
Papildyta:
o kur jus juos radote ?

Tie presuoti tai nesudomino bet jau rutuliukai tikrai idomiai atrodo  4u.gif noretus aisku paziureti gyvai  wub.gif
Papildyta:
o kur jus juos radote ?

Presuoti tai ir brangus siaubingai, kaip visada doh.gif
Yra Nordstrom, juk nuoroda idejau mirksiukas.gif O pas mus LT tai itariu dar negreitai pasirodys unsure.gif
Atsakyti