Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

Portishead,cia konkretaus zmogaus meteoritu kolekcija: ,,property of Carolina Swing" biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 18, 23:35)
Portishead,cia konkretaus zmogaus meteoritu kolekcija: ,,property of Carolina Swing"  biggrin.gif  doh.gif

lotuliukas.gif na gal nesupyks kad uzrodziau biggrin.gif jei apskritai suzinos apie tai biggrin.gif
p.s. bet taip dar pazymejo visur kieno kolekcija, kad neduok die su tom fotkem kas atsitiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 18 gruodžio 2009 - 22:38
Sveikos , nemazai laiko , vis uzeidavau cia pas jus paskaitineti apie meteoritus , kazkaip buvau isitikinusi kad tie meteoritai sukurti tam kad tik balinti veida, skaiciau bet vistiek gundziausi isigyti , ir viena diena nusipirkau va tokius , limituoto leidimo , ir ka jus manot , isimylejau nuo pirmo potepio thumbup.gif , veidas atrodo gaivus , skaistus , svytintis , visos drauges pastebejo , vis klausinedavo kas tavo veidui , kazkokia atjauniejus , tokia visa "fresh" lotuliukas.gif , papasakojau apie sios stebuklingos pudros poveiki , dabar ir jos perkasi bigsmile.gif taip jauciu kad meteoritai pasidarys antroji mano lyga po kvepalu . wub.gif
user posted image
Papildyta:
Dar viena pazystama dirba kosmetikos parduotuveje , tai dar jos klausiau kad pakonsultuotu del tos pudros , tai ji atkalbinejo , kad atseit pati bande ir jai jokio poveikio , bet kai nusiperki ir pats isbandai , tai kas kita , dar karta isitikinau kad neverta klausyti ka sako kiti kol pats neisbandei , as irgi tepu tik po makiazo pagrindo ir pritepu negailedama , rezultatas wub.gif ir net nesimato kad pudra tepta , aisku pradzioje matosi , bet kaip susigeria , tai super atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija79 @ 2009 12 18, 23:19)

Turiu irgi Pucci, tai labai patinka, toks persikinis veidas gaunasi su jais, is pradziu nepatiko, nes esu sviesiaode, tamsino mane ziauriai, biggrin.gif o kai pradejau naudotis savaiminio idegio kremais, labai graziai ziurisi bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Turiu mythic, tai patinka man ju efektas, lengvas svytejimas 'is vidaus' ,tik nepastejau , kad balintu, na nebent labai minimaliai.Kaip dauguma rase, jog isima rausvus rutuliukus, tai man tokio poreikio nebuvo, nerausvino veido, tik dabar , ilgiau panaudojus kiti rutuliukai daugiau 'apsibruzino', tai tie rausi didziausi liko, tai gal ir reiks kelis isimt biggrin.gif
Atsakyti
Skaitinėjau šią temą ir kilo keletas klausimų blush2.gif
1. Kas kiek laiko jie išleidžia limituotus meteoritus? tik per Kalėdas?
2. Saikingai dažantis kuriam laikui jų užtektų?
3. jei tokios priemonės niekada neturėjau, ar ji man reikalinga? lotuliukas.gif Turiu blizgesiui The body shop shimmer waves, bet spėjų meteoritai kitokį rezultatą duoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 20, 23:00)
Skaitinėjau šią temą ir kilo keletas klausimų  blush2.gif 

1. Dazniausiai isleidziami limituoti kalediniai. Dar pasitaiko vasara/pavasari kokius nors isleidzia (pvz praeita pavasari buvo isleisti Azijos rinkai skirti meteoritai).
2. Sakyciau apie metus uztenka (bent jau limituotu, nes jie ryskesni nei paprasti). O paprastu gal pusei metu - metams (atsakys tiksliau tos, kurios juos naudoja). As tik limituotus turiu, tai 'gold temptation' jau antrus metus naudoju (like dar turbut kokiems 2 metams), 'Midnight butterfly' metus naudoju ir irgi galo dar nematyt (aisku siu yz 60g, tai dvigubai daugiau nei kitu meteoritu) - na siaip ne kasdien jais dazausi, tai tikrai taupus dalykas.
3. Meteoritu rusiu yra n (neseniai ideta buvo foto), tai ir efekta suteikia jie ivairu. As reikia nusprest galit tik pati pabandzius keleta rusiu.
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 12 20, 23:00)
Skaitinėjau šią temą ir kilo keletas klausimų  blush2.gif 

2. Saikingai dažantis kuriam laikui jų užtektų?

man beige uzteko pusei metu naudojant kiekviena diena ir tepant negailint
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 12 21, 13:54)
man beige uzteko pusei metu naudojant kiekviena diena ir tepant negailint

o cia kokio kiekio jums uzteko pusei metu g.gif
Atsakyti
pas mane puse porcijos beige- beveik metus naudoju ir galo jiem nesimato. idomu, ar yra koks galiojimo laikas biggrin.gif nes jauciu dar pratarnautu pusantru ar du metus. bet tepu nedaug...nes gan blizgus jie man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 21 gruodžio 2009 - 13:20
Norejau paklausti nauju meteoritu turetojas smile.gif , ar tepat nedaug ar nepagailint naujus meteoritus g.gif na man idomu, ar daugiau uztepus nebus per daug ruzavas ir blizgus veidukas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudre755: 21 gruodžio 2009 - 20:22
As nauju meteoritu tepu tikrai daug. Ir veidas gaunasi tikrai ne rausvas ir ne blizgus. O lengvas svytejimas.
Atsakyti